Nişanda gelin ve damada ne takılmalı?

Nisanda aileler takar, taki olmaz demiş çoğu kişi şaşırdım, nisanda takı takılır tabiki, Nisan takısıni kız tarafı alır çünkü nişanı kız tarafı yapar. Eğer siz gelinin arkadasiysaniz. Damata takı takmayin 200-200 takacaginiza 400 TL lik gram altın alın geline takın hem altın takmış olursunuz göze gelir.

Yeter fazla takma nişan bu abartmaya gerek yok.

Nisan da takmasaniz bile olur,yok olmaz derseniz 200 lira gayet yeter

Bu dedikleriniz her yöre için geçerli değil

Onlar henüz gelin ve damat değiller, belki evlenmeyecekler.
Hangisinin arkadaşı iseniz ona bütçenize göre bir miktar para takın ve bu konuyu fazla takmayın derim.
Mutluluklar arkadaşlarınız için de.

Nişanda takıyü benim bildiğim sadece aileler takar. Acele etmeyin siz de isterseniz düģünde takarsınız.

Bizde de nişan takılı olur aynı düğün gibi. 200 yeterli bence eşimin tarafı genelde dolar takıyor 10 dolarda olabilir size yatırım olsun :)

200 tl yeter nisan bu

Bizde nişanda hangi tarafsanız o kişiye küçük bi şey takılır.
1 yıllık arkadaşınızmış zaten çok derin bağlarınız olabileceğini düşünmüyorum
100 ya da 200 TL uygun bence

Niye ayrı ayrı takacaksınız ki? Çok istiyorsanız 200 takın birisine yeter.
Düğünde takarsınız hala iletişiminiz devam ederse...

ya açıkçası değil nişan,düğünde de kimseye hediye vs birşey takmıyorum. İnsanlar devlet adı altında bir belge imzalıyor diye niye masraf yapayım.

damada niye takasınız geldi anlamadım
siz kimin arkadaşıysanız ona takılır.
200 de yeterli nişan için.

Ben ilsam gitmem bile
Gitsem de taki takmam
Ama cok taki kulturu olan bir aileden gelmiyorum, ondandir belki

Arkadaşıma nisanda takacaksam düğünde takmam, bence nisanda takmayın, düğünde takarsıniz, zaten issizsiniz şuan.

Bişey takma dügunde takarsın fazla bişey takmaya da gerek yok 1 yıllık arkadaşmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…