- 11 Mart 2015
- 327
- 208
- 103
- 29
- Konu Sahibi pofudukpanda
-
Ayrı eve çıkılacak o konuda öyle söylendi hep beraber herkes bu şekilde dedi. Ev aynı olmaz zaten. Ben bitmesinden yanayım onu seviyorum falan dedi babamın yanında sinirle söyledim özür de diledim ondan dün konuştuk falan filan dedi kendisiSiz ne düşünüyorsunuz? Nişana 4 gün kaldı.
Bir de ev meselesini konuştunuz mu ?
Hem de babasının yanında mı söyledi bunları? Özürü de onların yanında diletseydiniz.Ayrı eve çıkılacak o konuda öyle söylendi hep beraber herkes bu şekilde dedi. Ev aynı olmaz zaten. Ben bitmesinden yanayım onu seviyorum falan dedi babamın yanında sinirle söyledim özür de diledim ondan dün konuştuk falan filan dedi kendisi
Daha küçücük ve babanızın haklı olduğu bir konuda bu tepkiyi veriyorsa ilerde başka sorunlarda da hemen böyle bir tepki verecektir. Yüzünü göstermiş ben buyum diyor.Ayrı eve çıkılacak o konuda öyle söylendi hep beraber herkes bu şekilde dedi. Ev aynı olmaz zaten. Ben bitmesinden yanayım onu seviyorum falan dedi babamın yanında sinirle söyledim özür de diledim ondan dün konuştuk falan filan dedi kendisi
Kötülük için olduğunu düşünmeyin, onların kültüründe bu yönde bir eğilim olduğu için yapacaklar. Onların normali bu .. bu yüzden kültür farkı çok önemli bir sorun ..Amaç sizi eğitmek , gelin olmayı öğretmek olacak. Doğu kültüründe erkek ve erkeğin ailesi daha kıymetlidir ne yazıkki . Eleştirmek için söylemiyorum sadece olanı söylüyorum. Sakın aileye gidip kendiniz konuşmayın. Ne demelerini bekliyorsunuz ki ?? Kararınız olumsuz olursa ailenize danışın onlar bildirsin durumu kesinlikle. Siz sevgilinizle konuşup kendiniz açıklayabilirsiniz ama ailesiyle asla görüşmeyin .Gerçekten bu olabilir mi. Böyle kötü bir düşünceye girebilirler mi acaba. Bana hep der ki saçmalama ayrı eve çıkıcaz beraber olur mu öyle şey, çıkacaklar evden boyanacak falan diyor ama dedikleriniz çok mantıklı yani.
Gerçekten en doğrusu bitirmek olur en ufak sinirde Ailen gelmesin diyen neleeer neleeer yapmaz..Ben bitmesinden yanayım. Onu Seviyorum falan dedi aileme karşı ama..
Babanız ne diyorNiye geleceklerini bende anlamadım herşeyi konuşup bitti demek için belki, babam bana sordu sen ne düşünüyorsun diye bende bu şekilde olmaz dedim niyetimi sordu yani bana yinede ama kendi fikrini de belirtti yani
bence de ic anadolunun da karadenizin de pek farki yok. bence aile yapisi meselesi. benim arkadasim dogulu biriyle evlendi, kayinvalidesi hasta diye, kiz hamileyken kayinpederi gelip camlarini sildi, evi temizledi.Kürt olmalarıyla değil, sapkın kültürleriyle alakalı bir durum. Bu tip insanlar midemi bulandırıyor. Size hiç uygun değiller, umarım akıllı davranıp hayatınızı mahvetmezsiniz. Tek aile değil, müstakbel nişanlınız da berbat biri üzgünüm.
Ben bitmesinden yanayım. Onu Seviyorum falan dedi aileme karşı ama..
Yalan inanma. Burda kaç tane böyle başlık açıldı. Biz cikicaz, siz geçeceksiniz diye, kızı yanlarına aldılar. Hiç düşünme. Baban da haklı. Yol yakınken dön. Daha gençsin kimler çıkar karşına. Sevgi karın doyurup, huzur vermiyor.Evet ben çok aman kimse üzülmesin diye kendini feda edenlerdenim. Belki de bu yüzden bilemiyorum... Ama korktum artık gerçekten korkmaya başladım. Birlikte oturma konusunda da net tavrımı söyledim asla oturmam herkesin bi ailesi yuvası olmalı dedim. Şuan bulundukları evden ailesi çıkacak kraya biz girecekmişiz. Ailesi de kiraya çıkacakmış. Yani söylediğine göre beraber oturma mevzusu yok ama değişir mi insanlara belli olmaz haklısınız...
Sanki sizin söz hakkınız yokmuş gibi, bahsedilen sizin değil de başkasının hayatı gibi çok pasif ve kararsızsınız. Net olmanız lazımBen bitmesinden yanayım. Onu Seviyorum falan dedi aileme karşı ama..
Yorumlarına bakılırsa kararsız, ne istediğini bilmeyen biri gibi yansıyor. Bugün erkek arkadaşının ve ailesinin gelmesi bile fikrini değiştirmiş olabilir.Peki siz ben bitmesinden yanayim demek yerine bunu onlara soyleyip ben bitiriyorum gibi net bir ifade kullandiniz mi?
Yorumlarına bakılırsa kararsız, ne istediğini bilmeyen biri gibi yansıyor. Bugün erkek arkadaşının ve ailesinin gelmesi bile fikrini değiştirmiş olabilir.
Aslında 1 gününü ayırıp burada açılan konuları biraz incelese belki nasıl bir çukuruma doğru yürüdüğünü daha iyi anlar.
Ayy yok burda biz şiştikGeldiler konuştular saatlerce. Öyle gelip gitmeme söz konusu olamaz dediler ailesi ile birlikte. Düşünsünler iyice dediler işin başındayken falan. Şimdi de yeni gittiler soğuktu herkes birbirine giderken falan
Boşver evlenip boşansın sonra baba evine dönüş sonra 2 kocaAyy yok burda biz şiştik
Kestirip atamıyorsunuz
Barışırsiniz siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?