malesef canım dükkanımı yeni kapattım ondan elimde kalanları satıyorum .piyasa fiyatının çok altında inan.sadece kırmızı olanı kendi kınamda giydim birkez çok rahat çok beğenilmişti.hamilelilten dolayı kilo alınca beden olmuyo artık :)kabarık olanların 2 si sıfır bu arada özellikle pudra pembesi çok şık resimde tam net çıkmıyo .
Hımmmmm.Salonda olursa daha iddialı giyinmelisin.
Bence nişanlılık falan satılan yerleri gez dolaş.
Birde dene içine hangisi sinerse onu giy...
birde şu iki mEki Görüntüle 318939 Eki Görüntüle 318938 Eki Görüntüle 318937 Eki Görüntüle 318940 odel var renkleri ekru- kırık beyaz kreme yakın nişan içinde tercih edilebilir belki.en azından ben göndereyim aklımda kalmasın.zevkler tartışılmaz:)
10cm daha uzun olsan bildiğin manken işte
benimki senden kısa 1.60 minicik bi hanımımama sevdiceğim böle seviyo sorun yok o yüzden
bence dene sen şansını orta yol bulunur elbet
sağol canım. senin de boyun o kadar kısa sayılmaz ama :) bence çıtı pıtı daha güzel. hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. ya tek resim var ya yesil siyah olan abes mi olur çok??
herşeye olumlu bakıyorum ya topuklu giyiyorum rahat rahat ona seviniyorum ben
bende sadece onu beğendim canım.gayet iyi durur valla abeslik bi durumu yok ki .ama şunuda düşün kendi evinmi olucak yada kirada oturusan evini nasıl tercih ediceksin.bu kabarık şeyler felaket yer kaplıyo :26: yatak odasında dolabın üstünde kutular görünsün istemezsin heralde
eğer bu tarz bişey seçiceksen kiralık olarak düşünebilirsin canım ufak bi tüyo
ona karar vermedim ama büyük ihtimalle satın alırım ya da modeli terziye gösterip üstüme diktiririm evimizi satın alacağız canım. elbiseyi evde tutmam arkadaşlara veririm :)
alternatifin var işte
bizde nişanlığı kabarık alırsam hem onu hem gelinliği yazlığa götürücez orda kalıcak.eğer imkanımz olmasaydı ben gelinliği kiralıcaktım.ama sevdiceğim hayır satın alıcaz diye çok ısrar etti saolsun
bu arada dikimlere dikkat et.mümkünse arkası bağlamalı bi model olmasınfatih gelinlikçide çalışan bi tanıdığım var.o arkası bağlamalı olanlar 36 bendenden 44 bedene kadar oluyomuş.sıfır gelinlik istendiğinde üzerindeki işleme sökülüp yeni işleme aynı tabana yapıyolarmış yani ikinci el oluyo yine
o yüzden tam bedeninde yaptır derim ben
senin nişan ne zaman belli mi :)
sence resimdeki güzel olmaz mı tekli olan var ya siyah-yeşil
valla bu sene içinde olucak herşeyde nasıl olucak bende bilmiyorum
biz 5 yıldır birlikteyiz ve aileler biliyo artık yeter diyolar biz sakinleştiriyoruz onları.farklı illerde olduğumuz için havalar biraz ısınsın istedik.mart gibi söz yapmak istiyoruz.mayıs haziran gibi nişan.en geç kasımda düğün
o yüzden ben şu an çok karışığım.bi yandan netten araştırma bi yandan kpss hazırlık of ki ne of
az önce temizlik yapıyorum süpürge modeli falan düşünüyorum o derece kafayı yedim
bizim nişanda düğünde salonda olmıcak o yüzden tarih konusunda kesinliğimiz yok çok şükür
Olabilir ama bence sen yinede bi bak nişanlılık satan mağazalara.Belki daha güzel şeyler bulursun:)
Bu arada şimdiden mutluluklar.Darısı bana :)
biz arnica aldık süpürge çok memnunum tavsiye edebilirim :) bende seninle aynı dertlerdeyim. havalar ısınınca nişan yaparız galiba tabi ortada başka sorunlarda inşallah her şeyin hayırlısı olur
bilemedim ki :26:
önceden ihlasın tmeizlik robotundan istiyodum ama baya pahalı vazgeçtim.arçelik alıcaz galba bunların araştırması bana kaldı tabi
inşallah en güzeli olur canım benim
bu arada eğer nişanlığı diktirmeye karar verirsen bu siteden bi bak modellere.bide gelnlik modellerinede bak renkli kumaş kullanırlar nişanlık oluveriri
minenescim kulakların çınlasın canımkk dan minenesin blogunda vardı bi siteler canım
Wedding Dresses | Designer Bridal Gowns | Bridesmaid Dresses Online
Handmade Weddings on Etsy - Accessories, Album, Bags and Purses, Basket
bilemedim ki :26:
önceden ihlasın tmeizlik robotundan istiyodum ama baya pahalı vazgeçtim.arçelik alıcaz galba bunların araştırması bana kaldı tabi
inşallah en güzeli olur canım benim
bu arada eğer nişanlığı diktirmeye karar verirsen bu siteden bi bak modellere.bide gelnlik modellerinede bak renkli kumaş kullanırlar nişanlık oluveriri
minenescim kulakların çınlasın canımkk dan minenesin blogunda vardı bi siteler canım
Wedding Dresses | Designer Bridal Gowns | Bridesmaid Dresses Online
Handmade Weddings on Etsy - Accessories, Album, Bags and Purses, Basket
canım benim erkek arkadaşım daha önce ihlasta çalışmış 600 liralık malı 2000 liradan sunuyorlar 1800e satıyorlar dedi. o kadar para vermeye gerek yok falan dedi. sen bence iyice araştır
bu arada bu elbiseler harikaa
hadi ya
ihlasa sinir oluyodum daha çok sinir oldum bak şimdi
ama yine sulu alırız heralde
valla yatıp kalkıp minenese dua ediyorum
benimki sulu 2500 watt çok da işimi görüyor ne toz ne saç kılı kalıyor canım kesinlikle tavsiye ederim
hangi markanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?