- 9 Temmuz 2021
- 11.411
- 24.261
- 348
Tahmin edebiliyorum bende senin gibiyim önceden halletmek isterim konuşulsun isterim sonuçda dediğin gibi sende hazırlık yapıcaksın organizasyonlarla işini hallediceksin flnBen planciyim biraz ordan geliyor galiba sorunumyani dun konustuk aslinda hak veriyor ama ailesi adina bir sey diyemiyor temmuzda gelince konusulacakmis her sey
Evet iste biz de bunu bekliyoruz aslinda cunku abimde bizde gitmeden once annem kiz tarafinin annesini arayip konusmustu, ailem de erkek arkadasimin ailesinden bunu goremedigi icin ciddiye almiyor bu isi pek ben hayal alemindeymisim gibi olduBence önce mutlaka tanışma olmalı yani hem ilk defa tanışacaksınız aileler ilk kez görüşecek hemen de nişan olacak doğru değil bir tanışın önce yabancı insanlar arada bi samimiyet tanışma olmadan resmi adım atılacak.uçakla falan gelsinler bir şekilde hiç anneni falan da aramamışlar ne istiyorsunuz neler alınacak yapılacak konuşulması gerek önceden..sevgilinizin de ailesine bunu denemesi saçma
Erkek arkadaşınız haftada 7 gün mü çalışıyor? Yoksa o da mı ailesi ile aynı şekilde 9 saat uzaklıktaEvet bencede ben gorusmeliyim yani tanimak istiyorum. Erkek arkadasim isinden dolayi cok izin alabilen biri degil ama annem onlardan ciddi bir asim goremedigi icin erkek arkadasimi tanimadi daha. Aslinda tanisacaklardi ama izin alamadigi icin havada kaldi oyle
Tam tarih olmadan randevu olusturamiyorlar tam yaz ayına denk geliyor ya gün istiyorlar o yüzdenTahmin edebiliyorum bende senin gibiyim önceden halletmek isterim konuşulsun isterim sonuçda dediğin gibi sende hazırlık yapıcaksın organizasyonlarla işini hallediceksin flnBence organizasyonl konuş temmuz ayına açık rendevu oluşturabilirsen öyle yap..
ben geçen sene pandemiden dolayı kınamı fln açık randevu almıştım belki öyle olursa iyi olur
Erkek arkadaşın seni götürüp tanıştırmak istedimi. Daha aileler de tanışmamış. Şimdiden takılıp üzülme. Sende her genç kız gibi tanışmak. Aranmak istiyorsun.Hayır aileleri de gectim ben bile tanısmadım hicbiriylehani tamam uzak mesafe hak veriyorum ama en azindan telefon edebilirlerdi diye dusunuyorum acikcasi
Yani şu şekilde aynı şehirdeyiz ama ben merkez tarafındayım o 1.5 saat uzaklığımda bir tatil köyünde. Çalışması da vardiya sistemli. Yani 1 hafta gece, 1 hafta gündüz gidiyor işe. İşi de yoğun olduğu için izin günü yok görevlendirme sistemi de varErkek arkadaşınız haftada 7 gün mü çalışıyor? Yoksa o da mı ailesi ile aynı şekilde 9 saat uzaklıkta
Yani işinden dolayı gidemedik ama zaten onların kafasında temmuzdan once herhangi bir tanısma plani yok. Yani en azindan surekli ilgi alaka beklemiyorum zaten ama hani bizi arayip biz temmuzda gelmeyi dusunuyoruz musaitlik durumunuz nedir ya da tanisma isini nasil yapalim tarzi bir konusma gecseydi en azindan rahatlardim biraz bile olsaErkek arkadaşın seni götürüp tanıştırmak istedimi. Daha aileler de tanışmamış. Şimdiden takılıp üzülme. Sende her genç kız gibi tanışmak. Aranmak istiyorsun.
Bekle canım. Temmuza daha zaman var emin ol. Olacaksa evyilik. Herşey tıkır tıkır olur. Bazı aileler tanışmak ister. İlgilidir. Ama bazılarıda takmaz veyahut ilgisizdir.Yani işinden dolayı gidemedik ama zaten onların kafasında temmuzdan once herhangi bir tanısma plani yok. Yani en azindan surekli ilgi alaka beklemiyorum zaten ama hani bizi arayip biz temmuzda gelmeyi dusunuyoruz musaitlik durumunuz nedir ya da tanisma isini nasil yapalim tarzi bir konusma gecseydi en azindan rahatlardim biraz bile olsa
Ya çok şekersiniz bence simdiden acin cunku hissediyorum ben de oyle tuhaf bir sey olacakŞimdi aramayan o aile evlenme gerçekleşirse bu kızın evinde kışı geçirir bunu ikimizde biliyoruzKonu sahibi genç arkadaşım size ve ailenize "mecburiyetten ,oğlumuz istedi diye çıkıp Allahın emrini okuyacağız ama bizim pek gönlümüz yok aslında" demek istiyorlar.Düğün dönemi kendi göbeğinizi kendiniz kesin diye..Ben buna karşı değilim ama aynı aile kendi memleketlerinde sizin karşılayacağınız bir düğün isterlerse lütfen buraya yaz ..o zaman kendime fal merkezi açacağım
İste kiz ailesinde boyle dusunceler olabiliyor hak veriyorum benim ailemde su an ciddiye almiyor mesela cunku bir aranma olmadi yani bu isteme nisan isleri toplulumuzda hep ailelerin konustugu konular. Ama onlar ne dusunuyor en azindan bunu bilsek ona gore hareket ederdik bizdeValla ben akraba evliliği yaptığım halde 2 saatlik yoldan kv gelmedi arayıp düzgünce sormadilar babam kizimi zorlami veriyorum diye düşündü bence baştan nasıl samimi yada olumsuz baslarsa öyle devam ediyor
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bundan sonraki hayatınız güzel gecer insallahSuanda boşanma asamasindayiz
İnşallah Rabbim cümlemizin yardımcısı olsunHakkınızda hayırlısı olsun. Bundan sonraki hayatınız güzel gecer insallah
Evet yapacaklar bunu hangi kayinaile yapmıyor ki en iyisi olsa bile kışı geçirmek isteyen çıkar içlerinden evlenince sen artık bu aileye geldin ailenden çıktın gözüyle bakarlarŞimdi aramayan o aile evlenme gerçekleşirse bu kızın evinde kışı geçirir bunu ikimizde biliyoruzKonu sahibi genç arkadaşım size ve ailenize "mecburiyetten ,oğlumuz istedi diye çıkıp Allahın emrini okuyacağız ama bizim pek gönlümüz yok aslında" demek istiyorlar.Düğün dönemi kendi göbeğinizi kendiniz kesin diye..Ben buna karşı değilim ama aynı aile kendi memleketlerinde sizin karşılayacağınız bir düğün isterlerse lütfen buraya yaz ..o zaman kendime fal merkezi açacağım
Haklısınız bi aramaları lazım en azındanErkek arkadaşımla evlenme kararı aldık. Ailesi bizim yaşadığımız şehre 9 saat uzaklıkta. Erkek arkadaşım benim yaşadığım şehirde. Temmuzda bayramdan sonra nişan düşünüyoruz, kimseyi zorlamamak adına isteme söz nişan bir olsun diye karar aldık ailesi de temmuzda gelecek 1 aya yakın kalacaklarmış bu esnada da tanışma-isteme-söz nişan hepsini aradan cıkaracaklarmıs ama onun ailesinden hiçbir adım göremedim yani daha önce yüzyüze gelmedik ne tam olarak gelecekleri tarih belli ne bir arama ne bir tanıma isteği hiçbir şey yok. Yani hiç değilse ablasından bekledim açıkcası 1 saat var aramızda ama hiç davet etmedi mesela. (Erkek arkadaşım benden bahsettiğinde de hiçbir şey sormayıp hayırlısı olsun deyip konu değiştirmiş.) Bilmiyorum bana tuhaf geldi açıkçası ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hiç tanıma istekleri yok. Açıkcası 1 kere olacak bir şey evde bile olsa özenmek istiyorum yani organizasyonla evi süsleme planım vardı mesela tarih belirlenmediği için bu gidişle hayal olarak kalacak cünkü tarihler doluyor. Ailem onlardan bir adım görmediği için bu işi ciddiye almıyor. Bilmiyorum cok hevesliydim ama temmuz ayına yaklastıkca hevesim kacmaya basladı. Bu arada yaşlı insanlar 9 saat az mesafe değil yani sürekli gidip gelmelerini beklemiyorum ama en azından arayıp da iletişim sağlayabilirlerdi diye düsünüyorum.
o zaman siz de ağırdan alın bence kendinizi yaptıkları ayıpErkek arkadaşımla evlenme kararı aldık. Ailesi bizim yaşadığımız şehre 9 saat uzaklıkta. Erkek arkadaşım benim yaşadığım şehirde. Temmuzda bayramdan sonra nişan düşünüyoruz, kimseyi zorlamamak adına isteme söz nişan bir olsun diye karar aldık ailesi de temmuzda gelecek 1 aya yakın kalacaklarmış bu esnada da tanışma-isteme-söz nişan hepsini aradan cıkaracaklarmıs ama onun ailesinden hiçbir adım göremedim yani daha önce yüzyüze gelmedik ne tam olarak gelecekleri tarih belli ne bir arama ne bir tanıma isteği hiçbir şey yok. Yani hiç değilse ablasından bekledim açıkcası 1 saat var aramızda ama hiç davet etmedi mesela. (Erkek arkadaşım benden bahsettiğinde de hiçbir şey sormayıp hayırlısı olsun deyip konu değiştirmiş.) Bilmiyorum bana tuhaf geldi açıkçası ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hiç tanıma istekleri yok. Açıkcası 1 kere olacak bir şey evde bile olsa özenmek istiyorum yani organizasyonla evi süsleme planım vardı mesela tarih belirlenmediği için bu gidişle hayal olarak kalacak cünkü tarihler doluyor. Ailem onlardan bir adım görmediği için bu işi ciddiye almıyor. Bilmiyorum cok hevesliydim ama temmuz ayına yaklastıkca hevesim kacmaya basladı. Bu arada yaşlı insanlar 9 saat az mesafe değil yani sürekli gidip gelmelerini beklemiyorum ama en azından arayıp da iletişim sağlayabilirlerdi diye düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?