• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan

makewayforthebadguy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.786
3.625
83
35
Merhaba hanımlar, Erkek kardeşimin nişanı var aile arasında, takıyı kardeşime mi yoksa gelinimize mi takmalıyım?

Merhaba hanımlar, Erkek kardeşimin nişanı var aile arasında, takıyı kardeşime mi yoksa gelinimize mi takmalıyım?
Kaşıkçı elmasiysa kardeşime takardım.
Gelinin alıp kaçma ihtimali varsa yine kardeşime takardım.
Onun dışında ilk günden kil kapılmak istemiyorsanız geline takin derim

valla bilmiyorum benm görumcem bana takmıştı , eşi de öyle :)
yani düğün nişan takıları şuan hepsi bendedir :)
valla geline taksanız sevılmeyeceksenız yada ayyy gorumcem bana taktı dıye bir durum söz konusu olmayacak.
Görumcem bana taktı da ne oldu başlar da her esya her işe burnunu sokmaya kalktı hee eşim tarafından boyunn ölçüsünü aldı şuan sesi çıkmıyor..
takın geline bir şey olmaz...

Normalde nişanı kız tarafı yaptığı için kıza takılır. Ama herkes kendi tarafına da takabiliyor. Nişanımı, düğün salonunda yapmıştım. Aileler, hem bana hem de damada takı takmışlardı.

ben olsam kardeşime takardım, nasılsa ileride ne yapsanız eleştirileceksiniz :) görümcelerle ilgili açılan konulara bakarsanız..

Peki şeyi sorayım “Siz evlenince eş adayınızın ailesi size mi takmalı damat adayına mı?”

Siz kardesinize takacaksanız gelin adayına kim takacak kendi anne aba

Peki şeyi sorayım “Siz evlenince eş adayınızın ailesi size mi takmalı damat adayına mı?”

Siz kardesinize takacaksanız gelin adayına kim takacak kendi anne babası mı :))))
Herkes geline takmalı yani öyle mi oluyor?

Açıkçası ben hayatımda hiç duymadım damadın ailesinin takıyı oğluna taktığını. Geline takmanız gerekir bence

Nişanımda kimse bişey takmadı, usulü bilemiyorum.
Ama mesela kolye takacaksam ya da bileklik falan geline takardım. Altınsa kardeşime takardım.

Ziynet ise geline takillir. Damat bilezik takmayacgina göre.

Çooookk yakın arkadaşlarımızın düğününde gelinle kaynana kavgalıydı. Kaynana gitti oğlunun önüne taktı bilezikleri, kurdeleye. Düğünden sonra kızın annesi bizi gördüğünde arkadaşınız napıyo takıyo mu bileziklerini demişti. Şoka girmiştik. 🤣🤣🤣

Çooookk yakın arkadaşlarımızın düğününde gelinle kaynana kavgalıydı. Kaynana gitti oğlunun önüne taktı bilezikleri, kurdeleye. Düğünden sonra kızın annesi bizi gördüğünde arkadaşınız napıyo takıyo mu bileziklerini demişti. Şoka girmiştik. 🤣🤣🤣
Kaynana gene insanlikliymis onlari bozdurup para da takabilirdi. Sonra o parayi da dugun masrafi olarak alabilirdi. Kavga var sonucta ortada. Kadin gene şanından vermemis. Kızın annesi boş yapmış valla😀

Back
X