Nişan Nişanda takılacak takılar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mevsimsiz-

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
416
312
23
Nişanda erkeğe ne takı takılır acaba sorduğum herkes saat diyor ama sati düğünde takacağız.Nişanda ne takabiliriz siz ne taktınız yardımcı olurmusunuz lutfen

canım sanırım senin nişan dündü :) nasıl geçti :) mutluluklar diliyorum :)

canım sanırım senin nişan dündü :) nasıl geçti :) mutluluklar diliyorum :)

Sağol canım hatırlaman beni mutlu etti
Kar yağışından çok az etkilendim ablam sağolsun eteklerimi topladı sürekli :)
Günümü anlatayım önce sabah kuaföre girdiğimizde saçımı yapacak bayan henüz gelmemişti hemen telefonu elime alıp nişanlıma beni başka kuaföre götürmesini söyleyecektim ablam engelledi sonuçta diğerlerinin de müsaitlik durumlarını bilmiyoruz dedi içerisi buz gibiydi dondum bana bir elektrikli soba getidiler ama hiç fayda etmiyor ve bizzat yüzyüze görüşmeme rağmen randevu saatimi yanlış yazmışlar bize orada 17 yaşında bir kız yardımcı oldu demeyeyim ayıp olur hiç yardımcı olmadı hatta umrunda bile değildim bana gidip elbisemi giyinmemi söyledi. Elbisemkabarık ve arkası bağcıklı olduğu için tek başıma giyemedim geldi düzeltti ama ne düzeltme elbisenin tüm güzelliğini almış olması yetmezmiş gibi iç çamaşırım da gözüküyor sinir oldum buna rağmen tekrar düzeltmedi yapcak bişey yok demeyi tercih etti hemen moda evini aradık elbiseyi giydirebilirlermi diye sağolsunlar hemen gelin dediler "umraniyede hanzade moda evi" çok memnun kaldım gerçekten provamda elektrikler kesilmesine rağmen gayet güzel profesyonelce yaptılar işlerini neyse ben masaya oturdum bana bir makyaj yaptı sanki kedicik olup televizyona çıkıcam ablam sildi makyajımı ve yeniden yaptı. O kız da sadece yüz makyajımı yaptı. Sonra saçımı yapacak bayan geldi tabiki kendisine iletmek sitediğim yaşadığım sorunu bana ukalaca cevap vermekten başka birşey yapmadı saçım herkes tarafından beğenildi ama yaşadığım stres ve sıkıntı beni yedi bitirdi. Bunları uzun uzun yazmak istedim başka arkadaşlarda gidip mağdur olmasın "ümraniye istanbul sanat3 kuaför" kesinlikle gitmeyin
Bunun dışında "ümraniyede şark düğün salonundan" çok memnun kaldım garonlar hazırlıklar organizasyon hepsi harikaydı müziyene bir liste vermiştim çalması için hepsini saatine uygun çaldı :) gerçekten çok eğlendik düğün gibi oldu resmen nişanlım da bende hiç oturmadık hep oynadık :)
birde tüyo vereyim kabarık etekle halay çekmek istiyorsanız eteğinizi serbest bırakın kimse tutmasın yanınızdakilerde sizden bir adım uzak dursun çok rahat oynanıyor

Canim kuafor olayina uzuldum simdi cidden insanlar bu kadar anlayissiz olmak zorunda mi yani ne tuhaf. Ama gunu kurtarmaniza sevindim yani :) oh nryse bunu da atlattin hayirlisiyla dugunumuzu de gorelim de onlari da paylasalim bi an once

Canim kuafor olayina uzuldum simdi cidden insanlar bu kadar anlayissiz olmak zorunda mi yani ne tuhaf. Ama gunu kurtarmaniza sevindim yani :) oh nryse bunu da atlattin hayirlisiyla dugunumuzu de gorelim de onlari da paylasalim bi an once

İnşallah canım :) biz düğünü eylül ekim gibi düşünüyoruz ama nişanlımın hoşuna gitti eğlenceli oluyormuş düğünü erken yapalım dedi
İnşallah senin işanında güzel geçer canım düğün.com da düğün salonlarına bakabilirsin canım yer bulmak için gelecek kişi sayısını 0-200 arası yaptığın zaman uygun fiyatlı mekanlar çıkıyor karşına

Canim biryer buldm gibi bahcelievlerde cafe tarzinda 200 kisilik. Bizde ekimde yapacagiz buyuk ihtimalle iki tarafinda akrabalari o zamana kadar memlekette oluyor cunku aile arasi gibi olur yazin yaparsak tadi kalmaz :)

canım ya sana zahmet vermek istemiyorum ama sorun olmazsa nişan gününü baştan sona anlatır mısın yani ilk önce naptın,fotoğraf çekimine ne zaman gittin ordan hemen salona mı geçtin falan :)

canım ya sana zahmet vermek istemiyorum ama sorun olmazsa nişan gününü baştan sona anlatır mısın yani ilk önce naptın, fotoğraf çekimine ne zaman gittin ordan hemen salona mı geçtin falan :)

Tabi anlatırım canım :)

Nişan günü yanımızda olması gereken ne varsa hepsini arabaya koyduk.O telaş sırasında unutmayalım diye en azından unutsak bile gidip bagajdan biri alır diye düşündüm. Nişandan bir gün önce salonla konuşmaya gittik. Garsonların bahşişlerini nişandan önce verdik ki sıkıntı olmasın diye :) Ben oyun havalarını pasta müziğimi dans müziğimi çıkış müziğimi bir kağıda liste yapmıştım onları verdim. Benim nişanım 7 deydi, nişanlım bizi aldı saat 12 de kuaföre gtttik ama keşke 11 de gitseymişim dedim işim uzun sürünce fotoğrafçıya geç kaldık başka bir çifti bekledik. 11 e alabilirsin randevunu erken diye düşünme :) Kuaförde mutlaka bişeyler atıştır.ben tost yedim. Birde sıvı şeyler almamaya çalış ben su bile içmedim gerçekten susamadıkça elbiseni giymeden önce mutlaka lavaboya git ben hazır olduktan sonra tekrar moda evine gittim biliyosun elbiseyi düzeltmeleri için saat 15,30 da anca fotoğrafçıya gittik 1 saat geciktik. Fotoğrafçıda çekimlerimiz yapılırken arabamızı süslediler.Sonra nişanlım bizi eve bıraktı nişana 1,5 saat vardı. Trafik felan derken vakit çabuk geçiyor. Eve gelince pilav türü kuru yemekler yedim.Saat 18,30 da nişanlımın ailesi ellerinde bohçalarla içeri girdiler beni de aldırlar. Sonra konvoy halinde salona gittik. saat 7 de salondaydık. Biz gelin odasına geçtik ordayken müzisyeni çağırıp müziklerin hazır olup olmadığını sordum. Sonra salonun fotoğrafçısı geldi biz dans ederken pasta keserken çekilen fotoğraflarımızı albüm olarak yapabileceklerini söylediler onun için de ücretimizi orada ödedik. Salonun ücretini de nişan başlamadan biz gelin odasındayken verdirdim çok rahat oldu :) Çıkarken çok heyecanlandım ama sonradan geçti çok eğlendik. Birer kadeh de votka içmiştik çıkmadan rahat olmak için Salona çıkınca da ilk dans ettik sonra pasta kestik sonra da yüzükler takıldı ve takı töreni başlamış oldu :) Benim aklıma gelen bu kadar canım sormak istediğin bişey varsa anlatabilirim inşallah senin de herşey istediğin gibi olur

Çıkış müziğim ve dans müziğim aynıydı(Şarkı uzun olduğu için bize yetti :) - Mustafa ceceli- sultanım
Pasta müziğim-borino oro
Takı takılırken youtube dan - wedding stunning çaldı.

Canim gayet detayli yazmissin cok sagol :) ufak tefek aksilik oluyor hep bu gunlerde umarim bende en ufak sorunlarla atlatirim :)

Allah mutlulugunu daim etsin okurken hep gozumde canlandirdim okadar guzel hayal ettim ki ne guzel anlatmissin wingless
seni tebrik ederim canim ve Allah tamamina erdirsin mutlulugunuz daim olsun insAllah

Allah mutlulugunu daim etsin okurken hep gozumde canlandirdim okadar guzel hayal ettim ki ne guzel anlatmissin wingless
seni tebrik ederim canim ve Allah tamamina erdirsin mutlulugunuz daim olsun insAllah

amin canım teşekkür ederim :) darısı başına diyim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…