ben de finalde o elbiseye bayılmıştım fakat dediğin gibi yırtmacı çok fazlanişan kasabada olacak ama adana olduğu için küçük yer ya da büyük yer diye fark etmiyor
tercihe kalmış ama renkli gelinlik gibi oluyo gerçekten çoğu model ama model beğenip eteğini fazla kabarık yapmadan zarif bi şekilde olabilir bütün modeller :)
ben de finalde o elbiseye bayılmıştım fakat dediğin gibi yırtmacı çok fazlanişan kasabada olacak ama adana olduğu için küçük yer ya da büyük yer diye fark etmiyor
Salonda mı olacak yoksa evde mi ona göre yorum yapıcam
o modeli kayık yaka yaptırıp içindeki siyah tülden yırtmacı diz boyuna getirp içinden bi kat daha siyah geçirdiğinde süper olur
benim düşüncem o hem çok kabarıkta değil.bizim nişanımız büyük ihtimalle teknede olucak (teken diyolar banada garip geliyo) o yüzden kabarık olmayan bi model seçmem lazım aklımda bi bu var bide şu Damla Yılmaz - Yare Söyleme & Kesik Çayır - YouTube
kollarındaki ve belindeki detay hoşuma gitti
canım bence biraz daha araştır biraz düz gibi geldi bana.
ben zaten öle şatafatlı sevmiyorumbide mekandan dolayı rahat edebilceğim bişey olmalı.ama ikincide beldeki ve omuzdakiler hoşuma gitti nar çiçeği renk olucak etek hafif kabarık çok az
Kızlar sizce nişan için hangi elbise daha güzel yardımcı olursanız çok sevinirim. ben şu tek fotoğraf olan var ya onu çok beğendim ama nişan içinuygun olur mu bilmiyorum
diyorum acaba kısa giysek nasıl olur :) benim fiziğim uygun aslında kısa giymek istiyorum ama malesef toplum şekillendiriyor
iyi akşamlar
ilğilenirsen elimde çok şık nişanlık modelleri var 5 kabarık model 1 adet kalça altına kadar oturan sonrası bol çok şık kırmızı bir model bence görmende fayda var.mail olarakda atabilirim.Eki Görüntüle 318924 Eki Görüntüle 318934 Eki Görüntüle 318932 Eki Görüntüle 318931 Eki Görüntüle 318930 Eki Görüntüle 318929 Eki Görüntüle 318928 Eki Görüntüle 318927 Eki Görüntüle 318926 Eki Görüntüle 318925 Eki Görüntüle 318936
benim öle şansım yok işteboydan fakirimde biraz kısa giyince iyice kısa oluyorum bana uzun lazımki altına topuklu rahat giyim
eğer kendine yakıştırıyosan ve nişanlında memnunsa o zamn giy toplumu çok dikkate almamak lazım.bundan 20 sene sonra iiçnde ukte kalıcana bırak ne söylerlerse sölesinlen 20 sene sonra hatırlamıcaksın bile
benim de boyum çok uzun değil. 1.69 kilomda 50. o da beğenir seviyor kısa giyinmemi. ama dedim ya küçük yerde olacak nişan anneme böyle bir teklif sunarsam der ki elalem ne der kızım sen uzun giy. :) ama ben şansımı yine de deneyeceğim
teşekkür ederim :) bir de erkek arkadaşıma göstereyim beğenirse dönerim sana. fakat ben biraz daha sıradışı bir şeyler istiyorum. elinde bunların dışında başka var mı
salonda olur büyük ihtimalle canım henüz belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?