- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
Kızlar herkese merhaba nasılsınız ? ![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
2 senedir beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Ablası olarak gördüğü bir kuzeni var. Pazar günü nişanlanıyor, beni de çağırdılar. Ailesiyle tanışıyorum zaten. Şimdi ben o kadar kararsız kaldım ki ne giyeceğim konusunda![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Nişan evde olacak, baya kalabalık olacak sanırım. Ablasının kıyafetini gördüm siyah uzun abiye sayılabilecek sırtı hafif dekolteli bir elbise giyecek. Ben ne giymeliyim, saçım makyajım nasıl olmalı ? Birkaç tane beğendiğim elbisenin resmini ekledim, beni biraz yönlendirirseniz çok sevinirim.
Bir de bir hediye falan almalı mıyım ? Yani takı falan takılmaz herhalde ama bilemedim.![Bıcak :bicak: :bicak:](/images/smiley/bıcak.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
2 senedir beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Ablası olarak gördüğü bir kuzeni var. Pazar günü nişanlanıyor, beni de çağırdılar. Ailesiyle tanışıyorum zaten. Şimdi ben o kadar kararsız kaldım ki ne giyeceğim konusunda
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Nişan evde olacak, baya kalabalık olacak sanırım. Ablasının kıyafetini gördüm siyah uzun abiye sayılabilecek sırtı hafif dekolteli bir elbise giyecek. Ben ne giymeliyim, saçım makyajım nasıl olmalı ? Birkaç tane beğendiğim elbisenin resmini ekledim, beni biraz yönlendirirseniz çok sevinirim.
Bir de bir hediye falan almalı mıyım ? Yani takı falan takılmaz herhalde ama bilemedim.
![Bıcak :bicak: :bicak:](/images/smiley/bıcak.gif)