Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Yaaa benim canım vajinal muayene de bile çok yanıyor kalmış ki bunda yanmaması imkansız sanırım idrarinizi ne zaman yapabildiniz ben özellikle o olaydan çok korkuyorum
İşlem bittiği gibi de lavaboya geçebilirsiniz dediler ben hemen lavaboya gidip giyindim sonra da çıktık bekleme yatış vs olmadı

Yaaa nerden anliycaz ki ne kadar sıkışık olacağımızı ben bu işten bisey anlamadım valla

Yok canım labaratuarda 5. Güne bırakmak istemiyorlar çünkü anne rahmi daha uygun. İki yumurta olunca riske atmak istemiyorlar. Benimde 7 folikul görünüyordu boş çıkmış daha alırken beş tanesi. Yani 7 den 2 ye düşmesi önemli değil ki. En sağlıklı ikisi şuan onlarda. Labaratuar ortamında bekletip neden riske girsinler. Annesinin rahmi var Ken. Olumlu veya olumsuz olacağını hepimiz biliyoruz. Ama olumsuz olması için vücudumuzu stresse sokmamamliyiz.

Kalite çok da önemli mi peki o zaman canım dediğin gibi 5 gün kaliteli embriyo tutunmuyo 3. Gün orta kalite tutunuyor hiç anlamadım ben bu işi Rabbım ol dedikten sonra olcak elbette ama

Kalite çok da önemli mi peki o zaman canım dediğin gibi 5 gün kaliteli embriyo tutunmuyo 3. Gün orta kalite tutunuyor hiç anlamadım ben bu işi Rabbım ol dedikten sonra olcak elbette ama
Benim ilk denememde 5.gün 2 embriyo koyuldu cok iyi kalite mükemmel dediler ama negatif oldu suan 3.gün transferi oldum 2.kalite dediler bende cok umutsuzdum o tutmadı bu hic tutmaz diye ama rabbim ol dedikten sonra hersey olur o yüzden bolca dua edip pozitif düsünmemiz lazım

Ne zaman test vereceksin canım peki inşallah pozitiftir

Pazartesi vercem insallah canım ya simdiden cok heyecanlıyım insallah bu sefer olmustur rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün kucağını doldursun
Amin canım Allahim yüzümüzü güldürsün kucaklarimizi boş bırakmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…