Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Ay hadi inşallah.sonucu yaz mutlaka
Haha öndeden üc bes bisey yazardı kocaman 0 geldiicim rahatladı bir sürü kekik felan ictim burda lucrin kullanan varsa söyle bilgi vereyim hastanemin dedigi söyle lucrine baglı gecikmeler olabiliyomus 10 gün beklenip eger adet olunmazsa beta verip rahim ici kalinligi olcturup dr aranacakmiş ona göre ilac verilebilirmis

Adetin 2.günü tahliller alınıp baslandi bana ön görüsme icin elinizdeki tahliller olurdu ama tedaviye baslamak icin o gunun sonuclari lazim

Merhaba elindeki tahlillerin hiç önemi yok en başından başlıyorlar kan alıp muayene günü bakarlar hormonların durumuna,yani 3. gün ile 2. gün fark etmiyor diyor doktorlar hayırlı olsun canım

Merhaba elindeki tahlillerin hiç önemi yok en başından başlıyorlar kan alıp muayene günü bakarlar hormonların durumuna,yani 3. gün ile 2. gün fark etmiyor diyor doktorlar hayırlı olsun canım
Sağol canım. Evvet zaten 3. gün pazara denk geliyor. Bir gidelim bakalım ne diyecekler yaa .Belki dr. farklı birşey görecek. Önce bir tedavi önerecek. Hayırlısı olsun

2. gün dr randevum var zaten. Aynı gün test verip tedaviye başlar mıki?
Merhaba ben de sizin gibi yaklaşık bi 7-8 aylık sonuçlarımı götürdüm muayene oldum tekrar istemediler reglin 2. Günü gel tekrar görüşelim dediler bildiğim kadarıyla tahlilleri kapsıyor ama size aynı gün tedavi başlarlar mı bilemem nerde yaptıracaksınız

Peki siz renglyken gitmediniz mi muayeneye? Tekrar gel görülelim neden dediler ki? Benim elimdeki tahlillerde 02/10/2020 tarihli.

İstanbul Doç. DR. Bülent Kars. Dragos Tıp Merkezinde

Peki siz renglyken gitmediniz mi muayeneye? Tekrar gel görülelim neden dediler ki? Benim elimdeki tahlillerde 02/10/2020 tarihli.

İstanbul Doç. DR. Bülent Kars. Dragos Tıp Merkezinde
Hayır regl değildim tekrar gel demesi tedavi için doktor biraz erken olduğunu vs söyledi düşün diye benden sadece bulaşıcı hastalık falan o testleri istedi sorun neydi yaş kaç

Hayır regl değildim tekrar gel demesi tedavi için doktor biraz erken olduğunu vs söyledi düşün diye benden sadece bulaşıcı hastalık falan o testleri istedi sorun neydi yaş kaç
Anladım canım bende işte direk başasın diye randevuyu renglye den getirdim. Bakalım ne diyecek bana hayırlısı olsun. Benim yaşım 38 bir sebep yok benimkisine sebepsiz infertilite dediler. 3 yıldır yok 2019 Aralık ayında 8 haftalık bir kürtajım oldu üstünden bir yıldan fazla zaman geçti nasip olmadı henüz.

lucrin gecikme yapıyor canım bende kullanmıştım

İki koydurdum negatif oldu yine iki koydurdum pozitif oldu ve doğdu yine iki koydurcam kısacası Allah ol derse olucak biraz kadercilik yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…