- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Valla canim Yarın bana biraktirirlar mi devam mi derler bilmiyorum kuzum. Şuan 1 antibiyotik 1 kortizon hap 1 tane kansulandirici birtane progestran iğne kullanıyorumben fitil geçen ay 14-25. gün arası kullandım bana bıraktırdılar fitili neden acaba sonra mı verirler ki şuan göbekten iğneleri oluyorum 5 gün
Amin hepimizin insallahHayırlı olsun transferiniz sonucunuz pozitif olsunHangi medicana acaba?Benim de 6 gün oldu Beylikdüzü Medicana
HAdi hayırlısı inş bebeğin tutunacak sana , kaç embriyo transfer canmAmin canım inş4 gün önce medicana hastanesinde transferimi oldum. 5 günlük rapor aldım evde dinleniyorum
Hadi hayırlısı inş olacak canm bebeğin tutunacak, benimde 2 aydır dondurulmuş 3 gün embriyom var 1 tane adeti bekliyoruz transfer için bu ay tekrar opu yaptık fakat tek yumurta alındı ve olgun değilmiş elimizde tek embriyo var inş nasip olur bize bu bebişlerSağ olun1 tane taze 3 günlük embriyo transfer edildi
Canım hemen doktorunu ara ve bilgi verKızlar acil bilgi lütfen kan testlerimi yaptırdım anti rubella igg (kemiluminesans veya benzeri)
diye bi test normal dışı çıkmış öyle yazıyor değer aralığı
5< Greyzone <9,9
>= 10 Pozitif
<5 Negatif
benimki 61,9 Pozitif çıkmış bu gece uyuyamam ben
Inşallah canım hepimizin bebisleri sıkı sıkı tutunsunHAdi hayırlısı inş bebeğin tutunacak sana , kaç embriyo transfer canm
Insallah Rabbim hepimize nasip eylesinHadi hayırlısı inş olacak canm bebeğin tutunacak, benimde 2 aydır dondurulmuş 3 gün embriyom var 1 tane adeti bekliyoruz transfer için bu ay tekrar opu yaptık fakat tek yumurta alındı ve olgun değilmiş elimizde tek embriyo var inş nasip olur bize bu bebişler
Maşallah 15 embryo muazzam bir sayıInşallah canım hepimizin bebisleri sıkı sıkı tutunsunbenim yatıp kalkarken yürürken falan adet olacakmis gibi kasiklarimda ağrı gerilme oluyor ama normaldir diye düşünüyorum. 5. gün tek embriyo transfer edildi canım 15 embriyoda donduruldu.
Canım ben kullanıyorum, progestan 2 sabah 2 akşam olarak. Çok akıntım oluyor seninde söylediğin gibi bende ped kullanıyorum onu değiştiriyorum, benim doktor hamileliğin 3.aya kadar kullanmam gerektiğini soyledi .Merhaba kızlar vajinal fitil kullanan var mi aranız da?
Allah razı olsun canım en çok zaten bukadar embriyo çıkmasına sevindim çünkü ohss olduğum için kabus gibi bir toplama işlemi geçirdim ağrım sızım çok fazla oldu tekrar o süreci yaşamayı düşünemiyorumMaşallah 15 embryo muazzam bir sayıRabbim hayırlısıyla tutunmasını nasip etsin
Merhabalar, bende sabah öğlen akşam 1er tane kullanıyorum ve bu akinti olayı benimde kafama takılmıştı resmen su gibi akıntım oluyor ama doktoruma sorduğumda progestan östrejeni arttırdığı icin normal olduğunu söyledi. Birde sizdede bu ilacın bir kısmı geri geliyormu ben mi yapamıyorum anlamadim. Iyice derine ıt dedi doktor öyle yapıyorum ama bi kısmı bikac saat sonra geri çıkıyorCanım ben kullanıyorum, progestan 2 sabah 2 akşam olarak. Çok akıntım oluyor seninde söylediğin gibi bende ped kullanıyorum onu değiştiriyorum, benim doktor hamileliğin 3.aya kadar kullanmam gerektiğini soyledi .
Canım ben kullanıyorum, progestan 2 sabah 2 akşam olarak. Çok akıntım oluyor seninde söylediğin gibi bende ped kullanıyorum onu değiştiriyorum, benim doktor hamileliğin 3.aya kadar kullanmam gerektiğini soyledi .
Tek bebisler bizimle olsun da 9. Aya kadar koruz artık fitiliCanım ben kullanıyorum, progestan 2 sabah 2 akşam olarak. Çok akıntım oluyor seninde söylediğin gibi bende ped kullanıyorum onu değiştiriyorum, benim doktor hamileliğin 3.aya kadar kullanmam gerektiğini soyledi .
Benim de öyle oluyor canim. Sadece gece yaptığım gelmiyor. Diğerleri geliyorMerhabalar, bende sabah öğlen akşam 1er tane kullanıyorum ve bu akinti olayı benimde kafama takılmıştı resmen su gibi akıntım oluyor ama doktoruma sorduğumda progestan östrejeni arttırdığı icin normal olduğunu söyledi. Birde sizdede bu ilacın bir kısmı geri geliyormu ben mi yapamıyorum anlamadim. Iyice derine ıt dedi doktor öyle yapıyorum ama bi kısmı bikac saat sonra geri çıkıyor
Benimde aynı canım camasirima yada idrar yaparken çıkıyor. transfer günü vajinayi temizlerken söyledi doktorum iyice ittirmelisin hep cikmis diye. Bende yapamamismiyim diye sordugumda iyi yapamadığımı söyledi ama ne yapayım elimin ulaştığı kadar derine itiyorum zatenBenim de öyle oluyor canim. Sadece gece yaptığım gelmiyor. Diğerleri geliyor
Selam canım koyduktan yarım saat sonra wc'ye gidersem çıkıyor, yoksa kalıyor benimki. Koyduktan sonra yarım saat uzanmaya dikkat ediyorum fazla dışarı akmasın diyeMerhabalar, bende sabah öğlen akşam 1er tane kullanıyorum ve bu akinti olayı benimde kafama takılmıştı resmen su gibi akıntım oluyor ama doktoruma sorduğumda progestan östrejeni arttırdığı icin normal olduğunu söyledi. Birde sizdede bu ilacın bir kısmı geri geliyormu ben mi yapamıyorum anlamadim. Iyice derine ıt dedi doktor öyle yapıyorum ama bi kısmı bikac saat sonra geri çıkıyor
Oldun mu canım? Nasıl geçti? Kaç yumurtan ciktiMerhaba benimde pazartesi günü opu islemim olcak işlemden çok korkuyorum tecrübesi olanlar bana bilgi verir misiniz acaba
Merhaba belirtiniz var miydiSağ olun1 tane taze 3 günlük embriyo transfer edildi
İnş hayırlısı olur 2 tane koydursaydın ikiz olabilirdInşallah canım hepimizin bebisleri sıkı sıkı tutunsunbenim yatıp kalkarken yürürken falan adet olacakmis gibi kasiklarimda ağrı gerilme oluyor ama normaldir diye düşünüyorum. 5. gün tek embriyo transfer edildi canım 15 embriyoda donduruldu.
Hadi hayırlısı benimde 3 gün embriyo 1 kaliteymiş adeti bekliyoruz, birde hamilelik serumu varmış duydunuzmu araştıracam ben transfer öncesi veriliomuşSağ olun1 tane taze 3 günlük embriyo transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?