• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Tepsim ve yüzüklerimiz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
$IMG-20120811-00235.jpg

Cumartesi gecesi benim de sade aile arasında nişanım oldu kızlar :)) bu da nişan tepsimiz ve yüzüklerimiz :)))

canım ben de buna benzer bir tepsi aldım, üzerine o gelin damat figürlerini nerden bulabilirim acaba?

hayırlı uğurlu olsun cnm , allah tamamına erdirsin,evde nişan hazırlığınız ne oldu peki biraz bahsedermisn, biz evdemi yoksa açık bi mekandamı yapsak halen karar veremedıkde :44:

hayırlı uğurlu olsun cnm , allah tamamına erdirsin,evde nişan hazırlığınız ne oldu peki biraz bahsedermisn, biz evdemi yoksa açık bi mekandamı yapsak halen karar veremedıkde :44:

sağolasın cnm , Allah razı olsun , inşallah seninki de hayırlı uğurlu olur :))
bizim nişanımız gayet sade bir nişan oldu , evde yaptık ,
damat tarafı gelince ( ramazan ayıydı bu arada ) akşam iftarda hep beraber iftar yapıldı yemek yenildi , sonra isteme ve kahve faslı işte :))
daha sonrasında da sohpet ilerleyince çay verdik yanında dilim kekle canım ( daha önceden hazırlıklıydım )

senin misafirlerin çok mu olacak ? yoksa aile içerisinde sade bir tören mi istiyorsunuz bizim gibi , bence önce buna bir karar verin ...
eğer her iki tarafın da misafirleri akrabaları çok olacaksa bir mekanda yapmak sanırım daha doğru olur , çok kalabalığı evde ağırlamak zor olur sanırım ... şimdiden hayırlısı olsun canım .....:34:

Back