- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
- Konu Sahibi pofudukpanda
-
Değil mi ya. Sanki istemiyorum oyun demiş gibi tavırlar. Adam oyuna karşı değilim bahçede oynayın diypr yok illa da inatSokakta oynamak nedir? Görgüsüzlük yapamadı diye ailenle görüşmeni engellemeye çalışan bir adamla evlenme bence. Bu daha başlangıç.
Haklısınız.. çok doğruBurdaki konulara bu adam bir anda mi boyle oldu veya daha once belli etmedi mi gibi yorumlar yapiyoruz ya heh işte sizinki onceden belli etmiş. Gerisi size kalmis.
Şuan olmaması gereken süreçte sorun yaşadık. Biz mutluluktan uçuyor olmalıydık.. Ne kötüBu durum onun yeminiyle çözülecek bir durum değil. Daha ortada nişan bile yokken ailen bize gelemez demesi büyük sorun. Bu evlendiğinde ailenle ilgili büyük sorunlara kapı araladığıni gösterir. Ben olsam bu işi bitiririm.
Biliyorum insanoğlu yüze vurur.Ya senin ailen bu sözlere layik mi kizim?onca sene bak büyüt ,elin oglu gelsin ailen evimize gelmeyecek desin,niye ,sokak ta oynamadilar diye ???once bunu dusun ailene bunu reva goruyor musun?sen o verilen sozleri evlendikten sonra tutacak mi saniyorsun,ustelik her kavgada dile getirecek ,gor bak.
Mutluluktan uçmak da değil aslında. Rengini çok erken belli etmiş. Bu senin için büyük avantaj. Şöyle düşün mutluluktan uçarken gerçek yüzünü gizleyebilir nikah kıyılmış olabilir boşanma aşamasına gelmiş bile olabilirdin. Her şey mutluluktan uçmakta değil. Bilmem anlaşıldım mı?Şuan olmaması gereken süreçte sorun yaşadık. Biz mutluluktan uçuyor olmalıydık.. Ne kötü
Tabiki anladım ben sizi. Ama şuan hrrşey yolunda olup güzel planlar içinde olmalıyken yani hayal ettiğim buyken neler oluyor.Mutluluktan uçmak da değil aslında. Rengini çok erken belli etmiş. Bu senin için büyük avantaj. Şöyle düşün mutluluktan uçarken gerçek yüzünü gizleyebilir nikah kıyılmış olabilir boşanma aşamasına gelmiş bile olabilirdin. Her şey mutluluktan uçmakta değil. Bilmem anlaşıldım mı?
Onu benim kardeşim yaptı biliyor musunuz?Daha doğrusu gelinimiz.Annem zamanında diyor ki kardeşim özel sektörde eşi devlette olduğundan ezilmesin diye biz kiraya çıkarız siz burda oturursunuz gerekirse diyor.Sonra annem ben evimden çıkmak istemiyorum siz istediğiniz evi kiralayın biz öderiz diyorlar tabi arada çok şey olduğundan böyle söylüyor annem.Sonra bizim gelin eli belinde sen çıkacaksın bu evden ben oturacağım diyor.Ve 6 yıldır annemler kirada,kardeşim ve eşi onların evinde 5 kuruş vermeden oturuyorlar.Valla neler neler var hayatta,oluyor..Aile evinden anne babayi cikartip kiraya yollayip o evde karisiyla oturacak olani ilk defa şuan bu konuda okuyorum.Genelde ev yoksa ciftler kiraya cikiyor cunku gencler.
Cidden yarin oburgun kira çok geldi, yok ev bulamadik diye ailesi geri eve gelmezlerse ben de bir şey bilmiyorum. Koca koca insanlar niye evlerinden ciksin kiraya. O yaştan sonra calisip tekrar ev mi alacaklar omur boyu kirada mi duracaklar
Sacmalik
Ki aileniz oyun istemeseydi bile afedersiniz ama böyle ottan b.ktan bir sebep için ailen evimize gelmesin denmez. Ne münasebet. Aileniz çok şirret çirkef olsa anlarım. ailenizin naifliğini görüp ipleri eline almaya çalışıyor aklı sıra. Ben böyle yorumladımDeğil mi ya. Sanki istemiyorum oyun demiş gibi tavırlar. Adam oyuna karşı değilim bahçede oynayın diypr yok illa da inat
Of neler neler olmuş... evet kesinlikle benim için sustuğunu hisseder gibiyim. İkimizde sanki konuşmadan anlaşıyor gibiyiz babamla ama ne yapsın bişey dese yarın bi gün mani olmuş olmamak için susuyordur muhtemelenOnu benim kardeşim yaptı biliyor musunuz?Daha doğrusu gelinimiz.Annem zamanında diyor ki kardeşim özel sektörde eşi devlette olduğundan ezilmesin diye biz kiraya çıkarız siz burda oturursunuz gerekirse diyor.Sonra annem ben evimden çıkmak istemiyorum siz istediğiniz evi kiralayın biz öderiz diyorlar tabi arada çok şey olduğundan böyle söylüyor annem.Sonra bizim gelin eli belinde sen çıkacaksın bu evden ben oturacağım diyor.Ve 6 yıldır annemler kirada,kardeşim ve eşi onların evinde 5 kuruş vermeden oturuyorlar.Valla neler neler var hayatta,oluyor..
Ah konu sahibi çok güngörmüş bir babaya sahipsiniz.Yazık etmeyin kendinize.Hiç düşünmeden atın nişanı.Babanız siz üzülmeyin diye bence bir şey söylemiyor.Aman eminim o da sizi onlara layık görmüyordur.
Onu benim kardeşim yaptı biliyor musunuz?Daha doğrusu gelinimiz.Annem zamanında diyor ki kardeşim özel sektörde eşi devlette olduğundan ezilmesin diye biz kiraya çıkarız siz burda oturursunuz gerekirse diyor.Sonra annem ben evimden çıkmak istemiyorum siz istediğiniz evi kiralayın biz öderiz diyorlar tabi arada çok şey olduğundan böyle söylüyor annem.Sonra bizim gelin eli belinde sen çıkacaksın bu evden ben oturacağım diyor.Ve 6 yıldır annemler kirada,kardeşim ve eşi onların evinde 5 kuruş vermeden oturuyorlar.Valla neler neler var hayatta,oluyor..
Ah konu sahibi çok güngörmüş bir babaya sahipsiniz.Yazık etmeyin kendinize.Hiç düşünmeden atın nişanı.Babanız siz üzülmeyin diye bence bir şey söylemiyor.Aman eminim o da sizi onlara layık görmüyordur.
Bende artık öyle olduğunu düşünmeye başladım. İstemeseler oyun bile haklılar nişan kız evinde oluyor çünküKi aileniz oyun istemeseydi bile afedersiniz ama böyle ottan b.ktan bir sebep için ailen evimize gelmesin denmez. Ne münasebet. Aileniz çok şirret çirkef olsa anlarım. ailenizin naifliğini görüp ipleri eline almaya çalışıyor aklı sıra. Ben böyle yorumladım
Sıkma canını vardır bı hayrTabiki anladım ben sizi. Ama şuan hrrşey yolunda olup güzel planlar içinde olmalıyken yani hayal ettiğim buyken neler oluyor.
Evet ben ne o ailesi ile kötü olsun ne ben gayet saygılı seviyeli olalım isterdim ama gidişat hiç istediğim gibi değil..Konu sahibi eli belinde bir tip değil hiç bir seycik yapamaz. Bu ailede konu sahibinin lafiyla hareket edecek bir aile değil, adamin yapisi da belli.
Ha tabi ki kimse kimseyi evinden atmasin sizin ki de anne için cok kotu ve uzucu bir durum işte.
Vardır illaki tabi..Sıkma canını vardır bı hayr
Aynen öyle.Zaten şu hayatta tecrübe ettiğim şeylerden biri,bir iyiye bir kötü düşüyor.İki tarafın da iyi olduğu büyük şans.Konu sahibi de ailesi de çok kibar insanlara benziyor.Ah yazık eder bu kız kendine bu adamla.Daha burdan geleceklerini görebiliyorum ne yazık ki…Konu sahibi eli belinde bir tip değil hiç bir seycik yapamaz. Bu ailede konu sahibinin lafiyla hareket edecek bir aile değil, adamin yapisi da belli.
Ha tabi ki kimse kimseyi evinden atmasin sizin ki de anne için cok kotu ve uzucu bir durum işte.
Kendime ne kadar üzüldüm şu söylediklerinizden sonra bir bilseniz. Kıymet biliniyor olmayı tercih ederdim ama maalesef..Aynen öyle.Zaten şu hayatta tecrübe ettiğim şeylerden biri,bir iyiye bir kötü düşüyor.İki tarafın da iyi olduğu büyük şans.Konu sahibi de ailesi de çok kibar insanlara benziyor.Ah yazık eder bu kız kendine bu adamla.Daha burdan geleceklerini görebiliyorum ne yazık ki…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?