- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
Merhaba hanımlar, Erkek kardeşimin nişanı var aile arasında, takıyı kardeşime mi yoksa gelinimize mi takmalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşıkçı elmasiysa kardeşime takardım.Merhaba hanımlar, Erkek kardeşimin nişanı var aile arasında, takıyı kardeşime mi yoksa gelinimize mi takmalıyım?
Nişanda erkek tarafı kıza takar ama sizin adeti ailen daha iyi bilir.Merhaba hanımlar, Erkek kardeşimin nişanı var aile arasında, takıyı kardeşime mi yoksa gelinimize mi takmalıyım?
Öyle mi diyosnben olsam kardeşime takardım, nasılsa ileride ne yapsanız eleştirileceksiniz :) görümcelerle ilgili açılan konulara bakarsanız..
Kaşıkçı elmasını kim kaybetmiş ben bulayımKaşıkçı elmasiysa kardeşime takardım.
Gelinin alıp kaçma ihtimali varsa yine kardeşime takardım.
Onun dışında ilk günden kil kapılmak istemiyorsanız geline takin derim
Peki şeyi sorayım “Siz evlenince eş adayınızın ailesi size mi takmalı damat adayına mı?”
Siz kardesinize takacaksanız gelin adayına kim takacak kendi anne aba
Herkes geline takmalı yani öyle mi oluyor?Peki şeyi sorayım “Siz evlenince eş adayınızın ailesi size mi takmalı damat adayına mı?”
Siz kardesinize takacaksanız gelin adayına kim takacak kendi anne babası mı :))))
Ziynet ise geline takillir. Damat bilezik takmayacgina göre.Peki şeyi sorayım “Siz evlenince eş adayınızın ailesi size mi takmalı damat adayına mı?”
Siz kardesinize takacaksanız gelin adayına kim takacak kendi anne babası mı :))))
O kutuyu onlar ayarlayamaz ki gelin ayarlarsa ayarlar kadinjn nisani değil. Ona ne der insanBence takı işi için kutu ayarlayın ve ona atın. Kime taksam derdinden kurtulursunuz.
Ziynet ise geline takillir. Damat bilezik takmayacgina göre.
Kaynana gene insanlikliymis onlari bozdurup para da takabilirdi. Sonra o parayi da dugun masrafi olarak alabilirdi. Kavga var sonucta ortada. Kadin gene şanından vermemis. Kızın annesi boş yapmış vallaÇooookk yakın arkadaşlarımızın düğününde gelinle kaynana kavgalıydı. Kaynana gitti oğlunun önüne taktı bilezikleri, kurdeleye. Düğünden sonra kızın annesi bizi gördüğünde arkadaşınız napıyo takıyo mu bileziklerini demişti. Şoka girmiştik.![]()