• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan :)

Kızlaaaar nişanda gelenlere magnet dağıtmK istiyorum bildiğiniz magnet çeşitleri varmıı

Tatlım ben sözüm için magnet yaptırmıştım. Tanesi 2 liraydı geçtiğimiz yıl. 5 cm boyutunda kavanoz kapaginin uzerine hazirlamışlardı
Arkasi miknatisliydı.

sihirlikurabiye diye bi siteden sipariş vermiştim.Aşağıya örneğini koyacağım. Kurabiyelerimi de onlara yaptırdım ve çok çok memnun kaldımm paketleme,süsleme süperdii:49::49:

Son düzenleme:
$fotoraf.jpg ..................................

Tatlım ben sözüm için magnet yaptırmıştım. Tanesi 2 liraydı geçtiğimiz yıl. 5 cm boyutunda kavanoz kapaginin uzerine hazirlamışlardı
Arkasi miknatisliydı.

sihirlikurabiye diye bi siteden sipariş vermiştim.Aşağıya örneğini koyacağım. Kurabiyelerimi de onlara yaptırdım ve çok çok memnun kaldımm paketleme,süsleme süperdii:49::49:

Çok teşekkür ederim canım :)RABBIM MUTLULUĞunuzu daim etsin İNŞALLAH

Ya arkadaşlar bişi söylicem bu magnet olayı biraz saçma değil mi ? hele bi de üzerinde çiftlerin fotoğrafları olunca millet neden sizin bizim fotoğraflarımızı dolabında taşısın bence çok saçma bişey

Ya arkadaşlar bişi söylicem bu magnet olayı biraz saçma değil mi ? hele bi de üzerinde çiftlerin fotoğrafları olunca millet neden sizin bizim fotoğraflarımızı dolabında taşısın bence çok saçma bişey

Sözdeki insanlar hala,dayı,amca olduğu için yaptırdım.Hepside buzdolabına koydu süs olarak kimin evine gitsem bizim hediyemiz var beni çok mutlu etmişti.:49:

Sözdeki insanlar hala,dayı,amca olduğu için yaptırdım.Hepside buzdolabına koydu süs olarak kimin evine gitsem bizim hediyemiz var beni çok mutlu etmişti.:49:

Tabi çok yakın olunca sıkıntı olmaz yine de ha böyle düğünde falan olunca garip geliyo :) ama tercih tabi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkasi miknatisliydı.

sihirlikurabiye diye bi siteden sipariş vermiştim.Aşağıya örneğini koyacağım. Kurabiyelerimi de onlara yaptırdım ve çok çok memnun kaldımm paketleme,süsleme süperdii:KK49::KK49:

http://www.elvindesign.com/kina.html :) ben şu yastık şeklinde olanları çok seviyorum :)

Back