Nişanda Erkeğe Alınan Saat Altınmı Olur??

sempatikcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
218
0
96
37
İstanbul
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Temmuzda nişanım olacak nişanda erkek arkadaşıma saat alalım diyorum ama altınmı alınır derimi metalmi bilemiyorum. lütfen yardımm

Altın erkeğin taktığını düşünemiyorum akannehir
Ya metal yada deri nışanlının tarzı ne ise öyle birşey al...

bizimkiler de saat düşünüyordu, nişanlım istemem deyince tam altın taktık artık

Benim erkek arkadaşımda saat kullanmayı pek sevmiyor istemiyor ama eğer olurda saat alırsak nasıl olmalı diye merak ettim. Erkek de altını birtek alyans da mantıklı bulurum diğer takılarda bencede iğrenç ama nişanya ne bilim metal veya deri basitmi kaçar laf eden olurmu diye sordum. Ne bilim pek anlamıyorum bu işlerden... :(

Altın saat ibrahim tatlıses filmerinde kaldı yaa.. öyle saat takan kalmadı....
Gidip parana kıyacaksın kalite iyi marka bi saat alacaksın...
DKNY olur TıSSOT olur ESPRIT olur... daha uçuk fiyatlı saatler de var ama bunlar hem tasarımları güzel hem de iyi kalite saatler...

altın mecburş değil takacağı bişi alınmalı bence... ben nişanlıma casio dan almıştım... o beğenmişti... ben saat takmadığım için aldırmadımdı.. :))

bence nişanlına sormalısın hangi modeli beğenirse onu alın
ama erkeğe altın saat yakıştırmıyorum onuda belirtmeliyim :D
birçok markada çok şık modeller var markofoniye bazen çok indirimli geliyor saatler oraya bakabilirsin.

nişanlım altın takmadığını bildiğim için biz çelik kasa saat aldık hoş onların fiyatları bile nekadar yüksekmiş öyle

altının hıc hos duracagını sanmıyorum
begendıgı tarzda bır saat alınabılır ama altın olmamalı
cok demode olur

flort donemımızde saatını ben hedıye aldıgım ıcın nısan ve dugunde tam altın taktık
eger saat ıhtıyacı yoksa o sekılde yapabılırsınız

bence altın almayın hoş durmuyo tabi birde nişanlının ne düşünceği önemli benim nişanlım altın kullanmadığı için markalı metal bir saat aldı onun firini bir al deride olabilir

Altın takan erkek kaldı mı yahu..
Biz altın almadık zaten gittik birlikte beğendik eşimle nişanlıyken.
Onun tarzına uyan kaliteli şık bir saat aldık.
Yardımcı olur belki sana.
Gc GCI29004G1
Saat takmayı sevmezdi şimdi asla çıkartmaz kolundan.

Nişanlınız neyi istiyorsa hangi tarzı beğeniyorsa onu alın...
Bizde eşime şık bir saat almıştık...
Tebrik ederim bu arada...

Altın saat ibrahim tatlıses filmerinde kaldı yaa.. öyle saat takan kalmadı....
Gidip parana kıyacaksın kalite iyi marka bi saat alacaksın...
DKNY olur TıSSOT olur ESPRIT olur... daha uçuk fiyatlı saatler de var ama bunlar hem tasarımları güzel hem de iyi kalite saatler...

:1: bencedee...altın saat mi olur erkeğe ya kıro gibii.....

benim nişanlımda saat delisi..kolleksiyon yapıyor resmen...bende düğünde şık,marka,kaliteli bi saat alıcam ona.....ha ayrıca altında takılır o ayrı ama altın saat ne ayoll bıykk:1ninca:

yani illa altın olacak diye bir kıstas yok tabiki ama kötü bir şey alınmaz en az 400-500 falan olmalı fiyatı bence.zaten adam gibi bir saat alım dersen bu parayı ödersin.

nedenmiş beyaz altun olabilir

altın diyince sarı altından bahsettik biz canım o yüzden öyle yorum yaptık.....benneyaptımki

yani illa altın olacak diye bir kıstas yok tabiki ama kötü bir şey alınmaz en az 400-500 falan olmalı fiyatı bence.zaten adam gibi bir saat alım dersen bu parayı ödersin.

herhalde yani ...kötü bişey kim alırki zaten...

Back