Nişan

Oyum 2 ve 4 e.
Gelin siyah giyecekse, siz de hep yanında olacaksanız farklı renkte giyinin derim.

:) ee ne diyelimm
hadi darısı sizin başınızaaaa

Ay hadi inşallah ya. Şu nişan falan filan geçsin de bizde bir adım atalım artık daral geldi bana böyle olmaktan

Oyum 2 ve 4 e.
Gelin siyah giyecekse, siz de hep yanında olacaksanız farklı renkte giyinin derim.

Gelin siyah giyecek de, farklı renk giyersem daha çok göze batmaz mıyım ?

2 numara kemerli olan gayet şık bence

Evet çok hanım hanımcık hoşuma gitti benim de. Ama en çok uzun kollu kolu dantelli v yaka olanı beğendim

bence siyah giy
ben nişanlandım
valla gelen herkes siyahlara bürünmüştü resmen

bence siyah giy
ben nişanlandım
valla gelen herkes siyahlara bürünmüştü resmen

Heh işte bende bunu düşünüyorum. Fazla genç kişi olmayacak zaten. Genç olarak gelecekler de eminim siyah giyerler. E nişan sahibi de siyah giyecek. Ben kalkıp da renkli giyersem herkesin içinde göze batacacağım sanki benim nişanımmış gibi olacak diye korkuyorum

laviienrose ya çok bildiğimden değil ama düğünde nasıl beyaz giyinilmiyorsa nişanda da gelinle aynı renk giyinmemek ve gelinin özel olması gerektiği söylenir. Buna uyan var uymayan var elbette, düğünde beyaz giyinmez kadar bariz bir kural değil. Ama genelde buna dikkat edilen merasimlerde renk uyumu daha güzel oluyor.
Örnek vereyim, benim nişanında eltilerim ve kardeşlerim benim kıyafet almamı beklemişlerdi ne giyeceklerine karar vermek için, kimseyle pişti olmadım ben de.

valla 7 den 70 e herkes siyahtı, benim kız kardeşim teyzelerim annem ananem onlardan gelen herkes simsiyahtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…