Söz Kesimi nişanda bohça yapacaz,sözde oluyomu??

bntkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
130
0
96
Sakarya
kızlar temmuzda sözüm var,ekim gibi nişan düşünüyoruz bohça olaylarına nişanda girecez.söz de de yapılıyomu?
erkek tarafı yapacakmı size yapılmışmıydı sözde,yaparlarsa mahçup olmayalım.
yardımmmmfisfisfis

tatlı herkese göre değişiyor mesela bize bana alınanları sayıyım sadece sözde

elbise
ayakkabı
çanta
terlik
iç çamaşrı
çorap
ayrıca sütyen takım
çetik
havlu
lif vardı

bizdegömlek
pantolon
kemer
terlik
mendil
çorap
iç çaşaırı
gravat seti aldık

kimisi sözde yapmıyor direk nişanda yapıyor onu seni istemeye geldiklerinde aile büyükerin konuşur genelde kaydirigubbakcemile3

canım sözde yapmadık biz. erkek tarafıyla da konuş bakalım yapcaklar mı yaparlarsa eğer sizde yaparsınız biz sadece söz mendili verdik küçük sandık içinde başka bişey bilmiyrm söze ait

canım banada alışveriş yapacaklarmış sözde giyeceğim kıyafet ayakkabı çanta iççamaşırı...ama bohça şeklinde değil.alcaz ben eve getircem sözde giycekmişim. bohça nişanda olcakmış.damat bey öle dedi..
bende söz mendili vercem gelen misafirlere...

selam cnm...benim de oğlum sözlendi 1 ay önce...Biz söz sandığı içinde bir adet bohça, bir adet seccade,gecelik sabahlık tk, 2 adet havlu, bir adet şal, bir adet beyaz tüylü terlik, bir çorap, bir beyaz renkli patik, bir tk iç çamaşırı, 1 adet beyaz şoset çorap götürdük...Onlar da bize bir tepsi içinde gömlek, ayakkabı, pantolon, kemer, cüzdan, çorap...yine küçük bir sandık içinde mendil, havlu, iç çamaşırı ve çorap vermişlerdi. Söz için aldığımız elbise ve ayakkabıyı kız evine götürüp söz gecesi giydi...Mutluluklar cnm...

sözde istersen yapmayabilrsin onu taraflar belirler canım... benim sözümde birşey alınmadı bana kıyafetimide kendim adlım herşeyide... ama nişanım var bende nişanda yapacağım .. nişanda bize bohça olur... anneler babalar karar veriyor çoğunlukta konuşarak anlaşılıyor..

anladım canım sağol.kaydirigubbakcemile5
gittikçe heyecanımm artıyo yaa....ödüm patlıyo bi aksilik olacak die

adetlere göre değişir ama bence nişanda verin bohçayı sözde çok gereksiz ve boşa masraf onunla kendine bi çeyiz alırsın.hiç gerek yok.bu arada mutluluklara.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…