Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaar nişanda gelenlere magnet dağıtmK istiyorum bildiğiniz magnet çeşitleri varmıı
Tatlım ben sözüm için magnet yaptırmıştım. Tanesi 2 liraydı geçtiğimiz yıl. 5 cm boyutunda kavanoz kapaginin uzerine hazirlamışlardı
Arkasi miknatisliydı.
sihirlikurabiye diye bi siteden sipariş vermiştim.Aşağıya örneğini koyacağım. Kurabiyelerimi de onlara yaptırdım ve çok çok memnun kaldımm paketleme,süsleme süperdii
Ya arkadaşlar bişi söylicem bu magnet olayı biraz saçma değil mi ? hele bi de üzerinde çiftlerin fotoğrafları olunca millet neden sizin bizim fotoğraflarımızı dolabında taşısın bence çok saçma bişey
Sözdeki insanlar hala,dayı,amca olduğu için yaptırdım.Hepside buzdolabına koydu süs olarak kimin evine gitsem bizim hediyemiz var beni çok mutlu etmişti.
Tabi çok yakın olunca sıkıntı olmaz yine de ha böyle düğünde falan olunca garip geliyo :) ama tercih tabi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tatlım ben sözüm için magnet yaptırmıştım. Tanesi 2 liraydı geçtiğimiz yıl. 5 cm boyutunda kavanoz kapaginin uzerine hazirlamışlardı
Arkasi miknatisliydı.
sihirlikurabiye diye bi siteden sipariş vermiştim.Aşağıya örneğini koyacağım. Kurabiyelerimi de onlara yaptırdım ve çok çok memnun kaldımm paketleme,süsleme süperdii
Ozelden ulasabbilirsin :) ben yapiyorum 1000 tanesi 200 250 tl civarinişanım için magnet nasıl olur ama 1000 kişi ya uygun bi site arıyorum
ben yeniyim daha çok baktım da özel mesaj bölümünü bulamadım :)Ozelden ulasabbilirsin :) ben yapiyorum 1000 tanesi 200 250 tl civari
Ben sana msj attim canim mail adresimi oradan ulasabilrsin bana :)ben yeniyim daha çok baktım da özel mesaj bölümünü bulamadım :)