• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan yastıkları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
valla bunlar bana bırazzzz sacma ayrıntılarmıs gıbı gelıyorrr tabı cok guzellerve begenlenlere saygı duyuyorum ama gereksız o heycandan ben tepsı guzel olmus yok tepsı varmıs yada yokmus o bıle aklıma gelemez :)

banada saçma ayrıntı değil de biraz fazla detaymış gibi geliyor :utangac:

yani benim tek sözüm yapıldı. Nişan olmadı olmayacakta. Sözümde de istemeye geldiklerindeki çikolata tepsisi olacakmış öyle dediler onu yaptık o kadar. Aklıma ne nişan yastığı geldi -ki bilmiyorudm bile böyle birşeyi şimdi öğendim- ne bişey o telaşla birşey ne düşündüm ne de araştırdım zaten çok aniden oldu :asigim:

Nisanda, bizim yuzukler çok harika suslenmis bir gumus tepsideydi, gerçekten gosterisli yaptik, çok degisikti çok guzeldi.
ayrica, nisanlim bana tek tas yuzuk hediye etti onuda bir yastiga yerlestirmisler, yastigim da çok ama çok narin çok tatliydi. uzerinde iki altin renkli (elbiseme uygun) kelebek vardi.
vallahi çok hos bence.
hiç saçma bir ayrinti da degil bilakis guzel olani bulunca degisik bir hava veriyor bence tabi.

benim yüzüklerim de ablamın boyadığı kalp şeklinde ve kapaklı bir ahşap kutunun içine yerleştirilmiş kalp şeklindeki bi yastık üzerinden takılmıştı....güzel ve değişikti el emeğiydi hepsi.......

kızlar benim bu ay içinde nişanım var ve ben yüzükleri neye koyacağımı bilmiyorum, tepsi olsun istemiyorum, belki yastık olabilir, değişik fikirleri olan var mı arkadaşlar??

buyrun arkadaşlar birkaç örnek de benden
ben de çok istiyordum ama maalesef olmadı(yani nişanım olmadı ayrıldığım için)
umarım işinize yarar...

nianyast2tx0.gif

bu arada,benim de düşündüğüm yastık modeli buydu...

Son düzenleme:
buyrun arkadaşlar birkaç örnek de benden
ben de çok istiyordum ama maalesef olmadı(yani nişanım olmadı ayrıldığım için)
umarım işinize yarar...

nianyast2tx0.gif

bu arada,benim de düşündüğüm yastık modeli buydu...
canım Allah herseyin hayırlısını versin , dıştan konuşmak kolaydır derler.senın için daha zordur bilirim ( arkadaslarımdan ) insallah çabuk atlatırsın canım vee hayatına öyle biri çıksınki bütün bu kotu anıların aklına dahi gelmesin tatlım sevgiyle kal

Son düzenleme:
tabiki zevkler tartışılmaz ama bence kesinlikle yastıkk istiyorum ben yaa hatta özellikle elbisemi kırmızı istiyorum bordaya yakın o kırmızı yastıkta çokk ilgimi çekti daha şimdiden çokk karıştırıyorum bu tür şeyleri ama böylesini hiç görmemiştim çokk güzel gerçekten allah olanların tamamına erdirir inşallah olmayanlara hayırlı kısmetler...:asigim:
bendende bi kaç örnekk tabiki yastıkk olarakk...
:tomato:
499887825_6c3d6fd45b.jpg

30749324-p.jpg

yastik.jpg

4298673_560633_blh8437.jpg

tepsi sevenlere...
sonnisantepsisiwn9.jpg

farklı olmakk isteyenlere...
ring+pillow.jpg

RingPillow_4L.jpg

ring_pillow.jpg

bowl%20ring%20pillow.jpg

shamrock_ring_pillow.gif

il_430xN.9662462.jpg

pure%20elegance%20ring%20pillow%20page.jpg

503935.jpg

739095.jpg

749828.jpg

Ring_Pillow_RP0007-Mauve-252x230.jpg

umarım beğenirsiniz şahsen ben çokk beğenerekk ekliyorum...:dance:

ayy dünyadan bihaberim,neler varmış hepsi çok güzeller..

ben güzel bi yastık bulamamıstım alanya da kendim yapmaya kalktım. projelerim cok basarılıydı fakat yetiştiremedim...yastık oldu daaaa kenarına gümüş renkli bir kurdela bulamadım koca alanyada:kızgın:

kristal bir tepsi vardı evde son anda içine tavuskusu tüyleri doldurduk ablamla ve yüzükleri yerleştirdik ortasına. ama iyiki yastıgı yetiştirememişim.

salonun spotlarında ablam bir getirdi tepsiyi:1shok: muhteşem bir görüntüydü

kızlar,bu yastığı annemle beraber hazırladık ve maliıeytide kendimiz yaptıgımız içim 10 tl nin altındaydı ve kendi zevkime göre oldu.umarım sizlerede fikir olur ve beğenirsiniz...

Eklentiler

• $BURCU NİŞAN 450.jpg
    $BURCU NİŞAN 450.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 82
Back