- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
benim de gitmişti hatırlarsan göğüslerim duruyordu bir de yumuşak kasık batmaları oluyordu..
bizim bi tanıdığın kızı olacak, çin takvimine göre mart dersem erkek ki senin dediğine göre nisan demem lazım kız, rus a göre son adet tarihi baz alınarak kız diyor o da. hayırlısı bakalım tutunsun da güzelce.aminn.All
isterseniz olsun Allah bilir ne olacağını benim kardeşiminki tutmadı kızdı erkek olacak inşallah hayırlısını versın bu sene erkek senesi diyorlar
hatırladın mı yazmıştım belirtileri hem burda dursun sonra baktığımda görüyüm diye:)) ateş ölçmedim ama üşüyorum evin içindeAy canım bana umut oluyosn sabah korktm yalnz bilmeme rağmen batımı ha geldi d dim yoktu:) ateşin ölçüyomusun sen ? Varsa baksana kaç cnm
Hatırladım canım hayırlısını versin rabbim walla bende çok üşüyorum ya dairelerde kalıyorum söndürmüşler ateşini ben şey için sordum hani diyolar ki hamileysen ateşin yüksek çıkar 35 üzerinden bende de 35.2 yani bi 36 olması gerekiyor o yüzden sordmhatırladın mı yazmıştım belirtileri hem burda dursun sonra baktığımda görüyüm diye:)) ateş ölçmedim ama üşüyorum evin içinde
ateşi ölçmedim kuzum, yalnız 35,2 düşük değil mi doğrumu ateşölçerin.Hatırladım canım hayırlısını versin rabbim walla bende çok üşüyorum ya dairelerde kalıyorum söndürmüşler ateşini ben şey için sordum hani diyolar ki hamileysen ateşin yüksek çıkar 35 üzerinden bende de 35.2 yani bi 36 olması gerekiyor o yüzden sordm
Sabah erkenden yaptım adet olacakların düşük olurmuş diye okudum internette zaten genelde 37 di ama sabah yataktan kalkmadan aynı yumurtlama günü öğrenmek için o zaman yüksek oluyo ya işte tuttuğunda devam ediyomuş az bi düşükateşi ölçmedim kuzum, yalnız 35,2 düşük değil mi doğrumu ateşölçerin.
hmm onu bilmiyorum kuzum, 22 miydi senin batSabah erkenden yaptım adet olacakların düşük olurmuş diye okudum internette zaten genelde 37 di ama sabah yataktan kalkmadan aynı yumurtlama günü öğrenmek için o zaman yüksek oluyo ya işte tuttuğunda devam ediyomuş az bi düşük
Hamile miyim öğrenmeye çalışıyorum :) sen bekliyormusn bat yakın mı ?Selam napıosunuz
hmm bekliycen o vakit 1 günn.. 9 nisan dan bu yana burda sizinle beraber bekledimmm:)Yok yarın kızz:))
Beklicem bende yeter ki bebiş gelsin :) olmazsa da artık birbirimizi teselli edecezhmm bekliycen o vakit 1 günn.. 9 nisan dan bu yana burda sizinle beraber bekledimmm:)
tabikii heves kırılmasın çok da umut edilmesin..rabbim bilir zamanını en güzel en iyi en hayırlı zamanınıBeklicem bende yeter ki bebiş gelsin :) olmazsa da artık birbirimizi teselli edecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?