- 15 Ağustos 2017
- 105
- -53
- 28
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Bizde nişanda erkek evine aittirNişanı kız tarafı, düğünü erkek tarafı yapıyor diye biliyorum ben.
Katılıyorum sana. Baştan sona. El oğlu olabilir, ama sonuçta eşin olacak. Ileride zorluk çekecek, yarın kredi borçlarını ödeyemiyoruz diye konu açar.Nişan gereksiz masraf da araba masraf değil mi?Erkek tarafının iliğini kemiğini sömürmeye lüzum var mı?Biz ayıp olur diye bilezik bile istemedik.Hayret ediyorum!
Siz de ev alın o zaman müstakbel damat adayına??
Arkadaşlar sözlüyüm şuan normalde Bi kaç ay sonra Nişan planım vardı ama nişanı gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum onun yerine Nişan masrafına düğün hediyesi olarak araba isteyeceğim siz ne düşünüyorsunuz Nişan konusunda bide Nişan masrafı ortalama ne kadar tutar sizce herşeyim 4 4lük olacağı Bi Nişan dan bahsediyorum ama
Nişanda Trabzon set kolye falan takılacak altın başlı başına para zaten mekan kıyafet derken masraf olacak bayaNişan masrafımız 4 sene önce 5 bini geçmemiştir. Çok ekonomik takılmıştık. Neler beklediğinize bağlı. Araba da çok değil mi ya, ne nişanı bune takmasını bekliyorsunuz adetleriniz nasıl ona göre değişir.
Bizim burada erkek tarafı yaparAraba 'istemeniz' sacma. Nisana verecegimiz parayi ayiralim araba alalim derseniz anlarim. Bi de nisani kiz tarafi yapar.
Bn kullanacağım sözümün arabası falan var zatenkarar sizin tabi ki ama genelde kadına takılan takılar, alınan para edecek şeyler daha sonra bi şekilde elinden alınıyor. Garanti siz kullanacaksanız sizin olacaksa nişan yerine araba daha mantıklı. Nişan bence gereksiz bi ritüel. Ama içinizde kalacaksa, daha sonra üzülecekseniz nişan ypmadığınıza nişanınızı yapın.
Yeterince evi var gerek yok.Nişan gereksiz masraf da araba masraf değil mi?Erkek tarafının iliğini kemiğini sömürmeye lüzum var mı?Biz ayıp olur diye bilezik bile istemedik.Hayret ediyorum!
Siz de ev alın o zaman müstakbel damat adayına??
Yeterince evleri varmış zaten o iş kolayDüğün yerinede ev isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?