• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan zamanı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

neyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
69
10
98
Kızlar merhaba , daha önce de bir çok konuda size danışmıştım. Şimdi de farklı bir meseleyle geldim (:
Sözlümün babası hacda ve gitmeden adını koyalım dediler, söz yaptık. Nişan da, askere gideceği için gelince olur çünkü gitmeden babası hacda olmuş olacağı için yapamadık. bu arada askere gideceği için de işe giremedi tabi gelince giricek inşallah. babam birazcık bu konuyu sıkıntı yapmıştı işe girsin otursun bi herşey ondan sonra nişan yaparız diyo..
şimdi askerliği belli oldu aralığa kalmış ve babası da kasımda gelio inşallah yani arada 1 ay var. eğer babamın dediği gibi olursa temmuzda nişan yapmış olucaz. ben de öyle kışın istemiyorum en kötü ekim başı evleniriz diye düşünmüştüm ama şmdi temmuzdan ekime yetişmez mi acaba endişesindeyim. babamı ikna edip askere gitmeden yapsak mı nişanı acaba.. gerçi nişan hazırlıkları yetişçek mi o da var :(
sizce nasıl bir yol izlemeliyim ??

Canim nisan hazirliklari cok uzun surmez bence askere gitmeden nisan yapilabilir tabi baban da hakli ama askerden gelince is bulur sonra da evlenirsiniz uzun sure sözlü kalmak ciftleri yipratir. Biz 1 ay icinde hem söz hem nisan yaptik. Nisandan sonra da sevdigin askerdeyken sende yavas yavaş hazirlik yaparsın.

sonuç olarak askerden gelince işi falan da oturucak öyle yapmaya karar verdik nişanı. zaten ramazan girio derken temmuzu buluyo.. bilmiyorum iyi mi oluyo kötü mü oluyo ama en azından acele edip de napıcaz bari hayatımız otursun vimiz tamamlansın diye düşünüyorum. sudan çıkmış balığa dönücez çnkü. hayırlısı artık :/

Back