• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan yastıkları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
116
40
İstanbul
nisanyastikb9.jpg
nisanyastikb1.jpg
nisanyastikb5.jpg
nisanyastikb6.jpg

ben nedense bir türlü sevemedim bu yastık konseptini...nedense çok avam geliyor bana...yine de zevk tabii...sevene de saygı duyarım...

cok guzel yastıklar da ne işe yarıyor nişanda anlamadım ben:uhm:
yüzükler takılmadan önce yüzükler kutuyla ya da tepsi ile gelir ya..isteyenler böyle yastıkla taşıyorlar nişan yüzüklerinii:icecream:tatlicadiarzutatlicadiarzu

biraz gereksiz bişi bence..ablamın nişanında tepside güller vardı ve üzerine koyulmuştu yüzükler;)

biraz gereksiz bişi bence..ablamın nişanında tepside güller vardı ve üzerine koyulmuştu yüzükler;)
biz de nişanımda kıpkırmızı tüle sarmıştık küçük bir tepsiyi..içine de altın rengi boncuklar serpiştirdik...yüzük kutusunuda ortasına oturttukk..çok kibar ve bir okadar da gösterişli olmuştuu...

benim nişan tepsimde organizasyonu yapan şirketindi kalp ayna şeklinde üzerinde 2 güvercin vardı kenarlarında çiçekler resmini bulusam eklerim...
p9020050nf3.jpg

Son düzenleme:
Ayyy evet çok şık bencede.
Benimde nişan yastığım vardı. Mavi çiçeklerle süslüydü.
Akşama hemen çekeyim resmini koyarım.
:dance:

bende yastik baktim ama begenemedim acikcasi

zlatka şekerim tepsin cok hoşmuş allah tamamı erdirsin

ahen bu da bnm nişan tepsim

hpim3554ake3.jpg

saol canım seninkide çok hoş olmuş böyle değişik şeyler görmek fikir edinmek lazım :dance: :enbuyukkk:

ya ama ben şeye takıldım, yüzükler kutuda, e üzeri de tülle çok güzel süslü, yüzüğü takarken o süsler bozuluyor mu..
Yazık ama!!

saol canım seninkide çok hoş olmuş böyle değişik şeyler görmek fikir edinmek lazım :dance: :enbuyukkk:

cok sagol cnm :dance:
ya ama ben şeye takıldım, yüzükler kutuda, e üzeri de tülle çok güzel süslü, yüzüğü takarken o süsler bozuluyor mu..
Yazık ama!!
canim o sadece süs amacli onu mecburen acicaz ztn tepsi sade kalicak senağlama

COK BEGENDIM TEPSINII :))) ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CANIM

amin cnm cok sagool a.s.

arkadşlar benim daha nişanım olmadı ama sözümde annem kendisi hazırlamıştı kalp şeklinde bi kutuyu şık satenlerle kurdelerle modern bi şekilde süsledik kapağınıda öle yaptık üstüne çiçeklerle yüzük için yer ayarladık yüzükler üstüne konuldu, kutunun içinede badem şekeri koyduk. söz kesildi sonra kutu açıldı herkese badem şekeri dağıtıldı çok hoş olmuştu herkes çok beğenmişti.

bende nişanımda yüzükleri gümüş tepsinin içine yapay gül koyup yüzükleride o güllerin içine koymuştuk.ama yastıklar çok şıkmış.

benim nişan tepsimde, söz günümde gelen çikolata tepsimdi..
tutulan yerlerini kurdele şeklinde saçlamışlar çok hoş ve parlaktı..
içine küçük bi dantel serip, yapma bir gül koydum çaprazlamasına,
iki yanınada yüzükleri yerleştirdim.
içinede parlak renkte gümüş rengi ve kırmızı boncuklar döktüm..

valla bunlar bana bırazzzz sacma ayrıntılarmıs gıbı gelıyorrr tabı cok guzellerve begenlenlere saygı duyuyorum ama gereksız o heycandan ben tepsı guzel olmus yok tepsı varmıs yada yokmus o bıle aklıma gelemez :)

yerimseniben

hpim3554ake3.jpg

yastık elde taşınırken pek estetik durmaz gibi geliyor bana, ben de tepsi düşünüyorum, seninki çok güzelmiş. ancak üzerindeki tülü kim açıyor ve o kadeh ne işe yarıyor?

Back