• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Yapılacak Mekanlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

wiolet1903

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
30
1
16
34
İstanbul
Selam kızlar,

Geçen hafta isteme ve sözüm oldu.Mayıs ayında ise nişan yapmayı düşünüyoruz.İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz nezih yerler varsa paylaşmanızı rica ederim.Bu hafta sonu Şişli Öğretmen evine gideceğiz.Yemekli düşünmüyoruz.Kokteyl tarzı olacak.Fikirleri olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Hafta sonu Şişli Öğretmenevine gittik.Mekanı çok beğendim.Kokteyl menü kişi başı 40 lira dedi.Fakat bu fiyat cuma akşam ya da cumartesi gündüz fiyatı :( Cumartesi akşam olunca daha pahalı oluyormuş.Başka yerlere bakacağız.Sizinde fikirleriniz var ise yazmanızı rica ederim.Ben gittiğim her yerin fiyatlarını sizinle paylaşacağım.

Hafta sonu Şişli Öğretmenevine gittik.Mekanı çok beğendim.Kokteyl menü kişi başı 40 lira dedi.Fakat bu fiyat cuma akşam ya da cumartesi gündüz fiyatı :( Cumartesi akşam olunca daha pahalı oluyormuş.Başka yerlere bakacağız.Sizinde fikirleriniz var ise yazmanızı rica ederim.Ben gittiğim her yerin fiyatlarını sizinle paylaşacağım.

Selamm canım öncelikle hayırlı olsun inşallaah :))) bende mart sonu gibi nişanımı yapıcam inşallah mekan bilgilerini benimlede paylaşırsan sevinirim :)

Sanada hayırlı olsun canım.Allah tamamını erdirsin.Şişli Öğretmenevi cuma ve cumartesi gündüz için kokteyl menüye kişi başı 40tl dedi.Süsleme,müzik,video ve fotograf çekimi dahil.

Selamm canım öncelikle hayırlı olsun inşallaah :))) bende mart sonu gibi nişanımı yapıcam inşallah mekan bilgilerini benimlede paylaşırsan sevinirim :)

Back