canım cok tesekkür ederimm, müzikleri yazarsan cok sevinirim vallahi en takıldığım konu. takı için fikir süper, nasıl olucak diye düşnüp duruyordum beklemek cok sıkıcı.peki masaların dolasılacagını anons falan mı ediyorlar? insanlar takı için sıralanmaya baslarsa_? bir de en merak ettiğim sey nişan töreninde giriş dans pasta yüzük takı takıdan sonrası vs hangisi hangi sıralamada oluyor?
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
[/QUOTE]
canım kusura bakma anca girebilim.. Giriş müziği olarak karayip korsanlarını kullandık..İlk dans müziğimiz your my everything idi.. pasta müziği olarak hareketli bişey çalındı katy perry e.t :) Takı müzikleri de hep Türkçe pop güncel şarkılardan oluştu sen nasıl dilersen 10 parça falan fln seç.. Takı merasimi konusunda da evet anons edilsin gelin ve damat takı merasimi için masaları dolaşacaklar falan denilsin.. Hem misafirleriniz ayakta beklemesler hem sizin gidip hoşgeldiniz demeniz daha kibar olur.. Birde (ben bunu nişanımda yapmadım ama düğünümde yapmayı düşünüyorum) küçüklükten başlayıp böyle güzel birsürü resimlerinizden, ilk okul, tatiller, mezuniyet d.günü özel anlar gibi eğlenceli bir sürü fotoğraflarınızdan slayt hazırlayabilirsiniz güzel romantik bir fon parçası eşliğinde hem konuklar sıkılmaz, resimlere bakmak her zaman eğlencelidir, hoşlarına gider..
Sıralama yapmak senin isteğine bağlı aslında ama benim şöyleydi,,
ilk önce giriş müziği bu zaten fix değişmiyo sıralamada
sonra ilk dans ardından yüzüklerimiz takıldı, o sırada havaii fişek gösterisi oldu çok hoştu bu kısım.. ama benim nişanım açık havada havuz başında oldu kapalı alanda olacaksa olmaz,
sonra pasta kesimi oldu arkasaındanda takı törenine geçildi takı töreni bitince zaten odaya çıkarsınız takıları vs çıkartmak için.. İyi bi organizasyon yapmak lazım sonrasında zaten orkestra devralıyo senin özellikle istediğin bişeyler varsa sen önceden yazıp hazırla verirsin.. valla çok güzel zevkli işler bunlar kusura bakma tutamadım kendimi baya yazdım
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
.. alalh mesut etsin
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)