• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan

Bizde söz-isteme-nişan hepsini evde yapıp geçeceğiz. Zaten kına-düğün olacak. Masraftan değil gereksiz olacağından salon tutmuyorum. 40-45 kişi olacağız. Belki gençler olarak eğlenceye gidebiliriz.

hanımlar nişanın düğün salonunda çalgılı yapılması mı gerekir? Şimdi gördüğüm duyduğum kadarıyla çevremdekiler falan salon kiralayıp çalgılı çengili nişan yapıyor. Ben evde sadece aileler arasında yapılması taraftarıyım. Amaa olur mu bilemiyorum. Sizler Nasıl yaptınız?
Çok kafama takılıyor. Aslı'nda salonla falan uğraşmak istemiyorum. Ama özellikle karşı taraf, çevremiz ne düşünür, bilemedim

öncelikle, çevrenin şuyun buyun hiçbir önemi olmadığını yaşayarak göreceksin. sen en güzel salonu da tutsan, yemekli de yapsan vs vs millet mutlaka bir kusur buluyor. onların ne dediğinin hiçbir önemi yok. önemli olan tek şey sen ve erkek arkadaşın nasıl olmasını istiyorsunuz, çünkü bu sizin özel gününüz. benim de nişanım evde aile arasında oldu. çok da güzel ve sıcaktı. çoğu akraba ve birkaç arkadaşım mesajla tebrik edip geçtiler. şimdi ben bu insanlar yanlış düşünmesin diye salonda falan yapsaydım daha mı değerli olacaktım? yaptığın masrafa ve yorgunluğa degmez inan ki..

Back