- 18 Aralık 2019
- 73
- 33
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Çok erken bence. 1. Tüp bebek denememde 6. Gunden itibaren çift cizgi görüp 9. Gunde tamamen tek çizgiyi gördüğümde öğrenmiştim çatlatma iğnesinin betahcg hamilelik hormonu içerdiğini :) bugun 2. Tüp bebek tedavimin transferi yapıldı.10. Günden önce test yapmıcağım.Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Peki transferden kaç gün önce çatlatma iğnesi yapıldı size benim 13.günüm bugün bitecek yani baya oldu etkisi gittiÇok erken bence. 1. Tüp bebek denememde 6. Gunden itibaren çift cizgi görüp 9. Gunde tamamen tek çizgiyi gördüğümde öğrenmiştim çatlatma iğnesinin betahcg hamilelik hormonu içerdiğini :) bugun 2. Tüp bebek tedavimin transferi yapıldı.10. Günden önce test yapmıcağım.
inşAllah bebişin seninledir canım 4 mayısta bizde kese görmeye gidicez kısmetse4 mayıs daha çoook var
Ayyy inşallah canım e hadi o zaman iyi haberler verelim inşallah birbirimizeeinşAllah bebişin seninledir canım 4 mayısta bizde kese görmeye gidicez kısmetse
amin canım inşAllah valla pozitifi görünce iş bitiyor sanıyorduk ama öyle değil hep içinde korku oluyor ağız tadıyla sevinemiyorsun bile kalp atışını duyarsak rahatlıcam biraz daha sanırımAyyy inşallah canım e hadi o zaman iyi haberler verelim inşallah birbirimizee
Merhaba benim de 9.gunum bende de dün başladı sol kasigimda da ağrı var siz acaba pozitif sonuç aldiniz miBelirti mi bilmiyorum ama transferden sonra 2. 3. Gün hafif kasık ağrılarım oldu, bugün de 8.gunumde adet ağrısı gibi karnım ağrıyor, ama hiç bir renkli akıntım yokinşallah tutunma belirtisidir bu ağrılar
Tatlı telaslar bunlar içinde olduğunu biliyosun en azındanamin canım inşAllah valla pozitifi görünce iş bitiyor sanıyorduk ama öyle değil hep içinde korku oluyor ağız tadıyla sevinemiyorsun bile kalp atışını duyarsak rahatlıcam biraz daha sanırım
tabiki kuzum çok sükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTatlı telaslar bunlar içinde olduğunu biliyosun en azından
Merhabalar, evet şuan 1 aylık hamileyimMerhaba benim de 9.gunum bende de dün başladı sol kasigimda da ağrı var siz acaba pozitif sonuç aldiniz mi
Yaaa çok sevindim bende de belirtiler aynı olunca yazayım dedim çok endiselendim açıkçası ay inşallah benimde aynı sizin gibi olur Allahim kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar, evet şuan 1 aylık hamileyim
Insallah Rabbim dileyen herkese nasip ederYaaa çok sevindim bende de belirtiler aynı olunca yazayım dedim çok endiselendim açıkçası ay inşallah benimde aynı sizin gibi olur Allahim kucağınıza almayı nasip etsin
Ayy insallahhhInsallah Rabbim dileyen herkese nasip ederne olursa olsun hep pozitif düşünün ❤
Benim 5.gun embriyosu 4.gun test yaptım çok hafif silik çizgi war bugün 5.gun yaptım sabah bi tık daha belirgin ama hala böyle kirmizi veya koyu pembe değil,daha onceki trabsferde 6.gun yaptim pembe cizgi ckmsti karamsarliga dustum erken gebelik testi alicam yaptıklarım normal testti bence sende erken gebelik testi al yap bakalım bazılarının da kanda yukseliyo ama idrara geç yansiyo ondan olablir negatif olmasi,umudunu kaybetme bende umutsuzum ama kötü düşününce etkileniyo bebekler dye iyi dsnyrmMerhaba 28 transfer oldum bugün 6. Günüm test yaptım çıkmadı bişey sadece sağ tarafımda akşamları ağrı oluyor sizlerin ne gibi belirtiniz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?