- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
2 numara olabilir nişan için.Takı yöreye göre değişir takanda olur takmayanda ama arada zaten bir resmiyet yok o yüzden ben takmazdım ev hediyesi alabilirsiniz çeyizine koyar.Kızlar herkese merhaba nasılsınız ?
2 senedir beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Ablası olarak gördüğü bir kuzeni var. Pazar günü nişanlanıyor, beni de çağırdılar. Ailesiyle tanışıyorum zaten. Şimdi ben o kadar kararsız kaldım ki ne giyeceğim konusunda
Nişan evde olacak, baya kalabalık olacak sanırım. Ablasının kıyafetini gördüm siyah uzun abiye sayılabilecek sırtı hafif dekolteli bir elbise giyecek. Ben ne giymeliyim, saçım makyajım nasıl olmalı ? Birkaç tane beğendiğim elbisenin resmini ekledim, beni biraz yönlendirirseniz çok sevinirim.
Bir de bir hediye falan almalı mıyım ? Yani takı falan takılmaz herhalde ama bilemedim.
Evet aslinda siyah olmasa daha iyi olur bence de.illa koyu renk olsun diyorsaniz gece mavisi sade bir elbise olabilirya da petrol yesili falan ama siyah olmasinbenim nacizane tavsiyem siyah değil de daha canlı bir renk tercih edin sonuçta aile içine ilk girmeniz sanırım bu kadar cıvıl cıvıl olun
bence de diğer arkadaşların da dediği gibi takı değil de hediye götürün :)
bence bu tarzlar çok yerinde. takı olmaz ama hediye olabilir hoş olur hatta çeyizine ekleyebileceği bi şey olur en azından
Eger goturmezsen hickimse neden bu kiz hediye getirmedi demez.
Ama goturursen o senin guzellign olur.
En azndan gelen misafilere ikram amacli ufak bi katkida bulunablrsn kurabiye vs.
Ekledgn Kiyafetlere baktm gayet guzel ama ben nisan dugun turu olaylarda siyah giyilmesine karsiym bana garip geliyor.
Yine de icine sindgini secmelisin
2 numara olabilir nişan için.Takı yöreye göre değişir takanda olur takmayanda ama arada zaten bir resmiyet yok o yüzden ben takmazdım ev hediyesi alabilirsiniz çeyizine koyar.
benim nacizane tavsiyem siyah değil de daha canlı bir renk tercih edin sonuçta aile içine ilk girmeniz sanırım bu kadar cıvıl cıvıl olun
5 veya 6 diyorum ben.
bir ev hediyesi alabilrsin çeyizine koyar.
Evet aslinda siyah olmasa dag
Evet aslinda siyah olmasa daha iyi olur bence de.illa koyu renk olsun diyorsaniz gece mavisi sade bir elbise olabilirya da petrol yesili falan ama siyah olmasin
nişanlanan kızda mı siyah giyecek su yeşili gibi bir elbise giysen nasıl olur peki-kızın evinde yemek mi hazırlayacaksınız siz eğer öyleyse yapmayın derim şimdiden siz sadece misafir olarak gidin.Evet takı şimdi fazla olur bence birde kimse takmazken ben ne alaka yaniÇeyiz için bir şey düşünebilirim teşekkür ederim
Kendisi de siyah bir elbise giyecek o yüzden ben şimdi sanki benim nişanımmış gibi başka canlı bir renk giymek istemedim. Zaten beraber hazırlayacağız yemekleri o yüzden kurabiye falan yapmasam da olur teşekkür ederiiim
Yöre falan pek bilmiyorum da sevgilimin ailesi takar o yeter. Sevgilim de takmaz diye düşünüyorum. Çeyizi için ufak bir şey alsam bile sevinir herhalde öyle bir şey yapayım ben.
Şöyle söyleyeyim aile içine ilk girişim değil sürekli beraberiz neredeyse yani ilk defa göreceğim yer değil. Nişan elbisesini siyah almış o yüzden o siyah giyerken ben cıvıl cıvıl bir renk giymek istemiyorum açıkçası nişan benim nişanımmış gibi abartmak istemiyorum yanlış mı bilmiyorum tabi
Teşekkür ederim bu fikir aklıma yattı
nişanlanan kızda mı siyah giyecek su yeşili gibi bir elbise giysen nasıl olur peki-kızın evinde yemek mi hazırlayacaksınız siz eğer öyleyse yapmayın derim şimdiden siz sadece misafir olarak gidin.
evet gece mavisi gibi bir şey olsun o zaman. çünkü nişanlanacak kişiyle aynı giyinmek bana doğru gelmiyor :)Evet aslinda siyah olmasa dag
Evet aslinda siyah olmasa daha iyi olur bence de.illa koyu renk olsun diyorsaniz gece mavisi sade bir elbise olabilirya da petrol yesili falan ama siyah olmasin
Sondaki elbiseyi beğendim ben hangi markaymış acaba?
Bordo renk filan da tercih edebilirsin onunla aynı renk giymemek istersen.
Bu elbiselerden de 2. ve 6. yı beğendim
evet gece mavisi gibi bir şey olsun o zaman. çünkü nişanlanacak kişiyle aynı giyinmek bana doğru gelmiyor :)
2 nolu elbiseyi opak siysh çorapla giy.siyah topuklu stiletto giy.saclar duz fonlu olabilir yada at kuyruğu toplat kuafore.hafif dumanli goz makyaji yap.piriltili nude yada acik pembe parlatici ruj sür.hediye olarak kahve fincani takımı götürebilirsiniz.
kıyafetler çok güzeller
altına stilettoyu ihmal etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?