Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
All

isterseniz olsun Allah bilir ne olacağını benim kardeşiminki tutmadı kızdı erkek olacak inşallah hayırlısını versın bu sene erkek senesi diyorlar
bizim bi tanıdığın kızı olacak, çin takvimine göre mart dersem erkek ki senin dediğine göre nisan demem lazım kız, rus a göre son adet tarihi baz alınarak kız diyor o da. hayırlısı bakalım tutunsun da güzelce.aminn.

Ay canım bana umut oluyosn sabah korktm yalnz bilmeme rağmen batımı ha geldi d dim yoktu:) ateşin ölçüyomusun sen ? Varsa baksana kaç cnm
hatırladın mı yazmıştım belirtileri hem burda dursun sonra baktığımda görüyüm diye:)) ateş ölçmedim ama üşüyorum evin içinde

hatırladın mı yazmıştım belirtileri hem burda dursun sonra baktığımda görüyüm diye:)) ateş ölçmedim ama üşüyorum evin içinde
Hatırladım canım hayırlısını versin rabbim walla bende çok üşüyorum ya dairelerde kalıyorum söndürmüşler ateşini ben şey için sordum hani diyolar ki hamileysen ateşin yüksek çıkar 35 üzerinden bende de 35.2 yani bi 36 olması gerekiyor o yüzden sordm

ateşi ölçmedim kuzum, yalnız 35,2 düşük değil mi doğrumu ateşölçerin.

ateşi ölçmedim kuzum, yalnız 35,2 düşük değil mi doğrumu ateşölçerin.
Sabah erkenden yaptım adet olacakların düşük olurmuş diye okudum internette zaten genelde 37 di ama sabah yataktan kalkmadan aynı yumurtlama günü öğrenmek için o zaman yüksek oluyo ya işte tuttuğunda devam ediyomuş az bi düşük

36.3 çıktı ana üşüyorum şuan :) bunu erkenden yataktan kalkmadan yapmamız lazım neyse biliyosumdır ateşini diye sordum

hmm onu bilmiyorum kuzum, 22 miydi senin bat

Selam kızlar,

Bende Mayıs ayında hamile kalmayı istiyorum. Geçen ay kürtaj oldum korunmam gerekiyo malesef. Ama burayıda takip etmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…