Bana sormalari seni ciddiye aliyoruz demek benim gozumde allah askina benim agzim dilim yok mu neden benim hakkimdaki bilgileri oglu soylesin? Bir insanin konusma tarzindan bile nasil biri oldugunu anlarsin ona gore de yol yakinken donersin olmayacaksa olmaz bu kadar basit yani. Sizin beni anlamamanizin sebebi bu tarz muhabbetleri gereksiz bulmaniz. Herkes gerekli-gereksiz bulmak zorunda degil demek ki ben onem veriyorum bu kadar basit. Size de mutluluklar.ben de size kendimi anlatamiyorum galiba. hayir yani bir seyi bilmeleri icin illa size mi sormalari lazim? ogullari anlatsin bir zahmet. onlar ilgisizler tamam gonlunuz olsun ama siz de cok beklentidesiniz bence. nisan olmadan ben bu arama sorma muhabbetlerini gerekli bulmuyorum. sizin icin de yazacak baska bir seyim yok mutluluklar.
Vallaha sen eminsen hiç lafım yok ama o mesafeden çıkıp gelmeyen adam da iyi niyetli gelmedi bana.Siz nasıl görüşüyorsunuz ki?Yani şu şekilde aynı şehirdeyiz ama ben merkez tarafındayım o 1.5 saat uzaklığımda bir tatil köyünde. Çalışması da vardiya sistemli. Yani 1 hafta gece, 1 hafta gündüz gidiyor işe. İşi de yoğun olduğu için izin günü yok görevlendirme sistemi de var
Erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık. Ailesi bizim yaşadığımız şehre 9 saat uzaklıkta. Erkek arkadaşım benim yaşadığım şehirde. Temmuzda bayramdan sonra nişan düşünüyoruz, kimseyi zorlamamak adına isteme söz nişan bir olsun diye karar aldık ailesi de temmuzda gelecek 1 aya yakın kalacaklarmış bu esnada da tanışma-isteme-söz nişan hepsini aradan cıkaracaklarmıs ama onun ailesinden hiçbir adım göremedim yani daha önce yüzyüze gelmedik ne tam olarak gelecekleri tarih belli ne bir arama ne bir tanıma isteği hiçbir şey yok. Yani hiç değilse ablasından bekledim açıkcası 1 saat var aramızda ama hiç davet etmedi mesela. (Erkek arkadaşım benden bahsettiğinde de hiçbir şey sormayıp hayırlısı olsun deyip konu değiştirmiş.) Bilmiyorum bana tuhaf geldi açıkçası ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hiç tanıma istekleri yok. Açıkcası 1 kere olacak bir şey evde bile olsa özenmek istiyorum yani organizasyonla evi süsleme planım vardı mesela tarih belirlenmediği için bu gidişle hayal olarak kalacak cünkü tarihler doluyor. Ailem onlardan bir adım görmediği için bu işi ciddiye almıyor. Bilmiyorum cok hevesliydim ama temmuz ayına yaklastıkca hevesim kacmaya basladı. Bu arada yaşlı insanlar 9 saat az mesafe değil yani sürekli gidip gelmelerini beklemiyorum ama en azından arayıp da iletişim sağlayabilirlerdi diye düsünüyorum.
Senle evlenince de böyle tatile gelecekler miCanim anlatamiyorum ben sanirim bu insanlar yasimi meslegimi bile bilmiyor sen oglunun evlenmek istedigi kisiyi yakindan tanimak istemez misin sadece 2 kere goreceksin bir daha evlenene kadar gormeyeceksin daha detayli tanimak istemez misin mesela? Erkek arkadasimin dedigine gore aramayi dusunmuyorlar temmuzda gelene kadar. Bunu ogrendigim icin hevesleri yok diye konu actim. bayram bittikten sonra 1 ayligina gelecekler Ama bizimle ilgili olanlari 2 haftada halledip tatil yapip gitmeyi dusunuyorlarmis erkek arkadasimin evi yazlik yerde diye.
Ne?Bu çocuk kızın ailesi herhangi bir şekilde yorum yapacak olsa "kızınızla ben karar verdik size ne ki!!" diyecek ..ama kendi ailesini herşeye sokacak orası kesin.Hatta büyük olasılıkla dışarıdan alıyor aklını yoksa neden kız arkadaşının ailesi ile tanışmamak için bu çaba
Kız arkadaşınin ailesiyle tanışmamak için mi ugrasiyormus o kısmı kaçırmışım bu işte bir tuhaflik var gibiBu çocuk kızın ailesi herhangi bir şekilde yorum yapacak olsa "kızınızla ben karar verdik size ne ki!!" diyecek ..ama kendi ailesini herşeye sokacak orası kesin.Hatta büyük olasılıkla dışarıdan alıyor aklını yoksa neden kız arkadaşının ailesi ile tanışmamak için bu çaba
Gelirler benceSenle evlenince de böyle tatile gelecekler mi
Uff çok rahatsız edici bence umarım az gelirlerGelirler bence
Bunu ben de yeni ogreniyorum erkek arkadasim hakkinda bilmedigim seyi burdan ogrenmek de varmis kaderimdeKız arkadaşınin ailesiyle tanışmamak için mi ugrasiyormus o kısmı kaçırmışım bu işte bir tuhaflik var gibi
Insan o donemde ilgi ve alaka bekledigi icin boyle dusunuyo olabilirsiniz. Tanisma sirasinda ve sonra hazirlik surecinde ayni tepkileri gorurseniz ona gore tavrinizi belirlersiniz. Ayrica kolay isler nisan isleri ve cok guzel boyle dusunmeden tadini cikarin ve mutlu olmaya odaklanin sadece.Erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık. Ailesi bizim yaşadığımız şehre 9 saat uzaklıkta. Erkek arkadaşım benim yaşadığım şehirde. Temmuzda bayramdan sonra nişan düşünüyoruz, kimseyi zorlamamak adına isteme söz nişan bir olsun diye karar aldık ailesi de temmuzda gelecek 1 aya yakın kalacaklarmış bu esnada da tanışma-isteme-söz nişan hepsini aradan cıkaracaklarmıs ama onun ailesinden hiçbir adım göremedim yani daha önce yüzyüze gelmedik ne tam olarak gelecekleri tarih belli ne bir arama ne bir tanıma isteği hiçbir şey yok. Yani hiç değilse ablasından bekledim açıkcası 1 saat var aramızda ama hiç davet etmedi mesela. (Erkek arkadaşım benden bahsettiğinde de hiçbir şey sormayıp hayırlısı olsun deyip konu değiştirmiş.) Bilmiyorum bana tuhaf geldi açıkçası ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hiç tanıma istekleri yok. Açıkcası 1 kere olacak bir şey evde bile olsa özenmek istiyorum yani organizasyonla evi süsleme planım vardı mesela tarih belirlenmediği için bu gidişle hayal olarak kalacak cünkü tarihler doluyor. Ailem onlardan bir adım görmediği için bu işi ciddiye almıyor. Bilmiyorum cok hevesliydim ama temmuz ayına yaklastıkca hevesim kacmaya basladı. Bu arada yaşlı insanlar 9 saat az mesafe değil yani sürekli gidip gelmelerini beklemiyorum ama en azından arayıp da iletişim sağlayabilirlerdi diye düsünüyorum.
Biz de çok görüşemiyoruz şu sıralar. Çünkü iş saatleri çok sorunlu yani mesela 2 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor şu 1 aydır. Geceden gelince uyuyor mecburen sonra akşam 6da tekrar gidip sabah 11-12 de geliyor 1 hafta gündüz çalıştığında da bazen gecelere kadar sürüyor olay olup olmamasına bağlı olarak. Genellikle de uykusundan fedakarlık yapıyor ortada bir yerde buluşuyoruz. Ama benimde ailem çalışıyor o yuzden denk getiremedik yani bulusma isiniVallaha sen eminsen hiç lafım yok ama o mesafeden çıkıp gelmeyen adam da iyi niyetli gelmedi bana.Siz nasıl görüşüyorsunuz ki?
Tesekkur ederimmInsan o donemde ilgi ve alaka bekledigi icin boyle dusunuyo olabilirsiniz. Tanisma sirasinda ve sonra hazirlik surecinde ayni tepkileri gorurseniz ona gore tavrinizi belirlersiniz. Ayrica kolay isler nisan isleri ve cok guzel boyle dusunmeden tadini cikarin ve mutlu olmaya odaklanin sadece.
Eşim TSK da rütbeli personel.Oradaki akıl verme timlerini ben mahalle arasında kapı önünde terlikle oturan teyzeler arasında görmedim.Farkında değilsiniz ama "sizin aileniz ile resmi ilişkiyi bozmadan bu yola girmek ,onları olabildiğince sürece dahil etmemek" için taktik yapılıyorNe?Yahu ne alaka anlamadım. Erkek arkadaşımı tanıyormuş gibi bu denli kesin konuşmanız anlamsız geldi. Mesleğini söylemek istemiyorum kolluk kuvvetlerinde işleri yoğun. Günün çoğu uyuyarak geçiyor izin günü de artık yok olsa bile bilenler vardır izin gününde bile göreve çağırılabiliyorlar. Bizim aramızda 1.5 saat mesafe var ki daha önce de tanısma istegi vardı tanısacaklardı da sonra isleri sıklasınca planımız iptal oldu. Bir çabalık durum yok yani tanısmak istemese niye nişanlanmayı düşünsün bugün tanısmasa o gün tanısacak degil mi
Hahshah ya ben severim aslında kalabalığı benim icin sorun degil gelmeleri ama dedigim gibi iletisim kuramadigimiz icin nasil insanlar bilemiyorum iyilerdir ins hahshah yani nisandan sonra da gorusemeyecegiz zaten o yuzden stres oluyorum bu kadarUff çok rahatsız edici bence umarım az gelirler
Sevdiginle mutlu ol sadeceTesekkur ederimmyani uzak mesafe ya hani hic degilse aramalarini bekledim o yuzden
Eşim TSK da rütbeli personel.Oradaki akıl verme timlerini ben mahalle arasında kapı önünde terlikle oturan teyzeler arasında görmedim.Farkında değilsiniz ama "sizin aileniz ile resmi ilişkiyi bozmadan bu yola girmek ,onları olabildiğince sürece dahil etmemek" için taktik yapılıyor
Ay insallah ya ben biraz planciyim her konuda istiyorum ki hersey belli belirli olsun ondan galibaSevdiginle mutlu ol sadeceayrica yetisir hersey kendi nisanima karar verilip salon tutulunca 17 gun vardi eksiksiz ve hersey cok guzeldi
İste problem o zaten ben de son cumlenin aynisini dusunuyorum yani ne beni tanima ne de ailemi tanima istekleri yok yani iletisime gecmeyi dusunmuyolarmis hic gelene kadarİyi de daha aileler tanışmadan ne nişanı ne sözü ne istemesi. İlk önce tanışsınlar sonra. Karşı taraf bence emri vaki gibi düşünüyor. Saçma.
Direk nişan yapmaya mı gelecek insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?