- 15 Temmuz 2019
- 4.228
- 6.708
- 158
İşte onunki onlara karşı artık hırs mı bilmiyorum yani herhalde yedirir icirirsem beni severler diye mi dusunuyor nedir sevmedikleri icinde israrla daha cok veriyor jsjdjsj yalniz hakikatten para verince en sevdigi ogullari oluyor para vermeyince copten farki yok gozlerinde ama yani aile tabiki gerektigi yerde ihtiyac dogrultusunda para versin ama hem parasini yiyip hem bocek gibi davranmalari sinirimi bozuyor benim de.Biz burda fecaat kayın aile ve sütten kesilmemiş kocanın kokusunu alırız. En kötüsü ne biliyor musunuz? Hem para vereceksiniz bunlara hem de köle olacaksınız. Paranla köle olmak en çok koyanı.
En guzeli hic kafa yormadan bana kalsa direkt nikah yap gec modundayimBir nişan için 4 ay çook değil mi? İnsan 4 ayda evi eşyayi dizer evlenir bile.
Biz adet tören vs uygulamadik direkt dugun, ev eşya yaptik ama 4 ay sürmedi ayarlamak bunlari.
Sinirinizi hiç bozmayın. Sevgilinizin bir şikayeti yok. Olsa musluğu keserdi. Memnun o para verip itaat edip sevgi almaktan. Şimdi sen haklısın diyor ama evlenince sizden de aynı şeyi isteyecek. Yapmazsanız vay halinize.İşte onunki onlara karşı artık hırs mı bilmiyorum yani herhalde yedirir icirirsem beni severler diye mi dusunuyor nedir sevmedikleri icinde israrla daha cok veriyor jsjdjsj yalniz hakikatten para verince en sevdigi ogullari oluyor para vermeyince copten farki yok gozlerinde ama yani aile tabiki gerektigi yerde ihtiyac dogrultusunda para versin ama hem parasini yiyip hem bocek gibi davranmalari sinirimi bozuyor benim de.
Ailem ilk onlarin arayip su tarihte gelmek istiyoruz musait misiniz demelerini bekliyolar. Yani ben de 1 aya yaymak yerine ara koymak istiyorum acikcasi. Yani mesela haziranda tanisma temmuzda isteme nişan gibi. Hani tanima acisindan daha iyi olur bence ama mesafeden dolayi ugrasmak istemiyorlar hepsi bir arada bir kerede olsun dusuncesindelerTanışma olması gerekirdi en azından tarih belirlense hep beraber daha iyi olurdu. Daha yeni geçen hafta oldu nişanım ailem tanışmak istedi o yüzden 4-5 saatlik yolu geldiler onlar. Önce tanışıldı bir kaç ay sonra cuma isteme cumartesi nişan oldu. Aileniz belli bir tavır gösterse daha iyi olur belki.
Ailesini bilmiyorum ama dun erkek arkadasima biraz bahsettim erteleyebiliriz diye istemiyorum ama ailen istiyorsa ekime kadar da bekleyebiliriz daha da uzatmayalim ama nisan isini dedi ama zaten ablasinin davet etme istegi yokDaha 4 ay varmış uzun bi süre. Ben sizin yerinizde olsam temmUzda ellerine para geçtikten sonra gelmeye kalktıkları zaman müsait değiliz Ağustos olsun derim yada onlar 3 Temmuz diyosa mesela ben ailem 13 temmuzda müsaitiz diyorlar diyip naza çekerim ki iyice algılayım bekliceklermi burun mu kıvıracaklar. Ayrıca hiç ablasına filan gitmek istemeyin zaten hatta aksine onlar davet filan etse yada erkek arkadaşınız götürmek istese parmağımda bi teklif yüzüğüm bile yok sevgili sıfatıyla ablanın evine girmek istemiyorum der redderim gitmem
Bakalım akıllanır umarımSinirinizi hiç bozmayın. Sevgilinizin bir şikayeti yok. Olsa musluğu keserdi. Memnun o para verip itaat edip sevgi almaktan. Şimdi sen haklısın diyor ama evlenince sizden de aynı şeyi isteyecek. Yapmazsanız vay halinize.
En guzeli hic kafa yormadan bana kalsa direkt nikah yap gec modundayimyani 4 ay sonra ama temmuz ayinda hepsi bir arada olacak tanisma isteme soz nisan
Neden bu kadar cellallendiniz anlamadım? Ben peşimde kul köle olsunlar demedim. Sadece sonucta akraba olacagız ya hani insanlar birbirini tanısınlar en azından ben iletisime geceyim dedim ailelerin uyumsuzlugunu hissedersem bu isi bitiririm yani kimse vazgecilmez degil ayni sekilde onlar icinde ben vazgecilmez degilim. Sonucta sadece erkek arkadasimla muhattap olmayacagim evlenince.
Ailesine rağmen sizinle evlenmiş olacak. Bu itaatsizliğini affettirmek için sizden fedakarlıklar bekleyecek. Yapmayınca kötü olacaksınız. Ailesine karşı belki de tek itaatsizliği olacaksınız. Sevgi almasının önünde bir engel olacaksınız. Size bilenecek. Laf dinlememek ile, idare etmemek ile, dikbaşlılık, ukalalık, saygısızlık, aile olmayı becerememek, yeni ailenizi benimseyememek (yeni aileniz çekirdek aileniz değil onun ailesi. ) ile suçlanacaksınız. Boğucu gelmiş olabilirim size, bu yola çıkacaksanız öyle böyle en azından beni uyaran eden olmadı demeyin diye konuşuyorum.Bakalım akıllanır umarımAkıllanmazsa da yol yakınken biter zaten bu iş cünkü evlendikten sonra ilk onceligi bizim evimiz. Babam da boyleydi, babam gibi biriyle olamam yani o kadar sabirli biri degilim
Yok ailelerden kastım o değil zaten dediğim gibi benim ailemle aralarında 9 saat mesafe var ayda yilda bir ya gorecekler birbirlerini ya gormeyecekler ayni sekilde bende ama huzursuzluk cikarma ihtimalleri soz konusuysa acikcasi bir dusunurum yani olay bundan ibaret. Zaten erkek arkadasim onlardan cok kucukken ayrilip kendi hayatini kurmus yani cok farkli karakterler ama simdiden aramayislari ilgisizlikleri istememeleri beni dusunduruyor nisan gunu bir puruz yaratirlar mi diye cunku en ufak seyde bile erkek arkadasimi evlatliktan reddetme konusunda tehdit eden insanlar. Yani neler goruyoruz abimin isteme konusunu anlatmistim o da uzak mesafeydi ve kizin babasi abimi dolandirmaya calisti mesela hsjdja yani onceden taniyip fikir sahibi olmak istiyorum bu yuzdenŞöyle bir yorumunuzu gordum şimdi.
Akraba olacagiz diye dusunup ailelerin uyumsuzluğu sizin için bitirme nedeniyse boyle pat diye tanişma isteme vs herşeyi ayni anda yapmak sağlikli değil.
Aileler uyumsuz diye ilişkimi bitirecek biri olsam adamin ailesini tanimadan tarih konulsun bile istemezdim acikcasi.
Ben bile ailemle taniştirmadan önce kendi kayin ailemi görmüstüm bir defa.
Ben eşimle evlendik diye butun herkes akraba oldu gozuyle asla bakmadim. Kimse kimsenin bir şeyi değil.
Ben düğün yerimi nişandan hemen sonra düğüne 8 ay kala tuttum ona rağmen istediğim tarih yoktuBir nişan için 4 ay çook değil mi? İnsan 4 ayda evi eşyayi dizer evlenir bile.
Biz adet tören vs uygulamadik direkt dugun, ev eşya yaptik ama 4 ay sürmedi ayarlamak bunlari.
Yani çağırsalar bile ben evlerine gitmezdim heralde. Hele hele ailemden-babamdan gizli hiç gitmezdim. Ben daha nişan vs yokken tanışmıştım biraz emrivaki yapılmıştı ve hemen babamı arayıp baba x’in annesi buraya gelmiş tanışacağız kahve içmeye çıkıyoruz bilgin olsun demiştim. Hatta isteme de babam zaten kızım işte 1 yıl önce falan tanışmıştı sizinle beni aramıştı falan demişti.Evet iste adetten de olsa soylenir bende böyle biliyorum. Yani tamam temmuz dediler de acaba benim ailem musait mi ya da bu ise nasil bakiyorlar hani bir agiz yoklamasi yapilir ben ailemden boyle gordum cunku abimin de uzak sehirdeydi annem kizin annesini arayip sormustu sonra kuzenim yakininda oturuyordu ondan rica etmistik hani kahve icmeye cagirsin diye ben ve ablam zaten konusuyorduk kizla devamli bunlar da o istek yok yani goremedim acikcasi
Yok aksine gercekten oturup dusunmemi sagliyosunuz tesekkur ederim ama cogu seyin farkindayim yani en son bu nisan muhabbetimiz ailesine gonderdigi gereksiz harcamalardan dolayiydi mesela sonradan ogrendim benimle nisan dusundugunu yoksa hani evlenme teklifi falan almis olcaktim oyle ogrenecektim en son patladim bizi dusunmeyerek hareket edeceksen bitsin ne benim basimi yak ne de sen iki kisi arasinda kal diye o gun bugundur gondermiyor ama bakalim tabi huylu huyundan vazgececek miAilesine rağmen sizinle evlenmiş olacak. Bu itaatsizliğini affettirmek için sizden fedakarlıklar bekleyecek. Yapmayınca kötü olacaksınız. Ailesine karşı belki de tek itaatsizliği olacaksınız. Sevgi almasının önünde bir engel olacaksınız. Size bilenecek. Laf dinlememek ile, idare etmemek ile, dikbaşlılık, ukalalık, saygısızlık, aile olmayı becerememek, yeni ailenizi benimseyememek (yeni aileniz çekirdek aileniz değil onun ailesi. ) ile suçlanacaksınız. Boğucu gelmiş olabilirim size, bu yola çıkacaksanız öyle böyle en azından beni uyaran eden olmadı demeyin diye konuşuyorum.
Ben düğün yerimi nişandan hemen sonra düğüne 8 ay kala tuttum ona rağmen istediğim tarih yoktu3 ay kala tutsam orada evlenemezdim muhtemelen. Hosgeldin -kığzzzzlarrrrr istediğim yerde evlenemedim nişan atmalı mıyım- konusu
Ya cok tatlisiniz hahaha bizim nisan evde olacak ya cok kasmamaya calisiyorum da hani nisan ya azicik ozeniyim evi falan susleyeyim dedim elimde patlayacak bu gidisle yilbasi susleriyle falan yaparim artik hshdhsj dugune daha cok var ona bir ara kafa yorarimBen düğün yerimi nişandan hemen sonra düğüne 8 ay kala tuttum ona rağmen istediğim tarih yoktu3 ay kala tutsam orada evlenemezdim muhtemelen. Hosgeldin -kığzzzzlarrrrr istediğim yerde evlenemedim nişan atmalı mıyım- konusu
Yok ailelerden kastım o değil zaten dediğim gibi benim ailemle aralarında 9 saat mesafe var ayda yilda bir ya gorecekler birbirlerini ya gormeyecekler ayni sekilde bende ama huzursuzluk cikarma ihtimalleri soz konusuysa acikcasi bir dusunurum yani olay bundan ibaret. Zaten erkek arkadasim onlardan cok kucukken ayrilip kendi hayatini kurmus yani cok farkli karakterler ama simdiden aramayislari ilgisizlikleri istememeleri beni dusunduruyor nisan gunu bir puruz yaratirlar mi diye cunku en ufak seyde bile erkek arkadasimi evlatliktan reddetme konusunda tehdit eden insanlar. Yani neler goruyoruz abimin isteme konusunu anlatmistim o da uzak mesafeydi ve kizin babasi abimi dolandirmaya calisti mesela hsjdja yani onceden taniyip fikir sahibi olmak istiyorum bu yuzden
İki başınıza kalıp geçim derdine düşünce para onun sonuçta gibi bir fikriniz olmayacak. Sabahın körü karı koca yollara koyulurken onların rahatı delirmenize yetecek. Bu insanlar hiç doymayacak, istemenin b.kunu çıkaracak. İnanın şimdi amaaan dediğiniz her şey ilerde baş sorununuz olacak hatta boşanma sebebi.Yok aksine gercekten oturup dusunmemi sagliyosunuz tesekkur ederim ama cogu seyin farkindayim yani en son bu nisan muhabbetimiz ailesine gonderdigi gereksiz harcamalardan dolayiydi mesela sonradan ogrendim benimle nisan dusundugunu yoksa hani evlenme teklifi falan almis olcaktim oyle ogrenecektim en son patladim bizi dusunmeyerek hareket edeceksen bitsin ne benim basimi yak ne de sen iki kisi arasinda kal diye o gun bugundur gondermiyor ama bakalim tabi huylu huyundan vazgececek miCok karismak da istemiyorum para onun sonucta ama nasil calistigini biliyorum ya o yuzden uzuluyorum yani kendisi icin calisip yese gercekten dert etmeyecegim kendisine bir kazak bile almiyor
Biz de öyle yaptık, nişandan 2 ay sonra evlenip 8 ay sonra dügün yaptık. O kısa 2ayda ne eşya ne de düğün yeri bulabilecektik bide mevsim uygun degildiBiz dugunden önce ayni eve girmiştik zaten oyle dertler edinmedik. Kuzenim de nikahtan sonra eşiyle evine yerleşti dugun 8 ay sonra olmuştu istedigi yerde. Herkes onu beklemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?