• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan töreni için güzel fikirleriniz var mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mutlumel

mutlu mutlu
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
581
2
46
İstanbul
kızlar merhaba, 8 kasımda 100- 150 kişilik bir salonda yakın akraba ve arkadaslarımızın katılacağı bir törenle nişanlanıyoruz.
özel ve güzel detayların olmasını istiyorum.
ve bana sunu da yap bunu da yap diyecek yaratıcı fikirleri olanlar lütfen paylassın :) bir nişan töreninde olması gereken basit ya da cok önemli ne olursa olsun fikir almaya ihtiyacım var gercekten.

ayrıca nişanımda gerçekleştirdiğim fikirlerinizin resimlerini burada törenden hemen sonra paylaşacağım sözzz :))

merhabalar
benim nişan yarı yıl tatilinde yani şubatta olacak ama şimdiden araştırmaya başladım
törene gelenlere özel tasarlanmış magnet dağıtmayı düşünüyorum bi arkadaşım nikah töreninden sonra dağıtmıştı çok hoştu gerçekten buzdolabında hala durur
kedileri sevdiğim için gelin ve damat kılığında kediler olucak üstünde altında isimlerimiz ve tarih

ayrıca maliyeti de düşük araştırdığım kadarıyla tavsiye ederim

Ben de düğün için farklı bir şeyler düşünüyorum ama bulamadım gitdi kızlar bulursam sizlerede yazarımm... Bu arada mutluluklar cnm.

merhabalar
benim nişan yarı yıl tatilinde yani şubatta olacak ama şimdiden araştırmaya başladım
törene gelenlere özel tasarlanmış magnet dağıtmayı düşünüyorum bi arkadaşım nikah töreninden sonra dağıtmıştı çok hoştu gerçekten buzdolabında hala durur
kedileri sevdiğim için gelin ve damat kılığında kediler olucak üstünde altında isimlerimiz ve tarih

ayrıca maliyeti de düşük araştırdığım kadarıyla tavsiye ederim

canım bak süper fikirmiş gercekten :) bu arada maliyeti hakkında bize de bilgi verir misin? ve nerelerde hazırlıyorlar?

Ben de düğün için farklı bir şeyler düşünüyorum ama bulamadım gitdi kızlar bulursam sizlerede yazarımm... Bu arada mutluluklar cnm.

tesekkür ederim canıımm. bu arada düğünün için anı defteri yapabilirsin, konukların birkaç anı yazması hos oluyor

bende nısanda mısafırlere magnet dagıtmayı dusunuyorum fıyatlarına gelınce 1000tanesı 50 tl gıbı bısıdı yanlıs hatırlamıyorsam

bende nısanda mısafırlere magnet dagıtmayı dusunuyorum fıyatlarına gelınce 1000tanesı 50 tl gıbı bısıdı yanlıs hatırlamıyorsam

evet bende arastırdım 1000 tanesi maksimum 65 TL falan. şöyle birsey yapmaya karar verdim; anı defteri için bir köşe hazırlicam. o köşede bir sepet içine renki kurdeleler ve beyaz tülle yaptığım lavanta keselerini koyucam. lavanta keselerine de minik zarflardan zımbalayıp, zarfların içine nişan hatırası yazan karikatür gelin-damat resimli magnetlerimzii koyucam :) ayy süper olucak bayıldım buna

Benimde nişanım aralıkta mutlumel söz bölümündeki paylaşımını çok beğendim burdada seni buldum :-) farklı fikirleri olan varsa banada yardım etsin lütfennn kafam çok karıştı :-)

Benimde nişanım aralıkta mutlumel söz bölümündeki paylaşımını çok beğendim burdada seni buldum :-) farklı fikirleri olan varsa banada yardım etsin lütfennn kafam çok karıştı :-)

:16: :)

tatlım nişanın evde mi olucak yoksa baska bir yerde mi, nerede yapmak istediğini söyle birlikte nişan fikirleri bulalım o zaman :)

bende geldim benm nişanımda kasım sonu aralık başı olcak magnet fikrine bayıldım bir de kızlar benm kafam mekan konusunda da çok karıştı bana nerde yapıcanızı söylermisiniz ? 300 kişi kadar misafirim olcak gönül daveti çok beğendim ama 300 kişiyi asla almaz salon çok mutsuzum :(( bana fikir söylermisiniz?

bende geldim benm nişanımda kasım sonu aralık başı olcak magnet fikrine bayıldım bir de kızlar benm kafam mekan konusunda da çok karıştı bana nerde yapıcanızı söylermisiniz ? 300 kişi kadar misafirim olcak gönül daveti çok beğendim ama 300 kişiyi asla almaz salon çok mutsuzum :(( bana fikir söylermisiniz?

tatlım ben cafe tarzı bir yerde yapıyorum sadece aile ve yakın dostlarımızla 150 kişi civarı. eğer 300 kişi davetlin varsa daha cok düğün mekanlarından tercih etmelisin cünkü diğer yerlere sıgmak zor olabilir

Ewt bakmadığım yerde kalamdı ama karar vermek üzereyim nihayet bu hafta netleşcek sizden bişey rica edcem bu magnet için bana yaptıran arkadaşlarım foto atabilirmisiniz bende yaptırcam ama örnek olmasını istiyorum :)

Sana tavsiyelerim..
ilk olarak giriş müziği, ilk dans, pasta kesimi ve takı müziklerini iyice araştır, seç.. istersen kendi nişan törenimin müziklerini sana göndere bilirim fikrin olur, İkinci tavsiyem eğer takı töreni olacaksa ayakta bekleyip gelip takı takılmasını beklemeyin masaları siz dolaşın.. Küçük kese tarzı çantalardan da alırsan üstüne para falan iğneletme o küçük çantaya koysunlar daha uygun oluyor ve takı sırasında yanında biri sana eşlik etsin buna ihtiyacın olacak.. Masa süsleteceksen elbisenin renklerinde bişey yap çoook çok güzel oluyor mekanı tamamlarsınız zaten nişanlının kravatını falanda öyle elbisenle aynı renkte seçersin çok uyumlu oluyor. daha tavsiye edebileceğim birsürü şey varda şimdilik aklıma gelenler bunlar.. daha gelirse yazarım, Mutluluklar:54:

Ewt bakmadığım yerde kalamdı ama karar vermek üzereyim nihayet bu hafta netleşcek sizden bişey rica edcem bu magnet için bana yaptıran arkadaşlarım foto atabilirmisiniz bende yaptırcam ama örnek olmasını istiyorum :)
canım benim magnetlerim yapıldı bugün geliyor fotoğraflarını cekip buraya koyarım sana da nereden yaptırdıgımın bilgisini yazarım hemencik :)

Sana tavsiyelerim..
ilk olarak giriş müziği, ilk dans, pasta kesimi ve takı müziklerini iyice araştır, seç.. istersen kendi nişan törenimin müziklerini sana göndere bilirim fikrin olur, İkinci tavsiyem eğer takı töreni olacaksa ayakta bekleyip gelip takı takılmasını beklemeyin masaları siz dolaşın.. Küçük kese tarzı çantalardan da alırsan üstüne para falan iğneletme o küçük çantaya koysunlar daha uygun oluyor ve takı sırasında yanında biri sana eşlik etsin buna ihtiyacın olacak.. Masa süsleteceksen elbisenin renklerinde bişey yap çoook çok güzel oluyor mekanı tamamlarsınız zaten nişanlının kravatını falanda öyle elbisenle aynı renkte seçersin çok uyumlu oluyor. daha tavsiye edebileceğim birsürü şey varda şimdilik aklıma gelenler bunlar.. daha gelirse yazarım, Mutluluklar:54:

canım cok tesekkür ederimm, müzikleri yazarsan cok sevinirim vallahi en takıldığım konu. takı için fikir süper, nasıl olucak diye düşnüp duruyordum beklemek cok sıkıcı.peki masaların dolasılacagını anons falan mı ediyorlar? insanlar takı için sıralanmaya baslarsa_? bir de en merak ettiğim sey nişan töreninde giriş dans pasta yüzük takı takıdan sonrası vs hangisi hangi sıralamada oluyor?
:16:

canım cok tesekkür ederimm, müzikleri yazarsan cok sevinirim vallahi en takıldığım konu. takı için fikir süper, nasıl olucak diye düşnüp duruyordum beklemek cok sıkıcı.peki masaların dolasılacagını anons falan mı ediyorlar? insanlar takı için sıralanmaya baslarsa_? bir de en merak ettiğim sey nişan töreninde giriş dans pasta yüzük takı takıdan sonrası vs hangisi hangi sıralamada oluyor?
:16:[/QUOTE]

canım kusura bakma anca girebilim.. Giriş müziği olarak karayip korsanlarını kullandık..İlk dans müziğimiz your my everything idi.. pasta müziği olarak hareketli bişey çalındı katy perry e.t :) Takı müzikleri de hep Türkçe pop güncel şarkılardan oluştu sen nasıl dilersen 10 parça falan fln seç.. Takı merasimi konusunda da evet anons edilsin gelin ve damat takı merasimi için masaları dolaşacaklar falan denilsin.. Hem misafirleriniz ayakta beklemesler hem sizin gidip hoşgeldiniz demeniz daha kibar olur.. Birde (ben bunu nişanımda yapmadım ama düğünümde yapmayı düşünüyorum) küçüklükten başlayıp böyle güzel birsürü resimlerinizden, ilk okul, tatiller, mezuniyet d.günü özel anlar gibi eğlenceli bir sürü fotoğraflarınızdan slayt hazırlayabilirsiniz güzel romantik bir fon parçası eşliğinde hem konuklar sıkılmaz, resimlere bakmak her zaman eğlencelidir, hoşlarına gider..

Sıralama yapmak senin isteğine bağlı aslında ama benim şöyleydi,,
ilk önce giriş müziği bu zaten fix değişmiyo sıralamada
sonra ilk dans ardından yüzüklerimiz takıldı, o sırada havaii fişek gösterisi oldu çok hoştu bu kısım.. ama benim nişanım açık havada havuz başında oldu kapalı alanda olacaksa olmaz,
sonra pasta kesimi oldu arkasaındanda takı törenine geçildi takı töreni bitince zaten odaya çıkarsınız takıları vs çıkartmak için.. İyi bi organizasyon yapmak lazım sonrasında zaten orkestra devralıyo senin özellikle istediğin bişeyler varsa sen önceden yazıp hazırla verirsin.. valla çok güzel zevkli işler bunlar kusura bakma tutamadım kendimi baya yazdım:9:.. alalh mesut etsin:16:

Tatlim teskkur ederim hayat kurtaran fikirler icin :) taki merasimini oyle yapmaya calisicam cok iyi olucak bsi, takida beklemek berbat birsey her iki taraf icin de .. Havai fisekler de cok guzel olurdu ama kasim ayi oldugu icin malesef kapali mekan :(
Cok tesekkurler tkrar canimmm :)

Back