Ya aslinda benim erkek arkadasimin slakligi tutamadi cenesini hahsh birkac ay once bir tartisma yasadik o sirada soyledi ben temmuzda nisan dusunuyorum ama sana simdi soylemicektim bizi dusunuyorum vs. diye ondan sonra da planlamis olduk her seyi tamamen. Yoksa tabi ki dediginiz gibi oluyorNisan tarihinin temmuzda olacagini kim belirledi? Sevgiline acik sekilde ailenin benim ailemi aramasi gerekiyor en azindan bi telefonda konusup tanissinlar ailem aranmayi bekliyor diyebilirsin. Siz nisan tarihini cok onceden belirlemissiniz normalde nisan tarihi aileler tanisinca konusulur karar verilir tamam uzak mesafeymis tanisma icin ayrica gelmiycekler mantikli ama en azindan suan telefonla irtibata gecmeleri gerekirdi en azindan annesi anneni aramaliydi. Kuzenim bu eskilde evlendi uzak mesafeydi ama telefonla erkek tarafi aradi hersey konusulup planlandi sonra belirlenen tarihte erkek tarafi geldi bi aksam tanisma yemegi yediler kiz istendi, diger aksam da nisani yaptilar donup gittiler.
Yok canım temmuz diye ailesiyle beraber kararlastirmislar zaten (erkek arkadasima toplu para gelecek o yuzden temmuz diyorlar) en son bir tartismada nisan muhabbeti acinca temmuzda dusunuyorum dedi tamam dedim yani haberleri var sadece istek yok. erkek arkadasima dün de dedim zaten isterseniz erteleyelim kimsede heves yok diye. Hak veriyor ama ertelemek de istemiyor ailen istiyorsa en fazla eylul ekime kadar erteleyelim diyor. Zorla tanıştırılmak istemiyorum yani benim ısrarımla olacak bir şey değil çünkü daha önceki sayfalarda da dedim ailesinin yanına ben gidemem zaten bize en yakın ablası o da ne beni ne de kardesini davet etmiyor zaten hahsha mükemmel iliski. Yani ben ablasının hayırlısı demesinden de anladım bir tuhaflık olduğunu zaten insan kardesinin kız arkadasını tanımak istemez mi istemeyince istemiyormus valla oluyomus yani boyle seylerTarih icin kesin konusmasa bile annemler sizinkilerin aramasini bekliyor, bi tanistirsaydik aileleri diye soyleyebilirsin ya da ben halâ sizinkilerle tanismadim ne zmn tanisicam, ablanda yakindaymis aslinda tanismak isterdim falan bi agzini yokla bakqlim sevgilin ne soyliyecek... acaba ailesinin temmuz ayinda dusundugunuz nisandan hic haberi yokta sadece erkek arkadasinmi kendi kendine plan yapiyor?
Yok canım temmuz diye ailesiyle beraber kararlastirmislar zaten (erkek arkadasima toplu para gelecek o yuzden temmuz diyorlar) en son bir tartismada nisan muhabbeti acinca temmuzda dusunuyorum dedi tamam dedim yani haberleri var sadece istek yok. erkek arkadasima dün de dedim zaten isterseniz erteleyelim kimsede heves yok diye. Hak veriyor ama ertelemek de istemiyor ailen istiyorsa en fazla eylul ekime kadar erteleyelim diyor. Zorla tanıştırılmak istemiyorum yani benim ısrarımla olacak bir şey değil çünkü daha önceki sayfalarda da dedim ailesinin yanına ben gidemem zaten bize en yakın ablası o da ne beni ne de kardesini davet etmiyor zaten hahsha mükemmel iliski. Yani ben ablasının hayırlısı demesinden de anladım bir tuhaflık olduğunu zaten insan kardesinin kız arkadasını tanımak istemez mi istemeyince istemiyormus valla oluyomus yani boyle seyler
Ya evet bakicam artik zaten konusunu da acmicam sinir oldum ama ailem boyle bir adim bekliyor onlardan ses seda yok ya boyle hayal aleminde yasiyo gibi oldum hahsha yoksa tabi ne kadar gec o kadar iyiMadem onlar isteksiz sende takma kafaya, kendince planini yap, organizasyon dersen bir suru sayfa var muhakkak istedigin tarihte bos birini bulursun. Bana sorsan zaten es ailesiyle ne kadar gec tanisirsan o kadar iyi
Evet ben de böyle düsünüyorum ama mesafeden dolayı gidip gelmek istemiyorlar Hayırlısı artıkMesafe uzun haklısınız ama önce gelip tanisilsa bence çok daha iyi olur. Hatta siz de gidip evlerinin düzenini ,misafir ağırlama şekillerini yani ortamlarını görmelisiniz bence. Az buçuk aile yasantilarinile ilgili bilgi sahibi olursunuz.
Çilek diye bi üye vardı ona da aynılarını yazmıştın. Kocanla uğraşma o zaten ailesinin ne olduğunu biliyor diye. Gerçekten çok çok doğru.Bunlar sizi istemiyor. Şimdi emin oldum. Temmuza kadar kim öle kim kala hesabı yapılıyor, vazgeçiririz diye bakıyorlar.
Bişey diyeceğim kusura bakmayın ama n..h reddederler oğullarını. Salak değiller altın yumurtlayan tavuklarıni kapı dışarı edip de sevgilinize o iyiliği yapmazlar. İyi korkutuyorlar adamın gözünü. Zerre sevmiyorlar , ailenin kullanılan üyesi. Size çok hayati bir tavsiye vereceğim. Bir gün içlerine girip bu dediklerimi görürseniz sakın sakın sevgilinizin gözünü açıp onu kurtarma çabasına girismeyin. Adım gibi eminim , size direnecek. En kötü siz olacaksınız. Çünkü o zaten biliyor olacak, verici olarak sevgi görecegine inanıyor olduğu için. Bu aile ile de bu adam ile de işiniz var.
Şunun altına imzamı atarımBunlar sizi istemiyor. Şimdi emin oldum. Temmuza kadar kim öle kim kala hesabı yapılıyor, vazgeçiririz diye bakıyorlar.
Bişey diyeceğim kusura bakmayın ama n..h reddederler oğullarını. Salak değiller altın yumurtlayan tavuklarıni kapı dışarı edip de sevgilinize o iyiliği yapmazlar. İyi korkutuyorlar adamın gözünü. Zerre sevmiyorlar , ailenin kullanılan üyesi. Size çok hayati bir tavsiye vereceğim. Bir gün içlerine girip bu dediklerimi görürseniz sakın sakın sevgilinizin gözünü açıp onu kurtarma çabasına girismeyin. Adım gibi eminim , size direnecek. En kötü siz olacaksınız. Çünkü o zaten biliyor olacak, verici olarak sevgi görecegine inanıyor olduğu için. Bu aile ile de bu adam ile de işiniz var.
Aboo kaç vallahi bacım bu adam bu parayı hep ailesine yedirecek seni istemiyorlar çünkü para bolusulecek sen resmen rakip olacaksın onlara bu kadar fedakâr adamdan sana hayır gelmezYok aksine gercekten oturup dusunmemi sagliyosunuz tesekkur ederim ama cogu seyin farkindayim yani en son bu nisan muhabbetimiz ailesine gonderdigi gereksiz harcamalardan dolayiydi mesela sonradan ogrendim benimle nisan dusundugunu yoksa hani evlenme teklifi falan almis olcaktim oyle ogrenecektim en son patladim bizi dusunmeyerek hareket edeceksen bitsin ne benim basimi yak ne de sen iki kisi arasinda kal diye o gun bugundur gondermiyor ama bakalim tabi huylu huyundan vazgececek miCok karismak da istemiyorum para onun sonucta ama nasil calistigini biliyorum ya o yuzden uzuluyorum yani kendisi icin calisip yese gercekten dert etmeyecegim kendisine bir kazak bile almiyor
Beni istemedikleri konusunda artik hemfikiriz arkadaslarAboo kaç vallahi bacım bu adam bu parayı hep ailesine yedirecek seni istemiyorlar çünkü para bolusulecek sen resmen rakip olacaksın onlara bu kadar fedakâr adamdan sana hayır gelmez
Yok aslinda farkindayim ama yasamak istiyorum galiba hahdha yani sonradan acaba halledebilir miydik dememek icin. Cunku gercekten erkek arkadasim iyi biri ve her zaman nisan konusu icin yapamayiz dedigimde beni inandiran oydu. Soz konusu sadece para degil benim icin ben hayatim boyunca hep planli programli oldum son dakikaci olmadim hic yanlis anlamayin lafim size degil yani benim yarin icin ne giyecegim ne yiyecegim hep programlidir en basit ornek ve saati saatine uyarim. O yuzden bu kadar zamana yayiyorum yoksa dediginiz gibi tabiki 1 haftada da halledilir bu islerValla çok bir şey yazmaya gerek yok. Gözünüzün önünde evlenirseniz mutsuz edileceğinize dair bir sürü emare var ama görmek istemiyorsunuz. Bu tip insanlar değişmez.
Ayrıca nişan dediğiniz şey evde en kralını para varsa 4 ay değil 4 günde bile yaparsınız. 3 farklı şehirde yaşayıp 3 haftada nişan 2 buçuk ayda düğün yapan biri söylüyor. Para da cok yoktu
İste nisan olmadigi icin belki size oyle gelmistir dediginiz gibi ama hani nisan biraz daha boyle ciddiyete adim atmis gibi oluyor ya insanlarla samimiyet kuramadan hepsini ayni gun yapip nisana atilmak tuhaf geliyor bana biraz yani oncesinde zamana yaysak daha iyi olurdu en azindan hani telefonda iletisime gecseydik cunku onlarda hic istek yok bunun farkindayim bu isteksizlik beni rahatsiz eden durum.4 ay var daha ya koca 4 ay. Ben istemeden 1 hafta önce tanıştım telde. Nişan da yapmadım belki ondan hiç garip gelmedi.
Hahsha yok gitmicem erkek arkadasimin isi buna musait degil9 saatlik mesafeye her bayram gidebilecek misin onu tart bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?