- 15 Ağustos 2017
- 105
- -53
- 28
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
O varDüğün yerinede ev isteyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O varDüğün yerinede ev isteyin
Pardonda şartlar var ve istekler yadırganmıyorsa bunun neresi görgüsüzlüktür?Damat tarafını sağ sağ iyice. Hey Allahım ne görgüsüz aç insanlar var ya. Yeterince evi varmış birde. Düğün içinde anangile ev iste sen.
Tam olarak karışalamıyor evet ama evlenince zaten alınacak tı araba Nişan masrafı Bi köşede kalmış olup üzeri tamamlanır düğüne kadar diye düşünüyorumNişanı kız tarafı yapar. Sizde durum farklı galiba ama ikinci el arabalar bile 30 bin tl den başlıyor. Nişan masrafına karşılık araba bana biraz fazla maliyetli geldi.
Bn yanlış anlaşıldım galiba bana zaten araba alınacak evlenince Bn şuan masraf yapmayıp bu Nişan masrafı İn da üzerine koyulup dha iyi Bi araba alınsın istiyorumSonra altınlarınızı bozdurup alırsınız, Yada çalışıp kendiniz alırsınız nişan yerine araba istemek pekte hoş bir davranış değil yani..
Bu durumda onlar size araba almış olur ama diğer durumda siz istemiş olursunuz ve hoş bir davranış değil benim görüşüme göre.. tabiki sizin düşünceniz nasılsa öyle hareket edersiniz ama daha sonra kendi imkanlarınızla üstüne ekleyip daha iyisini alabilirsiniz..Bn yanlış anlaşıldım galiba bana zaten araba alınacak evlenince Bn şuan masraf yapmayıp bu Nişan masrafı İn da üzerine koyulup dha iyi Bi araba alınsın istiyorum
aile arasında isteme ve yüzük takma olur bilezik falan hiç bir şey alınmazsa ve durumları da varsa olabilir ama arkadaşlar 30 bin falan yazmışlar hurda alamazsın 30 bine, en kötü araba 70 binden başlıyor... 70 bine de değil nişan yalıda düğün yaparsın öyle düşünürsen:)Pardonda şartlar var ve istekler yadırganmıyorsa bunun neresi görgüsüzlüktür?
Bn Nişanı konuşulmasındansa işime yarar bişey olmasını tercih ediyorumKatılıyorum sana. Baştan sona. El oğlu olabilir, ama sonuçta eşin olacak. Ileride zorluk çekecek, yarın kredi borçlarını ödeyemiyoruz diye konu açar.
Evlilik ortaklıktır.
Neyse fazla söze gerek yok, 4 x4 'lük olması, milletin haftalarca hatta aylarca bu nişandan bahsetmesi daha önemli.
Sizde hem nişan hem de düğün erkek tarafına mı ait ? nerelisin tatlım ?Bizde nişanda erkek evine aittir
Ben de gereksiz masrafa karşıyım.. düğün, nişan bi sürü formaliteye lüzum görmüyorum.. onlara para harcıycama yurtdışına seyahate giderim ...evime mis gibi eşyaları alırım .. sonuç olarak o düğüne nişana giden insanları asla memnun edemeyeceksin bari kendin memnun ol ...Bn yanlış anlaşıldım galiba bana zaten araba alınacak evlenince Bn şuan masraf yapmayıp bu Nişan masrafı İn da üzerine koyulup dha iyi Bi araba alınsın istiyorum
Bizde nişanı kız yapar kendi ailenizden isterseniz ne alaa.Ama düğün olacağı zaman ne olur bilemem mihrinde iste arabanı.Arkadaşlar sözlüyüm şuan normalde Bi kaç ay sonra Nişan planım vardı ama nişanı gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum onun yerine Nişan masrafına düğün hediyesi olarak araba isteyeceğim siz ne düşünüyorsunuz Nişan konusunda bide Nişan masrafı ortalama ne kadar tutar sizce herşeyim 4 4lük olacağı Bi Nişan dan bahsediyorum ama
Ben nişan hazırlığı yapıyorum, tek taraflı mı soruyorsun, iki tarafın toplam masrafını mı?Arkadaşlar sözlüyüm şuan normalde Bi kaç ay sonra Nişan planım vardı ama nişanı gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum onun yerine Nişan masrafına düğün hediyesi olarak araba isteyeceğim siz ne düşünüyorsunuz Nişan konusunda bide Nişan masrafı ortalama ne kadar tutar sizce herşeyim 4 4lük olacağı Bi Nişan dan bahsediyorum ama