- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Peki tarlusalla adet olunca transfer hazirligina basladi mi yoksa 1 adet daha mı bekledinizCanım benim günüm geçince doktor tarlusal yazdı ilacı bitirdikten sonra 7. gün adet oldum
Valla masaj dı kekik çayıydı yapmadigim kalmadi demekki olmayacam mudahale olmadan artk saldım bu ay tramsfer olmaz napym diyorum yapacak bisey yokBiz bu gidişle olamayacaz galiba
amin inşallah canım.Hep birlikte bekleyeceğiz bu ay.Merhabalar, benimde 2 aylık rahim dinlendirme sonrası bugün adetimin ikinci günüydü ve transfer hazırlığına başladık. 10 Nisana kadar günde 4 tane estrogen ve 1 coraspin kullanacağım. 10 nisanda kontrolüm yapılacak ve herşey yolundaysa inşallah 15 nisan gibi de 5.gün tek embriyo transferi olacağım. Bu arada 10 nisandan sonra ilaçlarıma monodoks, prednol ve progestan da eklenecek. Inşallah bol bol pozitif sonuçlar aliriz bu ay
Canım Benim de yaşım 37 olduğu için ilk deneme 2 tane koymuşlardı fakat biri tutmuştu.Aslını istersen %50 şansın varMerhabalar, 4 yaşında oğlum var ilk deneme tüp bebek tek embriyo ile tuttu çok şükür22 Mart adetim ile 5 yıldır bekleyen dondurulmuş embriyolarla transfer olucam.doktorum yaşım 35 üstü olduğu için bu sefer iki embriyo koyabiliriz dedi.iki embriyo transferi olanlar ikisinin ya da tekinin tutma ihtimali nedir yardımcı olabilir misiniz.
Maşallah maşallah.Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.Dualarım hem seninle hemde bu yolda uğraşan tüm kadınlarlaSelam kizlar.yaşım 38 ben de dün iki embriyo transfer oldum.8 Nisan'da test yaptiricam.daha önceki denememden bı kızım var.umarim hepimiz sevinçli haberler alırız
Ümitsizlik yok canım.Belli olmaz.Sakın kötü düşünme sakın.Bak burada biz sana destek oluruz.Valla masaj dı kekik çayıydı yapmadigim kalmadi demekki olmayacam mudahale olmadan artk saldım bu ay tramsfer olmaz napym diyorum yapacak bisey yok
Hepiniz cok sagolun sadece moralim bozuldu hic boyle bisey aklima gelmemisti kendimi transfere sartlamistim saglık olsun tabi hic olacak gibi degilim esim azo olmasa hamile miyim diyecegim ama oda imkansizÜmitsizlik yok canım.Belli olmaz.Sakın kötü düşünme sakın.Bak burada biz sana destek oluruz.
Başladı canım benim pco var zaten düzenli adet göremiyorum. Yumurta geliştirme iğnelerine başladığımda da tarlusalla adet olmustumPeki tarlusalla adet olunca transfer hazirligina basladi mi yoksa 1 adet daha mı beklediniz
Aynen bende hepsini uyguladım ama tık yok bu hafta sonuda bitsin gidip söktürücüye başlayacamValla masaj dı kekik çayıydı yapmadigim kalmadi demekki olmayacam mudahale olmadan artk saldım bu ay tramsfer olmaz napym diyorum yapacak bisey yok
Hayatta imkanısız diye birşey yoktur inan bana.Bak Bizim sitede bir ablaya kesinlikle çocuğun olamaz dediler ki tüp bebek tedavisi bile yapmadılar ama 3 sene sonra Rabbim ol dedi ve oldu.Hem bak geçen ay benimde transferim olamadı.Herşeyde vardır bir hayır buna inan.Bak ben neyi isteyip olmadıysa hep hayırlısı olan olmaması çıktı.Kesin senin içinde öyledir.Ama ümitsizlik yok tamam mı.Hepiniz cok sagolun sadece moralim bozuldu hic boyle bisey aklima gelmemisti kendimi transfere sartlamistim saglık olsun tabi hic olacak gibi degilim esim azo olmasa hamile miyim diyecegim ama oda imkansiz
Galiba bendeAynen bende hepsini uyguladım ama tık yok bu hafta sonuda bitsin gidip söktürücüye başlayacam
Valla cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz bakalım zaman ne gòsterecekHayatta imkanısız diye birşey yoktur inan bana.Bak Bizim sitede bir ablaya kesinlikle çocuğun olamaz dediler ki tüp bebek tedavisi bile yapmadılar ama 3 sene sonra Rabbim ol dedi ve oldu.Hem bak geçen ay benimde transferim olamadı.Herşeyde vardır bir hayır buna inan.Bak ben neyi isteyip olmadıysa hep hayırlısı olan olmaması çıktı.Kesin senin içinde öyledir.Ama ümitsizlik yok tamam mı.
Çok sağol kararsız kaldım,doktorum embriyolar çözüldüğünde laboratuvarla birlikte karar verelim dedi.nasipCanım Benim de yaşım 37 olduğu için ilk deneme 2 tane koymuşlardı fakat biri tutmuştu.Aslını istersen %50 şansın var
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin ve hangisi doğru olacaksa o yolu göstersin.Çok sağol kararsız kaldım,doktorum embriyolar çözüldüğünde laboratuvarla birlikte karar verelim dedi.nasip
Ay hadi inşallah.sonucu yaz mutlakaKendi kendime kasındım galiba 4 yıl aradan sonra ilk kez beta hcg verdim hayırlısı bakalm
Amin cnm çok sağolRabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin ve hangisi doğru olacaksa o yolu göstersin.
Merhaba insallah olumlu sonuclanır... Amh niz kaç acaba.. Kaç yumurtanız toplandıMerhaba hanımlar,
Benim Nisan ayında inşallah transferim yapılacak.Aranızda Nisan ayında transfer yaptıracak olanlar gelin birlikte bekleyelim.Hatta sonuçlarımızı paylaşalım.Gerekirse sevinelim gerekirse birlikte hüznümüzü paylaşalım.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
SAT : 22 Mart
Tüp bebek yaptırma nedeni : Amh düşüklüğü
Kaç senelik evli : 3
Kaçıncı tüp bebek denemesi : 2.(Birinci tuttu fakat kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonrasında 3 aşılama yapıldı ama olmadı.Evde kendim ovulasyon takibi yaptım ama olmadı)
Kaç yumurta transfer edilecek : 2
Transfer tarihi : tam belli değil ama 14 Nisan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?