- 6 Aralık 2009
- 39
- 0
- Konu Sahibi rzy11092011
benim söz le isteme 1 ay önce bir arada oldu.25-30 kişi evde ama müzik falan olmadı ikramlar falan oldu onun halası hala kızı dayısı ve ailesi babanesi ailesi,benim ailem teyzemler... nişan nisan ayında denildi ama aslında bizim adetlerde pek olmuyo nişan. söz nişandır derler..yapalım denildi dünde tekrar oturuldu konuşuldu yapılmamasına bnm doğrultumda karar verildi o kadar telaşa hazırlığa masrafa gerek yok sırf bizden çıkmıcak sizlerinde saç baş kıyafet makyaj bi sürü telaş dedik..tamam dediler..şimdi düşünüyorumda nişan olmasa olurmu gerçekten yoksa hep içimde ukte kalır mı.. o telaşı falan istemiyorum ama bi taraftanda sözlü dedim herkese nişanlıyız demedik nisanda dedik ama vazgeçtik şuan bi nevi nişanlıyız yani.. ben başlanılsın hazırlığa çeyize falan diyorum pek bi çeyizim yok çünkü daha ama annem diyo bi sen telaş yapıon daha yazın evlenceniz 1 yıl var... aceleye getirmek istemediğimden bn şimdiden alınsın istiyorum.... acaba nişanı yapmıyoruz diyede derlermi ki masraftan kaçmak için diye ama sırf ben oraya yapılan masrafla evimize ailemiz daha çok katkı yapsın oraya harcıcaklarına diyorum tek düşüncem bu yani..ha bide bizim bütün sülalae sivasta bi nişan içinde gelmezler ta izmire.zaten düğüne gelcekler pek kimse gelmez yani bizden nişana onların sülalaesi burda diye yapçaktık yapsaydıkta.... bütün bunlara dayanarak nişan yapılmalı mı yapılmamalı mı görüşlerinizi bekliyorumsositososito