Nişana 4 ay kaldı ama kimsenin umrunda değil ben mi abartıyorum sizce?

Bana sormalari seni ciddiye aliyoruz demek benim gozumde allah askina benim agzim dilim yok mu neden benim hakkimdaki bilgileri oglu soylesin? Bir insanin konusma tarzindan bile nasil biri oldugunu anlarsin ona gore de yol yakinken donersin olmayacaksa olmaz bu kadar basit yani. Sizin beni anlamamanizin sebebi bu tarz muhabbetleri gereksiz bulmaniz. Herkes gerekli-gereksiz bulmak zorunda degil demek ki ben onem veriyorum bu kadar basit. Size de mutluluklar.

Vallaha sen eminsen hiç lafım yok ama o mesafeden çıkıp gelmeyen adam da iyi niyetli gelmedi bana.Siz nasıl görüşüyorsunuz ki?

Senle evlenince de böyle tatile gelecekler mi

Ne? Yahu ne alaka anlamadım. Erkek arkadaşımı tanıyormuş gibi bu denli kesin konuşmanız anlamsız geldi. Mesleğini söylemek istemiyorum kolluk kuvvetlerinde işleri yoğun. Günün çoğu uyuyarak geçiyor izin günü de artık yok olsa bile bilenler vardır izin gününde bile göreve çağırılabiliyorlar. Bizim aramızda 1.5 saat mesafe var ki daha önce de tanısma istegi vardı tanısacaklardı da sonra isleri sıklasınca planımız iptal oldu. Bir çabalık durum yok yani tanısmak istemese niye nişanlanmayı düşünsün bugün tanısmasa o gün tanısacak degil mi

Kız arkadaşınin ailesiyle tanışmamak için mi ugrasiyormus o kısmı kaçırmışım bu işte bir tuhaflik var gibi

Insan o donemde ilgi ve alaka bekledigi icin boyle dusunuyo olabilirsiniz. Tanisma sirasinda ve sonra hazirlik surecinde ayni tepkileri gorurseniz ona gore tavrinizi belirlersiniz. Ayrica kolay isler nisan isleri ve cok guzel boyle dusunmeden tadini cikarin ve mutlu olmaya odaklanin sadece.

Vallaha sen eminsen hiç lafım yok ama o mesafeden çıkıp gelmeyen adam da iyi niyetli gelmedi bana.Siz nasıl görüşüyorsunuz ki?
Biz de çok görüşemiyoruz şu sıralar. Çünkü iş saatleri çok sorunlu yani mesela 2 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor şu 1 aydır. Geceden gelince uyuyor mecburen sonra akşam 6da tekrar gidip sabah 11-12 de geliyor 1 hafta gündüz çalıştığında da bazen gecelere kadar sürüyor olay olup olmamasına bağlı olarak. Genellikle de uykusundan fedakarlık yapıyor ortada bir yerde buluşuyoruz. Ama benimde ailem çalışıyor o yuzden denk getiremedik yani bulusma isini

Tesekkur ederimm yani uzak mesafe ya hani hic degilse aramalarini bekledim o yuzden

Eşim TSK da rütbeli personel.Oradaki akıl verme timlerini ben mahalle arasında kapı önünde terlikle oturan teyzeler arasında görmedim.Farkında değilsiniz ama "sizin aileniz ile resmi ilişkiyi bozmadan bu yola girmek ,onları olabildiğince sürece dahil etmemek" için taktik yapılıyor

İyi de daha aileler tanışmadan ne nişanı ne sözü ne istemesi. İlk önce tanışsınlar sonra. Karşı taraf bence emri vaki gibi düşünüyor. Saçma.
Direk nişan yapmaya mı gelecek insanlar.

ya bilmiyorum da dusunceniz gercekten sacma geliyor bana acikcasi. İster istemez herkes dahil olacak zaten surece nisan zamani. Su an kimsenin yapacagi bir sey yok ayrica kendisi de defalarca tanisalim dedi. Ben bizim eve de gelecek tanismak icin tarzi konusmadim mahalle falan ne alaka. Yillik izin zamani ailesinin yanina gitmeden once gayet tanismaya gelmisligi de var hicbir seyde olmadi sadece annem evde degildi ablamla tanisti.

İyi de daha aileler tanışmadan ne nişanı ne sözü ne istemesi. İlk önce tanışsınlar sonra. Karşı taraf bence emri vaki gibi düşünüyor. Saçma.
Direk nişan yapmaya mı gelecek insanlar.
İste problem o zaten ben de son cumlenin aynisini dusunuyorum yani ne beni tanima ne de ailemi tanima istekleri yok yani iletisime gecmeyi dusunmuyolarmis hic gelene kadar

Aileyi bilemem de ablası yakın olmasına rağmen bi telefon bile açıp seninle konuşmamış ve konusu geçtiğinde hayırlısı olsun deyip kesip atmış. Aileyle olan mesele için daha dört ay var ama öz abla nişanlanıcam evlenicem diyen kardeşinin müstakbel eşini tanımaya yönelik bir adım atmayınca, bilemedim. Evet istendiğini düşünmüyorum ben de. Ya da oğlan her sevgili olduğu kızla bu muhabbetleri yapıp da aslında ciddi hiçbir yola girmiyorsa o nedenle seni ciddiye almıyor olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…