- 1 Haziran 2023
- 66
- 53
- 8
- 25
- Konu Sahibi timeless777
-
Nikahimda kendim yapmistim minik sepetlere lavanta kesesi :) cok begenilmisti ama benim sepetler orgu degildi toptancidan almistim size fikir olur belki.. sizde sepet orup icine kese koyabilirsiniz yada kese örüp icine lavanta keseleyip koyabilirsinizMerhabalar, ben biraz sıkışık bir dönemdeyim malum ekonomi… Yakın zamanda da nişanımız var. Zaten tüm ev eşyalarını erkek arkadaşım aldı. Benim gelirim olmadığı için ona hiç destek olamadım. Ailemden de borç almak benim için çok zor. Ve bir de evlenmek için bu kadar masraf yapılmasını mantıklı bulmuyorum. Ama erkek tarafı böyle şeylere önem veriyor. Ben bunu önerdiğimde “gerekirse biz alırız olmaz öyle gibi” bir moda girdiler. Ben de daha fazla mahçup olmak istemiyorum, nişanda dağıtılacak hediyeleri kendim hazırlamak istiyorum. Sizce nişanda ne dağıtabilirim el emeği olarak?
Ben boncuklu takılar yapıyorum, örgü de örebiliyorum, örgüyle küçük sepetler yapabilirim diye düşündüm (takılık gibi), yine örgüden bardak altlığı vs yapabilirim. Bunlar sizce yetersiz mi?
Eğer yetersizse başka ne yapabilirim sizce, şimdiden çok teşekkür ederim
60-70 gibi falanKaç kişilik hediye düşünüyorsunuz?
Bir sürü boncuk ve ipim var aslında o sebepten bçyle düşündüm, çok teşekkürlerKendın yapmak elınde hazırda malzeme yoksa daha pahalıya gelebılır güzel hesapla bence. Yoksa tabıkı el emeği olması bın kat daha anlmlı
Çok teşekkür ederimBana da arkadaşım yapmıştı küçük tüplere kahve koymuştu, ciciydi. Sizin dediğiniz şekilde aklıma anahtarlık geliyor bi arkadaşımın nişanında vermişlerdi çok tatlı gelmişti gözümeşunın gibi
Çok teşekkür ederim, çok güzel bir fikirNikahimda kendim yapmistim minik sepetlere lavanta kesesi :) cok begenilmisti ama benim sepetler orgu degildi toptancidan almistim size fikir olur belki.. sizde sepet orup icine kese koyabilirsiniz yada kese örüp icine lavanta keseleyip koyabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?