• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Kızlar herkese merhaba nasılsınız ? :KK200:

2 senedir beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Ablası olarak gördüğü bir kuzeni var. Pazar günü nişanlanıyor, beni de çağırdılar. Ailesiyle tanışıyorum zaten. Şimdi ben o kadar kararsız kaldım ki ne giyeceğim konusunda :kızgın:

Nişan evde olacak, baya kalabalık olacak sanırım. Ablasının kıyafetini gördüm siyah uzun abiye sayılabilecek sırtı hafif dekolteli bir elbise giyecek. Ben ne giymeliyim, saçım makyajım nasıl olmalı ? Birkaç tane beğendiğim elbisenin resmini ekledim, beni biraz yönlendirirseniz çok sevinirim.

Bir de bir hediye falan almalı mıyım ? Yani takı falan takılmaz herhalde ama bilemedim. :bicak:

Eklentiler

• 0001500_siyah-elbise_630.jpeg
    0001500_siyah-elbise_630.jpeg
    14,3 KB · Görüntüleme: 217
  • 71005600_99.jpg
    71005600_99.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 224
  • 73018814_99.jpg
    73018814_99.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 238
  • 73025014_99.jpg
    73025014_99.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 216
  • 73069023_99-99999999_01.jpg
    73069023_99-99999999_01.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 217
  • G5948_BK27_16WN_01_01.jpg
    G5948_BK27_16WN_01_01.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 212
bence bu tarzlar çok yerinde. takı olmaz ama hediye olabilir hoş olur hatta çeyizine ekleyebileceği bi şey olur en azından

Eger goturmezsen hickimse neden bu kiz hediye getirmedi demez.
Ama goturursen o senin guzellign olur.
En azndan gelen misafilere ikram amacli ufak bi katkida bulunablrsn kurabiye vs.
Ekledgn Kiyafetlere baktm gayet guzel ama ben nisan dugun turu olaylarda siyah giyilmesine karsiym bana garip geliyor.
Yine de icine sindgini secmelisin

Kızlar herkese merhaba nasılsınız ? :KK200:

2 senedir beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Ablası olarak gördüğü bir kuzeni var. Pazar günü nişanlanıyor, beni de çağırdılar. Ailesiyle tanışıyorum zaten. Şimdi ben o kadar kararsız kaldım ki ne giyeceğim konusunda :kızgın:

Nişan evde olacak, baya kalabalık olacak sanırım. Ablasının kıyafetini gördüm siyah uzun abiye sayılabilecek sırtı hafif dekolteli bir elbise giyecek. Ben ne giymeliyim, saçım makyajım nasıl olmalı ? Birkaç tane beğendiğim elbisenin resmini ekledim, beni biraz yönlendirirseniz çok sevinirim.

Bir de bir hediye falan almalı mıyım ? Yani takı falan takılmaz herhalde ama bilemedim. :bicak:
2 numara olabilir nişan için.Takı yöreye göre değişir takanda olur takmayanda ama arada zaten bir resmiyet yok o yüzden ben takmazdım ev hediyesi alabilirsiniz çeyizine koyar.

benim nacizane tavsiyem siyah değil de daha canlı bir renk tercih edin sonuçta aile içine ilk girmeniz sanırım bu kadar cıvıl cıvıl olun :dondurma:
bence de diğer arkadaşların da dediği gibi takı değil de hediye götürün :)

5 veya 6 diyorum ben.

bir ev hediyesi alabilrsin çeyizine koyar.

Bence beyaz yakalıyı ele, diğerleri güzel opak çorapla da giyebilirsin mevsime uygun ajjshs ve tarz bir topuklu tebi :KK28:

Evet aslinda siyah olmasa dag
benim nacizane tavsiyem siyah değil de daha canlı bir renk tercih edin sonuçta aile içine ilk girmeniz sanırım bu kadar cıvıl cıvıl olun :dondurma:
bence de diğer arkadaşların da dediği gibi takı değil de hediye götürün :)
Evet aslinda siyah olmasa daha iyi olur bence de.illa koyu renk olsun diyorsaniz gece mavisi sade bir elbise olabilirya da petrol yesili falan ama siyah olmasin

bence bu tarzlar çok yerinde. takı olmaz ama hediye olabilir hoş olur hatta çeyizine ekleyebileceği bi şey olur en azından

Evet takı şimdi fazla olur bence birde kimse takmazken ben ne alaka yani :D Çeyiz için bir şey düşünebilirim teşekkür ederim :KK200:

Eger goturmezsen hickimse neden bu kiz hediye getirmedi demez.
Ama goturursen o senin guzellign olur.
En azndan gelen misafilere ikram amacli ufak bi katkida bulunablrsn kurabiye vs.
Ekledgn Kiyafetlere baktm gayet guzel ama ben nisan dugun turu olaylarda siyah giyilmesine karsiym bana garip geliyor.
Yine de icine sindgini secmelisin

Kendisi de siyah bir elbise giyecek o yüzden ben şimdi sanki benim nişanımmış gibi başka canlı bir renk giymek istemedim. Zaten beraber hazırlayacağız yemekleri o yüzden kurabiye falan yapmasam da olur teşekkür ederiiim :KK15:

2 numara olabilir nişan için.Takı yöreye göre değişir takanda olur takmayanda ama arada zaten bir resmiyet yok o yüzden ben takmazdım ev hediyesi alabilirsiniz çeyizine koyar.

Yöre falan pek bilmiyorum da sevgilimin ailesi takar o yeter. Sevgilim de takmaz diye düşünüyorum. Çeyizi için ufak bir şey alsam bile sevinir herhalde öyle bir şey yapayım ben.

Şöyle söyleyeyim aile içine ilk girişim değil sürekli beraberiz neredeyse yani ilk defa göreceğim yer değil. Nişan elbisesini siyah almış o yüzden o siyah giyerken ben cıvıl cıvıl bir renk giymek istemiyorum açıkçası nişan benim nişanımmış gibi abartmak istemiyorum yanlış mı bilmiyorum tabi

5 veya 6 diyorum ben.

bir ev hediyesi alabilrsin çeyizine koyar.

Teşekkür ederim bu fikir aklıma yattı :KK200:

Evet aslinda siyah olmasa daha iyi olur bence de.illa koyu renk olsun diyorsaniz gece mavisi sade bir elbise olabilirya da petrol yesili falan ama siyah olmasin

Şöyle söyleyeyim ablası nişan elbisesini siyah almış. O siyah giyerken ben renkli renkli giyinmek istemiyorum dikkat çekmeyeyim yani fazla :D

Evet takı şimdi fazla olur bence birde kimse takmazken ben ne alaka yani :KK70: Çeyiz için bir şey düşünebilirim teşekkür ederim :KK200:

Kendisi de siyah bir elbise giyecek o yüzden ben şimdi sanki benim nişanımmış gibi başka canlı bir renk giymek istemedim. Zaten beraber hazırlayacağız yemekleri o yüzden kurabiye falan yapmasam da olur teşekkür ederiiim :KK15:

Yöre falan pek bilmiyorum da sevgilimin ailesi takar o yeter. Sevgilim de takmaz diye düşünüyorum. Çeyizi için ufak bir şey alsam bile sevinir herhalde öyle bir şey yapayım ben.

Şöyle söyleyeyim aile içine ilk girişim değil sürekli beraberiz neredeyse yani ilk defa göreceğim yer değil. Nişan elbisesini siyah almış o yüzden o siyah giyerken ben cıvıl cıvıl bir renk giymek istemiyorum açıkçası nişan benim nişanımmış gibi abartmak istemiyorum yanlış mı bilmiyorum tabi

Teşekkür ederim bu fikir aklıma yattı :KK200:
nişanlanan kızda mı siyah giyecek su yeşili gibi bir elbise giysen nasıl olur peki-kızın evinde yemek mi hazırlayacaksınız siz eğer öyleyse yapmayın derim şimdiden siz sadece misafir olarak gidin.

nişanlanan kızda mı siyah giyecek su yeşili gibi bir elbise giysen nasıl olur peki-kızın evinde yemek mi hazırlayacaksınız siz eğer öyleyse yapmayın derim şimdiden siz sadece misafir olarak gidin.

Evet nişanlanan kızın giyeceği elbise de siyah. Ben pek açık renkleri sevmiyorum zaten renkli giyecek olursam gece mavisi gibi giyebilirim ama o renkler de sadece abiye elbiselerde var. Fazla ağır olmak istemiyorum normal bir şey yeter gibi düşünüyorum ama bilmiyorum tabi.

Kızın annesi doğum sırasında ölmüş, sevgilimin ailesi büyütmüş. Ama nişan kızın baba evinde olacak, bizde giderken yanımızda yemekleri götüreceğiz. Çok fazla kişi olacağı için yardıma ihtiyaçları olabilir. Hani dedim yardım gerekirse gelirim diye. Zaten benim ailem gibi oldular o yüzden yardım etmek isterim tabi ki

Sondaki elbiseyi beğendim ben hangi markaymış acaba? :KK76:

Bordo renk filan da tercih edebilirsin onunla aynı renk giymemek istersen.

Bu elbiselerden de 2. ve 6. yı beğendim

evet gece mavisi gibi bir şey olsun o zaman. çünkü nişanlanacak kişiyle aynı giyinmek bana doğru gelmiyor :)

Sondaki elbiseyi beğendim ben hangi markaymış acaba? :KK76:

Bordo renk filan da tercih edebilirsin onunla aynı renk giymemek istersen.

Bu elbiselerden de 2. ve 6. yı beğendim

Kadife siyah olanı diyorsanız İrem Derici'nin oynadığı reklamın markası kendisi :D

Ne bileyim ya nişan kıyafeti siyah olduğu için, farklı renk giyersem göze batarmışım gibi geliyor bana. Bordoyu çok severim aslında, ama ablası siyah giyecek ya ben bordo bordo sırıtır mıyım diye düşünüyorum. Siyah giyersem daha rahat olacağım sanırım

evet gece mavisi gibi bir şey olsun o zaman. çünkü nişanlanacak kişiyle aynı giyinmek bana doğru gelmiyor :)

Gece mavisi elbise yok inanır mısınız ? Anca abiye elbiselerde var. Onun dışında ya siyah ya kırmızı ya pembe. Ablasına da gösterdim kıyafetleri beğendi yakışır giy dedi. Siyah sonuçta benden başkaları da siyah giyer diye düşündüm

2 nolu elbiseyi opak siysh çorapla giy.siyah topuklu stiletto giy.saclar duz fonlu olabilir yada at kuyruğu toplat kuafore.hafif dumanli goz makyaji yap.piriltili nude yada acik pembe parlatici ruj sür.hediye olarak kahve fincani takımı götürebilirsiniz.

2 nolu elbiseyi opak siysh çorapla giy.siyah topuklu stiletto giy.saclar duz fonlu olabilir yada at kuyruğu toplat kuafore.hafif dumanli goz makyaji yap.piriltili nude yada acik pembe parlatici ruj sür.hediye olarak kahve fincani takımı götürebilirsiniz.

Aynen siyah opak çorap ve stiletto kesin zaten :D saçlarımı düz fön değil de fotoğraftaki gibi hafif dalgalı çektirmek istiyorum, sürekli düz fönlü görüyorlar beni çünkü. Dumanlı göz makyajı hiç yakışmıyor gözlerimi düşük gösteriyor. Kuaförde mi makyaj yaptırayım yoksa kendim mi yapayım ? Kuaförün yaptığı abartılı olur mu ki ?

Eklentiler

• IMG_3096.jpg
    IMG_3096.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 51
Back