- 21 Şubat 2016
- 2.978
- 7.495
- 158
- Konu Sahibi pofudukpanda
-
Aşırı doğru tespitYa siz gerçek misiniz, dünyaya yeni gelmiş gibi ne bu haliniz? Bu kadar mı tecrübesiz ve durum tespiti yapmaktan/butuncul dusunmekten uzaksınız? Delireceğim yanıtlarınızı okurken.
O lafı ailenize söyleyemiyorsunuz çünkü kimsenin kaldıramayacağını biliyorsunuz. Affedilir sözlerse buyrun anlatın bi ailenize. Kendinize saygınız yok bari onlara olsun.
Kestiremiyorum şüphelendim artık o da farkında güvenini kırdım diyor falanBöyle bir şeyi bence kabul etmemelisiniz yarın adamlar kendi evimiz deyip gelir yerleşirler ne olduğunu bile anlayamazsınız. Eğer nişanlınız düzgün biriyse ve sizi ailesine karşı savunacağına ezdirmeyeceğine eminseniz devam edebilirsiniz ama şüpheniz var gibi geliyor bana. Ailenize karşı tavrı zaten saçmalık ama onuda siz daha iyi bilirsiniz sinirle söylenen bir söz mü yoksa gerçekten bunu yapabilir mi diye
İlerde olacaklar gibi hissettim şuanBurda kültür farkı çok var. Onlar sizi artık bizim oldu diye görecekler. Aileniz bı tür düşman olarak algılanacak. Ben olsam bu riske girmem bu kadar sinyal vermiş. Yani benim evliliğim aynı kültür yapısına sahip aileler diye oldu. Ama başıma gelmeyen kalmadı. Kaynanam bayramda gitmek istedim aileme diye, "sen o evden çıktın. " Dedi. Lanet köpek. Sizi düşünemiyorum
ne konustunuzİlerde olacaklar gibi hissettim şuan
İlerde olacaklar gibi hissettim şuan
Bitecek karar verdimDaha nisanlanmadan ayrilinca insanlarin ne dusunecegini dert ediyorsunuz. Evlenip anlasamazsaniz ne yapacaksınız? O zaman ayrılmak daha mı kolay olacak. Sinirle ağzından çıkmış olsa bile söylediği yeterince rahatsiz edici. insan kızdığında aklına direk ailen gelmesin demek gelmez. Iyi düşünün daha yolun başındasınız.
Ailesiyle birlikte bize gelmek istiyorlar bitireceğizne konustunuz
evet anlattım daha fazla tutamazdım onlarda o iş olmaz öyle dedi baştan böyleyse...Ailenize anlattınız mı erkek arkadaşınızın dediklerini?
niye gelecekler ki? annem baban konusuruz anlasiriz diye dusunuyorlar mi, yoksa kesin bitir mi diyorlar?Ailesiyle birlikte bize gelmek istiyorlar bitireceğiz
bu arada gercekten ev meselesi dogru mu? yani ailesinin evine mi gececeksiniz? ailene onu da soyledin mi?Ailesiyle birlikte bize gelmek istiyorlar bitireceğiz
Niye geleceklerini bende anlamadım herşeyi konuşup bitti demek için belki, babam bana sordu sen ne düşünüyorsun diye bende bu şekilde olmaz dedim niyetimi sordu yani bana yinede ama kendi fikrini de belirtti yaniniye gelecekler ki? annem baban konusuruz anlasiriz diye dusunuyorlar mi, yoksa kesin bitir mi diyorlar?
Yok söylemedim onubu arada gercekten ev meselesi dogru mu? yani ailesinin evine mi gececeksiniz? ailene onu da soyledin mi?
onlarin yanina cikmak zorunda degilsiniz, birakin anne babaniz halletsin...Niye geleceklerini bende anlamadım herşeyi konuşup bitti demek için belki, babam bana sordu sen ne düşünüyorsun diye bende bu şekilde olmaz dedim niyetimi sordu yani bana yinede ama kendi fikrini de belirtti yani
onu da soyle mutlaka.Yok söylemedim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?