- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi pofudukpanda
-
Alirsin alirsin merak etme seni seven saygi duyan el üstünde tutan ailene de en az senin kadar değer veren biri olursa gözün kapalı evlenirsnBu yaşanılanlardan sonra kimseye güvenip evlilikte kararı alamayacağım kesin..
Bende ettirmem müdahale benim ailemde etmez. Biz abimlerle alt üst yaşıyoruz ama annem yengeme tek laf etmez evine bile çok nadir gider kendisi yoksa asla eve girmez falan. Bilmiyorum nasıl olacak yani bu durumSen onun ailesiyle evlenmeyeceksin o da senin ailenle evlenmeyecek. Ailelere sonsuz saygı gösterilmeli ama müdahale ettirilmemeli bence hiç sağlıklı olmaz. Benim kv veya kendi annem en ufak şeyimizi müdahale etse ben sinir oluyorum bilmiyorum herkes benim gibi değildir belki
Dostum bir insan başta nasılsa öyle kalir. Asla DEĞİŞMTİREMEZSİN. damat adayı cok erken belli etmis kendini iyi de olmusAma gidişat canımı sıkıyor ya sanki ışık olmayacak bu durumda gibi..
Sizce ailesi ile oturup konuşmalı mıyım. Bu sözleri hazmedemediğimiOlmuyor doğulularla batılılar olmuyor..onlar kötü insan olduklari için değil o kadar farklılar ki...benim arkadaşım evlendi çok mutsuz şimdi kaç yıllık iliskisiydi....batilardan görenekleri adetleri çok farklı...çok aydın bir babanız varmış bence yazık edersiniz kendinize...üstelik şimdiden bunu diyen adam evlenince seni ailenle gorusturmez bile..
Babanizda nikah a izin vermeyerek çok mantıklı bir davranista buluşmuş tebrik ediyorum aileyle istişare cok önemli babanizin fikirlerine önem verinBende ettirmem müdahale benim ailemde etmez. Biz abimlerle alt üst yaşıyoruz ama annem yengeme tek laf etmez evine bile çok nadir gider kendisi yoksa asla eve girmez falan. Bilmiyorum nasıl olacak yani bu durum
Bunu bir yakınıma anlattığımda daha sevinmelisin demişti. Üzüntüden anlayamıyor ki insanDostum bir insan başta nasılsa öyle kalir. Asla DEĞİŞMTİREMEZSİN. damat adayı cok erken belli etmis kendini iyi de olmus
Anlamazlar seni aslaSizce ailesi ile oturup konuşmalı mıyım. Bu sözleri hazmedemediğimi
Onlar herşeyden önemli arkamı çeviremem seviyorum diye. Sevseydi eğer bunları sorun etmez baban kız babası diyip hassas davranmasını beklerdim ama çok ince biri değil ne yazık kiBabanizda nikah a izin vermeyerek çok mantıklı bir davranista buluşmuş tebrik ediyorum aileyle istişare cok önemli babanizin fikirlerine önem verin
İlk zamanlar öyle oluyor duygular ön planda ama küçük bir zaman geçsin o şahıstan bir süre uzaklas bak ne kadar hakli olduğunu görürsün ama iletişim kurduğun sürece objektif davranamazsinBunu bir yakınıma anlattığımda daha sevinmelisin demişti. Üzüntüden anlayamıyor ki insan
Denememeli miyim artık bu şekilde devam edemeyeceğimi falan söylesem onlara da apaçık bir şekilde yüzlerineAnlamazlar seni asla
Seven insan sevdiğini üzmeye kiyamaz. İnsan ailesini zaten atamaz.Onlar herşeyden önemli arkamı çeviremem seviyorum diye. Sevseydi eğer bunları sorun etmez baban kız babası diyip hassas davranmasını beklerdim ama çok ince biri değil ne yazık ki
İşin içine aileleri sokup söz yaptiysaniz nişan tarihi alındıysa kendi başına hareket etme derim. Anne babanla görüş damat beye kendi kararini açıkla. Ailen aileyle görüşsunDenememeli miyim artık bu şekilde devam edemeyeceğimi falan söylesem onlara da apaçık bir şekilde yüzlerine
Maalesef çok haklısınız aynen öyle oluyor mantık gidiyorİlk zamanlar öyle oluyor duygular ön planda ama küçük bir zaman geçsin o şahıstan bir süre uzaklas bak ne kadar hakli olduğunu görürsün ama iletişim kurduğun sürece objektif davranamazsin
Ailesi dememiş ki nişanlın demiş..Sizce ailesi ile oturup konuşmalı mıyım. Bu sözleri hazmedemediğimi
Bu kararı ailemle paylaşmadan ben onun ailesi ile kendim yüz yüze görüşsem yanlış bir hareket mi sizceİşin içine aileleri sokup söz yaptiysaniz nişan tarihi alındıysa kendi başına hareket etme derim. Anne babanla görüş damat beye kendi kararini açıkla. Ailen aileyle görüşsun
Böyle dediği için bu sebeple bitirme kararı aldım bilginiz olsun gibisinden hani dün babalar anlaşıp tamam demiştiler nişan tarihi içinde ondan diyorumAilesi dememiş ki nişanlın demiş..
Valla demesi kolay biliyorum ama bence arkana bakmadan uzaklaşmalisin. Doğulu bir aileyle asla mutlu olamazsin
Sizde böyle diyorsanız2 sene gezip tozunca gunah degil,nisanlaninca aman hemen imam nikahi kiyalim.ne kadar iki yuzlu bir davranis oyle degil mi?ben de dogulu biriyim,fakat ailem aydindir.dogulu biriyle nisanlanacaktim,babamin iki karisi var,biz de cok normal deyince hemen ayrildim.bak kendim de doguluyum ama batida buyudum.kultur farki cok sorun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?