- 24 Haziran 2011
- 23.309
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Eviniz genisse evde yapin biz de evde yaptik
Malesef evimiz küçük. 20 kişi ağırlayabiliriz. Sadece yakın akrabalarımızı çağırmamız lazım.Evimiz büyüktü evde yaptık çok kimseyi çağırmadık yedik içtik güldük . Hoş oldu .
Evet bende öyle düşünüyorum. Pasta yaptırsam. Kendimiz aparatif bişeyler hazırlasak. Sohbet falan Zaman geçer değil mi?Öncelikle çevre ne derse desin bunu takmayın kafaya. Ben evde yaptim en yakin ve gorustugumuz kisileri cagirdik. Toplam yanlış hatirlamiyosam 25 kişi vardı isteme nişan bi arada oldu artık herkes bildiği ve kabullendiği için bi de 4 senelik geçmiş. Zaten düğün olur muhtemelen neden ekstra bi düğün daha olsun ki nişan için. Bende saçma buluyorum ama yapana da saygı duyarım herkesin durumu başka.
cafe hiç aklıma gelmemişti. Evet ufak Bi kafe bakabilirim 40/45 kişilik. Peki bişey sormak istiyorum kafe olursa yemekli mi olmalı, yoksa çerez içecek pasta meyve falan mı?Biz küçük, şık bir cafede yapmistik. Oynamali degil, aksam yemegi konseptindeydi. 50 kusur kisi gelmisti, evimizde o kadar insani agirlamak hem cok bunaltici olacakti hem de anneme cok is binecekti. O yuzden disarda yapmayı tercih ettik. Iki aile sohbet muhabbet, guzel sakin bir aksam geçirmiş olduk.
2 yakin arkadasim da evde yapti, birininki terasli evi vardi orda oldu, oynadilar da. Digerinin de misafir sayısı azdi zaten evin salonuna sigilmisti. O yuzden ikisi de iyi oldu. Millete bakmayin. Paraniz ve gonlunuz nasil elveriyorsa ona gore yapin.
Gücün neye yetiyorsa onu al. Bi tepsi baklava bi içecek yanına olabilir yada bi pasta yaptırırsın içecekle verirsinMalesef evimiz küçük. 20 kişi ağırlayabiliriz. Sadece yakın akrabalarımızı çağırmamız lazım.
Evet bende öyle düşünüyorum. Pasta yaptırsam. Kendimiz aparatif bişeyler hazırlasak. Sohbet falan Zaman geçer değil mi?
cafe hiç aklıma gelmemişti. Evet ufak Bi kafe bakabilirim 40/45 kişilik. Peki bişey sormak istiyorum kafe olursa yemekli mi olmalı, yoksa çerez içecek pasta meyve falan mı?
cafe hiç aklıma gelmemişti. Evet ufak Bi kafe bakabilirim 40/45 kişilik. Peki bişey sormak istiyorum kafe olursa yemekli mi olmalı, yoksa çerez içecek pasta meyve falan mı?
Nişanlanmadım henüz ama maddi durumunuza göre davranmanız en mantıklısı bence. Evdede gayet tabii olabilir. Şahsen ben tevazu seviyorum şaşadan ne kadar uzak o kadar samimi ve iyi geliyor. İmkanınıza bağlı olarak bi cafede pasta kesmeli bi törende yapabilirsiniz, ki bence eviniz genişse evdede güzel olurhanımlar nişanın düğün salonunda çalgılı yapılması mı gerekir? Şimdi gördüğüm duyduğum kadarıyla çevremdekiler falan salon kiralayıp çalgılı çengili nişan yapıyor. Ben evde sadece aileler arasında yapılması taraftarıyım. Amaa olur mu bilemiyorum. Sizler Nasıl yaptınız?
Çok kafama takılıyor. Aslı'nda salonla falan uğraşmak istemiyorum. Ama özellikle karşı taraf, çevremiz ne düşünür, bilemedim
milletteki çalgı çengi merakı bitmiyor. zaten düğün yapılacak, büyük nişana gerek yok bence de.
Tamamen kendi isteginize kalmis. Ama ban salon tutup calgisi cengisi yemegi falN biraz fazla abarti geliyor. Resmen renkli gelinlik giyip ikinci bir dugun yapiliyor.
Size kalmış bence nişanı abartmaya gerek yok. Arkadaşlarından nişana 15-20 bin harcayan var ne gerek var.
Evde kahve içilir. Çay koyulur yanına bol çeşitli ikramlar olur yakın akraba ve samimi arkadaşlar çağrılır yeterli.
Kına ve düğünde yeteri kadar oynayacaksanız zaten.
Ama erkek arkadaşınız fikrini sormak lazım o salon ve eğlence istiyorsa yapmalısınız.
hanımlar nişanın düğün salonunda çalgılı yapılması mı gerekir? Şimdi gördüğüm duyduğum kadarıyla çevremdekiler falan salon kiralayıp çalgılı çengili nişan yapıyor. Ben evde sadece aileler arasında yapılması taraftarıyım. Amaa olur mu bilemiyorum. Sizler Nasıl yaptınız?
Çok kafama takılıyor. Aslı'nda salonla falan uğraşmak istemiyorum. Ama özellikle karşı taraf, çevremiz ne düşünür, bilemedim
Biz de kucuk bi cay bahcesinde yapmistik. Calgi yoktu ama ses sistemi vardi kendimiz telefondan muzigi acip ses sistemine baglamistik. Bizim orda oyle buyuk nisan yaptilar mi taki toreni de yaparlar o zaman dugunde yapmiyorlR tKi toreni. Ama maddi durumunuz iyiyse ve aileler buyuk nisan istiyorsa bence yapadabilirsiniz. Sonucta dugun gibi eğlenceli gececek ekstradan bir geceniz daha olur. Ama dedigim gibi bana gereksizngeliyor.Düğün havasında nişanlara bende çok şahit oldum. Düğün kadar masraf yapılıyor gerçekten. Takı töreni bile yapılıyor. Bence de gerek yok ama kararsız kaldım çok Nasıl olsa diye. 40/50 kişilik Cafe olabilir diye fikir verenler olmuş mantıklı geldi bana. Yarın araştıracağım. Birde diyorlar ki işte salonda olursa orkestrayı erkek tarafı tutuyormuş falan filan bunlarla da uğraşmak istemiyorum. biz bize ailemle halletmek istiyorum
Çok masraf yapmadan 500 TL orkestra 500 ufak bir yer kiralasan içecek kuru pasta alırsınız kıyafet vs dahil en fazla iki bine halledersinDüğün havasında nişanlara bende çok şahit oldum. Düğün kadar masraf yapılıyor gerçekten. Takı töreni bile yapılıyor. Bence de gerek yok ama kararsız kaldım çok Nasıl olsa diye. 40/50 kişilik Cafe olabilir diye fikir verenler olmuş mantıklı geldi bana. Yarın araştıracağım. Birde diyorlar ki işte salonda olursa orkestrayı erkek tarafı tutuyormuş falan filan bunlarla da uğraşmak istemiyorum. biz bize ailemle halletmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?