merhabalar
benim nişan yarı yıl tatilinde yani şubatta olacak ama şimdiden araştırmaya başladım
törene gelenlere özel tasarlanmış magnet dağıtmayı düşünüyorum bi arkadaşım nikah töreninden sonra dağıtmıştı çok hoştu gerçekten buzdolabında hala durur
kedileri sevdiğim için gelin ve damat kılığında kediler olucak üstünde altında isimlerimiz ve tarih
ayrıca maliyeti de düşük araştırdığım kadarıyla tavsiye ederim
Ben de düğün için farklı bir şeyler düşünüyorum ama bulamadım gitdi kızlar bulursam sizlerede yazarımm... Bu arada mutluluklar cnm.
bende nısanda mısafırlere magnet dagıtmayı dusunuyorum fıyatlarına gelınce 1000tanesı 50 tl gıbı bısıdı yanlıs hatırlamıyorsam
Benimde nişanım aralıkta mutlumel söz bölümündeki paylaşımını çok beğendim burdada seni buldumfarklı fikirleri olan varsa banada yardım etsin lütfennn kafam çok karıştı
bende geldim benm nişanımda kasım sonu aralık başı olcak magnet fikrine bayıldım bir de kızlar benm kafam mekan konusunda da çok karıştı bana nerde yapıcanızı söylermisiniz ? 300 kişi kadar misafirim olcak gönül daveti çok beğendim ama 300 kişiyi asla almaz salon çok mutsuzum( bana fikir söylermisiniz?
canım benim magnetlerim yapıldı bugün geliyor fotoğraflarını cekip buraya koyarım sana da nereden yaptırdıgımın bilgisini yazarım hemencik :)Ewt bakmadığım yerde kalamdı ama karar vermek üzereyim nihayet bu hafta netleşcek sizden bişey rica edcem bu magnet için bana yaptıran arkadaşlarım foto atabilirmisiniz bende yaptırcam ama örnek olmasını istiyorum :)
Sana tavsiyelerim..
ilk olarak giriş müziği, ilk dans, pasta kesimi ve takı müziklerini iyice araştır, seç.. istersen kendi nişan törenimin müziklerini sana göndere bilirim fikrin olur, İkinci tavsiyem eğer takı töreni olacaksa ayakta bekleyip gelip takı takılmasını beklemeyin masaları siz dolaşın.. Küçük kese tarzı çantalardan da alırsan üstüne para falan iğneletme o küçük çantaya koysunlar daha uygun oluyor ve takı sırasında yanında biri sana eşlik etsin buna ihtiyacın olacak.. Masa süsleteceksen elbisenin renklerinde bişey yap çoook çok güzel oluyor mekanı tamamlarsınız zaten nişanlının kravatını falanda öyle elbisenle aynı renkte seçersin çok uyumlu oluyor. daha tavsiye edebileceğim birsürü şey varda şimdilik aklıma gelenler bunlar.. daha gelirse yazarım, Mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?