• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan

Kaynana gene insanlikliymis onlari bozdurup para da takabilirdi. Sonra o parayi da dugun masrafi olarak alabilirdi. Kavga var sonucta ortada. Kadin gene şanından vermemis. Kızın annesi boş yapmış valla😀

Evet aynen takmasa takmazdı yine taktı. 🤣🤣 Eşime hatırlattım şimdi, bu mesajı yazınca. 🤣 Sorma ya o nasıl laftı öyle diyor. 🤣

ben gelıne takmıstım banane kardesımden hedıyeyı ben esıne verıyorum :D evlılıkte en cok yıpranan kadın oluyor en cok hedıyelerı motıvasyonu kadın hakedıyor ona guvence daha cok lazım

Açıkçası ben hayatımda hiç duymadım damadın ailesinin takıyı oğluna taktığını. Geline takmanız gerekir bence
benim nikahımda eşimin tarafının tamamı çeyrekler ve paralar dahil eşime taktı :) hala da görüşmeyiz, hepsinden Allah razı olsun arayıp sormadıkları, evime gelmedikleri için

nişanımızda hiçbirşey takmamışlardı
bu arada not düşeyim, baya zenginler ve kavga falan olmadı, biz lafını etmedik, annem konuşur gibi oldu, baktı damat alınıyor üste çıkıyor, oda sustu, hala da konuşmaktan kaçındığımız birşeydir. Şimdi karşı taraftan bana yakın olma istekleri seziyorum ama bende o işler öyle olmuyor, kimseyle tartışmadan sessiz mesafemi 5 yıl önce koydum, hala da aynen devam ediyor, haftada bir kv evine gideriz, çoğu zaman işim var deyip başka odada bilgisayar başında takılırım, o kadar uzağız yani. onlarla sadece çocukla veya sağlıkla ilgili şeyleri konuşurum

aslında içinizden ne geliyorsa onu yapın

Son düzenleme:
Erkek tarafi hediyesini kiza verir bizde. Her yorenin adeti baskadir belki bilemiyorum nisani evde yapmistim ben. Annem damadina hediye takmisti,erkek tarafi da bana hediye takmisti

Merhaba hanımlar, Erkek kardeşimin nişanı var aile arasında, takıyı kardeşime mi yoksa gelinimize mi takmalıyım?
Bence geline takın benim nişanımda erkek tarafından kimse takı takmadı ayıplandı sadece istediğimiz bileziklerin yarısı takıldı erkek tarafından gelen kimse misafirlerde dahil hiç birşey takmadılar

Back
X