- 25 Haziran 2019
- 306
- 255
- 103
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
İşlem bittiği gibi de lavaboya geçebilirsiniz dediler ben hemen lavaboya gidip giyindim sonra da çıktık bekleme yatış vs olmadıYaaa benim canım vajinal muayene de bile çok yanıyor kalmış ki bunda yanmaması imkansız sanırım idrarinizi ne zaman yapabildiniz ben özellikle o olaydan çok korkuyorum
Yaaa nerden anliycaz ki ne kadar sıkışık olacağımızı ben bu işten bisey anlamadım vallaKorkmayın ben de hassastım ama bu güzel duygu için değiyoro şekilde odaklanın idrar olayını hiç sormayın ya 8de transferim olacaktı, evden çıkmadan lavaboya gittim yarım saatlik yolda küçük su şişesinin yarısını içtim 6 buçukta hastanedeydim gider gitmez dayanamadım lavaboya gittim, iki bardak su bile içmeden yarım saat olmamıştı tekrar sıkıştım bir daha gittim hiç su içmeden heyecandan durduk yere sıkışıyormuşum dedim suyu kestim hazırlanmak için odaya aldılar ben dayanamıyorum dedim 1 bardak yapın dediler bi de öyle yapmak zorunda kaldım. 15-20 dakika sonra işlem olacağı zaman da çok doluymuş çok sıkışıksınız iyi aslında ama bu kadarı olmayadabilirmiş zorlanıyorsunuz dedi hemşire. Benimki baya olay oldu ya
Yaaa kimine 1 saat yatın falan diyolarmisİşlem bittiği gibi de lavaboya geçebilirsiniz dediler ben hemen lavaboya gidip giyindim sonra da çıktık bekleme yatış vs olmadı
Yaaa kimine 1 saat yatın falan diyolarmis
Kızlar ben hastalandım.rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Sürgü orda var mıdır ki acaba ya iyi fikirmiş aslindaBana 1 saat hiç kalkmıcaksın dedi doktorum tuvalet için altıma sürgü koydular ona yaptım1 saat dolduktan sonra çıktık
Sürgü orda var mıdır ki acaba ya iyi fikirmiş aslindaBana 1 saat hiç kalkmıcaksın dedi doktorum tuvalet için altıma sürgü koydular ona yaptım1 saat dolduktan sonra çıktık
Vardır mutlaka sorarsın istersin canım rahat oluyorSürgü orda var mıdır ki acaba ya iyi fikirmiş aslinda
Yok canım labaratuarda 5. Güne bırakmak istemiyorlar çünkü anne rahmi daha uygun. İki yumurta olunca riske atmak istemiyorlar. Benimde 7 folikul görünüyordu boş çıkmış daha alırken beş tanesi. Yani 7 den 2 ye düşmesi önemli değil ki. En sağlıklı ikisi şuan onlarda. Labaratuar ortamında bekletip neden riske girsinler. Annesinin rahmi var Ken. Olumlu veya olumsuz olacağını hepimiz biliyoruz. Ama olumsuz olması için vücudumuzu stresse sokmamamliyiz.Ya nasıl güzel rahatlattın icimi aslında doğru söylüyorsun tek yumurta yeterli bu işlem için ama 9 dan da Bi anda düşünce bide 5. Günü beklemeyin direk transfer edelim deyince bu kadar umut hayal hepsi çöp olcak sence eğer kaliteli ise 3.gun ve 5. Gün arasında çok fark var mı canım
Keske bu kadar sikismadan hallolsaVardır mutlaka sorarsın istersin canım rahat oluyor
Kalite çok da önemli mi peki o zaman canım dediğin gibi 5 gün kaliteli embriyo tutunmuyo 3. Gün orta kalite tutunuyor hiç anlamadım ben bu işi Rabbım ol dedikten sonra olcak elbette amaYok canım labaratuarda 5. Güne bırakmak istemiyorlar çünkü anne rahmi daha uygun. İki yumurta olunca riske atmak istemiyorlar. Benimde 7 folikul görünüyordu boş çıkmış daha alırken beş tanesi. Yani 7 den 2 ye düşmesi önemli değil ki. En sağlıklı ikisi şuan onlarda. Labaratuar ortamında bekletip neden riske girsinler. Annesinin rahmi var Ken. Olumlu veya olumsuz olacağını hepimiz biliyoruz. Ama olumsuz olması için vücudumuzu stresse sokmamamliyiz.
Benim ilk denememde 5.gün 2 embriyo koyuldu cok iyi kalite mükemmel dediler ama negatif oldu suan 3.gün transferi oldum 2.kalite dediler bende cok umutsuzdum o tutmadı bu hic tutmaz diye ama rabbim ol dedikten sonra hersey olur o yüzden bolca dua edip pozitif düsünmemiz lazımKalite çok da önemli mi peki o zaman canım dediğin gibi 5 gün kaliteli embriyo tutunmuyo 3. Gün orta kalite tutunuyor hiç anlamadım ben bu işi Rabbım ol dedikten sonra olcak elbette ama
Ne zaman test vereceksin canım peki inşallah pozitiftirBenim ilk denememde 5.gün 2 embriyo koyuldu cok iyi kalite mükemmel dediler ama negatif oldu suan 3.gün transferi oldum 2.kalite dediler bende cok umutsuzdum o tutmadı bu hic tutmaz diye ama rabbim ol dedikten sonra hersey olur o yüzden bolca dua edip pozitif düsünmemiz lazımz
Pazartesi vercem insallah canım ya simdiden cok heyecanlıyım insallah bu sefer olmustur rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün kucağını doldursunNe zaman test vereceksin canım peki inşallah pozitiftir
Amin canım Allahim yüzümüzü güldürsün kucaklarimizi boş bırakmasın insallahPazartesi vercem insallah canım ya simdiden cok heyecanlıyım insallah bu sefer olmustur rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün kucağını doldursun
canım kaçıncı denemendiKızlar ben hastalandım.rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Üzülme kuzum benimm yine denersiniz Allah yardımcın olsun ama pes etmek yok biz güçlüyüz unutmaKızlar ben hastalandım.rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Benim de içime kurt düştü zaten herkes yatıyor ben niye yatmadım diye ama yapacak birşey yok vardır heralde bir bildikleriYaaa kimine 1 saat yatın falan diyolarmis
Sen nerde olmuşsun canım devlette mi özel de miBenim de içime kurt düştü zaten herkes yatıyor ben niye yatmadım diye ama yapacak birşey yok vardır heralde bir bildikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?