- Konu Sahibi Eudorabeta
-
arkadaşlar bende nişanda bu şekilde bohça hazırlamayı düşünüyorum fakat bohçalrın üstündeki tüllerin renklerini nasıl yapcam kayınvalideyle kayınpaederin heralde aynı bohçaya konur onların ki kırmızı görümcenin ve ailesinin ki beyaz damada ben sandık almıcam bohça olcak ama onun tülü ne renk olur cevaplarınızı bekliyorum sandık alsam fiyatları çok pahalı mı
Canım sende kayınvalideye kırmızı hazırla,damata beyaz,görümceler varsa onlarada pembe yaparsın bence gayet cici olurr opuyorumnanaktanarkadaşlar bende nişanda bu şekilde bohça hazırlamayı düşünüyorum fakat bohçalrın üstündeki tüllerin renklerini nasıl yapcam kayınvalideyle kayınpaederin heralde aynı bohçaya konur onların ki kırmızı görümcenin ve ailesinin ki beyaz damada ben sandık almıcam bohça olcak ama onun tülü ne renk olur cevaplarınızı bekliyorum sandık alsam fiyatları çok pahalı mı
Bu arada herşeye bayıldım ya tepsiye, sandığa herşeye. Tepsiyi bende bu malzemelerle süslesem keşke:)))Ya çok güzelllll olmuşşşşşş Süper olmuş ellerinize sağlık yanezemuszemus
Çok güzel olmuş bende sandığa koyucam traş takımlarını da canım tam olarak neler koydunuz sepetin içine??Canım sende kayınvalideye kırmızı hazırla,damata beyaz,görümceler varsa onlarada pembe yaparsın bence gayet cici olurr opuyorumnanaktan
sandıklar seçtiğin kalite ve modele göre değişiyor ahşaplar derilere göre daha ucuz araştırmak lazım fiyatlar değişebiliyor çünkü birde şu var bence damata sandık alınması gereksiz damatın kıza sandık getirmesi lazım ben eşimin traş takımlarını hazır sepetim vardı onu süsleyip koymuştum...
işte buu
Tşk ederim beğenmene sevindim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?