• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan yastıkları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar bu da benim nişanımda kullandığımız yüzük yastığım
2006 Ocak ayında nişanlanmıştık hala saklıyorum

resim044.jpg

dsc01251p.jpg

$DSCN0152.jpg

kendi el emeğim kızlar:)az uğraşmadım sanki çok zor bişimiş gibi-tatlicadiarzu-

ay bayıldım ben bunlara yaa:1shok: süper emeğinize sağlık kızlar harika bir paylaşım olmuş:lepi:
fundam sana bayagı malzeme çıkmışyerimseniben
kızlar bende 10 sene önceki nişan tepsimi birgün sizler için tekrar düzenleyip fotosunu çeker koyarımzemuszemus
benim eşim züccaciyeci oldugu için bana sözden öncesi hazırlamam için telkari gümüş bir tepsi getirmişti içine bende ödemiş ipeğinden yaptıgım incili bir örtüm vardı onu koydum yine telkari bir tabagıda çikolata tabağı yapmıştık ogün için çok şıktı:kedi:
tepside güller vardı hoştu herşey:kedi:
ayyyy anılarım canlandı yaa:asigim:

nişanıma daha var ama kısmetse bende yastık alıcam sözde tepsim vardı

Eklentiler

• $2673642212_f4c9ca8305.jpg
    $2673642212_f4c9ca8305.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $idee2.jpg
    $idee2.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 125
  • $SANDK2~1.JPG
    $SANDK2~1.JPG
    38,8 KB · Görüntüleme: 564
  • $SANDK_~1.JPG
    $SANDK_~1.JPG
    25,4 KB · Görüntüleme: 559
güzel hoş duruyor ama bence çok gereksiz sonradan hiç bir işe yaramıyr ben de nakışdan bi tepsi örtüsü yaptım camın içine monta edilicek çokda şık duruyor ve sürekli kullanabiliceğim bir şey oldu

bu da benim nişanım için annemin yaptığı yastık

Eklentiler

• $Sehri-0005.jpg
    $Sehri-0005.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 74
canım dışarda yaptırmaya kalksan 40lira dediler.annem de ben yaparım dedi kumaşı ablam buldu ham ipek normalde acayip hoş duruyor ama resimde pek belli değil o kenardaki çiçek de istemeye gelirken getirdikleri çikolata kutusunun üstündeydi incee düşünüp onu koydu annem bakalım damat tarafından farkeden olacak mı

mükemmeler yaa.Paylaşan arkadaşa teşekkürler çok beğendim.Nişanlığın rengine uygun renklerde pikocular yapabilir

hepsi çok güzelmiş.. buda benimki..

Eklentiler

• $DSC00339.JPG
    $DSC00339.JPG
    139,3 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Back