- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Haha öndeden üc bes bisey yazardı kocaman 0 geldiAy hadi inşallah.sonucu yaz mutlaka
Adetin 2.günü tahliller alınıp baslandi bana ön görüsme icin elinizdeki tahliller olurdu ama tedaviye baslamak icin o gunun sonuclari lazimKızlar, merhaba. Bir konu hakkında sizden fikir , bilgi rica edeceğim.
Ben henüz tedaviye başlamadım. Dr. randevumuzu aldık ama. Elimde tahlillerim vs var. Yaklaşık süreleri 9 ay falan olmştur yapılalı. Muhtemelen dr. kendisi testleri tekrar isteyecektir diye düşünüyorum en güncel halini görmek isteyecekir. Ben randevumu adetimin 2. gününe denk getirerek aldım. Bu cumartesi kısmetse görüşmemi var. Adetin 3. günü bu kan tahlilleri veriliyor hormonları ilgilendiren tahliller ben bunları veremiysem o zaman çünkü adetin 3. günü Pazar'a denk gelecek. E bildiğim kadarıyla da tüp bebek tedavilerine adetin 2. günü başlanıyormuş.
Beni aydınlatabilir misiniz. Nasıl bir yol izlemek gerekir? Tahlillerin süresi nedir?
Biz başalmak istiyoruz biran evvel aslnda yaa ben 3. günü nasıl vereceğim ki bu hormon testlerini. Pazar gününe denk geliyorAdetin 2.günü tahliller alınıp baslandi bana ön görüsme icin elinizdeki tahliller olurdu ama tedaviye baslamak icin o gunun sonuclari lazim
Kızlar, merhaba. Bir konu hakkında sizden fikir , bilgi rica edeceğim.
Ben henüz tedaviye başlamadım. Dr. randevumuzu aldık ama. Elimde tahlillerim vs var. Yaklaşık süreleri 9 ay falan olmştur yapılalı. Muhtemelen dr. kendisi testleri tekrar isteyecektir diye düşünüyorum en güncel halini görmek isteyecekir. Ben randevumu adetimin 2. gününe denk getirerek aldım. Bu cumartesi kısmetse görüşmemi var. Adetin 3. günü bu kan tahlilleri veriliyor hormonları ilgilendiren tahliller ben bunları veremiysem o zaman çünkü adetin 3. günü Pazar'a denk gelecek. E bildiğim kadarıyla da tüp bebek tedavilerine adetin 2. günü başlanıyormuş.
Beni aydınlatabilir misiniz. Nasıl bir yol izlemek gerekir? Tahlillerin süresi nedir?
Sağol canım. Evvet zaten 3. gün pazara denk geliyor. Bir gidelim bakalım ne diyecekler yaa .Belki dr. farklı birşey görecek. Önce bir tedavi önerecek. Hayırlısı olsunMerhaba elindeki tahlillerin hiç önemi yok en başından başlıyorlar kan alıp muayene günü bakarlar hormonların durumuna,yani 3. gün ile 2. gün fark etmiyor diyor doktorlar hayırlı olsun canım
İlla 3.gün sart degil 2 yada 3.gün ben 2.gün verdim meselaBiz başalmak istiyoruz biran evvel aslnda yaa ben 3. günü nasıl vereceğim ki bu hormon testlerini. Pazar gününe denk geliyor
2. gün dr randevum var zaten. Aynı gün test verip tedaviye başlar mıki?İlla 3.gün sart degil 2 yada 3.gün ben 2.gün verdim mesela
Merhaba ben de sizin gibi yaklaşık bi 7-8 aylık sonuçlarımı götürdüm muayene oldum tekrar istemediler reglin 2. Günü gel tekrar görüşelim dediler bildiğim kadarıyla tahlilleri kapsıyor ama size aynı gün tedavi başlarlar mı bilemem nerde yaptıracaksınız2. gün dr randevum var zaten. Aynı gün test verip tedaviye başlar mıki?
Merhaba ben de sizin gibi yaklaşık bi 7-8 aylık sonuçlarımı götürdüm muayene oldum tekrar istemediler reglin 2. Günü gel tekrar görüşelim dediler bildiğim kadarıyla tahlilleri kapsıyor ama size aynı gün tedavi başlarlar mı bilemem nerde yaptıracaksınız.
Hayır regl değildim tekrar gel demesi tedavi için doktor biraz erken olduğunu vs söyledi düşün diye benden sadece bulaşıcı hastalık falan o testleri istedi sorun neydi yaş kaçPeki siz renglyken gitmediniz mi muayeneye? Tekrar gel görülelim neden dediler ki? Benim elimdeki tahlillerde 02/10/2020 tarihli.
İstanbul Doç. DR. Bülent Kars. Dragos Tıp Merkezinde
Anladım canım bende işte direk başasın diye randevuyu renglye den getirdim. Bakalım ne diyecek bana hayırlısı olsun. Benim yaşım 38 bir sebep yok benimkisine sebepsiz infertilite dediler. 3 yıldır yok 2019 Aralık ayında 8 haftalık bir kürtajım oldu üstünden bir yıldan fazla zaman geçti nasip olmadı henüz.Hayır regl değildim tekrar gel demesi tedavi için doktor biraz erken olduğunu vs söyledi düşün diye benden sadece bulaşıcı hastalık falan o testleri istedi sorun neydi yaş kaç
Baslar benim dr tedavime usg yapip basladi kan sonuclarini beklemenize gerek yok cikinca ben bakarim dedi bi anormallik varsa ariyorlar zaten2. gün dr randevum var zaten. Aynı gün test verip tedaviye başlar mıki?
lucrin gecikme yapıyor canım bende kullanmıştımHaha öndeden üc bes bisey yazardı kocaman 0 geldiicim rahatladı bir sürü kekik felan ictim burda lucrin kullanan varsa söyle bilgi vereyim hastanemin dedigi söyle lucrine baglı gecikmeler olabiliyomus 10 gün beklenip eger adet olunmazsa beta verip rahim ici kalinligi olcturup dr aranacakmiş ona göre ilac verilebilirmis
Kac gün sonra olmustunuzlucrin gecikme yapıyor canım bende kullanmıştım
tam net hatırlamıyorum ama 7-8 gün gecikmiştiKac gün sonra olmustunuz
Hmm insallah bende olurumda transfer hazırlıgına baslayabilirimtam net hatırlamıyorum ama 7-8 gün gecikmişti
İki koydurdum negatif oldu yine iki koydurdum pozitif oldu ve doğdu yine iki koydurcam kısacası Allah ol derse olucak biraz kadercilik yaptımMerhabalar, 4 yaşında oğlum var ilk deneme tüp bebek tek embriyo ile tuttu çok şükür22 Mart adetim ile 5 yıldır bekleyen dondurulmuş embriyolarla transfer olucam.doktorum yaşım 35 üstü olduğu için bu sefer iki embriyo koyabiliriz dedi.iki embriyo transferi olanlar ikisinin ya da tekinin tutma ihtimali nedir yardımcı olabilir misiniz.
İkisi de mi tuttuİki koydurdum negatif oldu yine iki koydurdum pozitif oldu ve doğdu yine iki koydurcam kısacası Allah ol derse olucak biraz kadercilik yaptım
Evet 5.denememdeki ikizlerim tuttu şuan 3 yasindalar yarın transfer im var iki koycaz yineİkisi de mi tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?