ecrin_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 210 0 0 Erzurum 22 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #1 nişanımdan hatıra olarak severek aldığım tepsim ve pastaneye yaptırdığım örnek pastam :) Son düzenleme: 22 Aralık 2012
sweatfebruary27 Harikalar Diyarında... Kayıtlı Üye 31 Ekim 2012 2.215 134 373 23 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #2 canım pasta da tepsi de çok hoş.Allah tamamını erdirsin..
ecrin_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 210 0 0 Erzurum 23 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #3 sağolasın .. nişanlanacaklara fikir olsun diye ekledim .. Son düzenleme: 23 Aralık 2012
KristalKelebekk Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2012 56 0 96 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #4 Canım çok güzelmiş bayıldım tepsine nerden aldın banada fikir olsun. şimdiden çok teşekkür ederim
ecrin_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 210 0 0 Erzurum 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #5 KristalKelebekk .!.: Canım çok güzelmiş bayıldım tepsine nerden aldın banada fikir olsun. şimdiden çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... çeyiz üzerine küçük bi butik vardı orda gördüm. 20 tl ye aldım. bide evdeki küçük makası gümüş renkli bir kurdele ile sardım. kenarına da gümüş renki küçük yapma bir gül yapştırdım makası da öyle uyumlu oldu :116:
KristalKelebekk .!.: Canım çok güzelmiş bayıldım tepsine nerden aldın banada fikir olsun. şimdiden çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... çeyiz üzerine küçük bi butik vardı orda gördüm. 20 tl ye aldım. bide evdeki küçük makası gümüş renkli bir kurdele ile sardım. kenarına da gümüş renki küçük yapma bir gül yapştırdım makası da öyle uyumlu oldu :116:
B bluedays Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2012 607 16 68 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #6 canım pastanı çok beğendim kaç kişilik yaptırdın ve fiyatı ne kadar dı ?
mlkyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 917 51 123 Gaziantep 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #7 Çok güzel ya :) Allah tamamına erdirsin
ecrin_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 210 0 0 Erzurum 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #8 mlkyy .!.: Çok güzel ya :) Allah tamamına erdirsin Genişletmek için tıkla... aminnnnnnn çok sağol
ecrin_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 210 0 0 Erzurum 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #9 bluedays .!.: canım pastanı çok beğendim kaç kişilik yaptırdın ve fiyatı ne kadar dı ? Genişletmek için tıkla... bu resmi netten buldum çıktı alıp pastaneye gösterdim tamam yaparız dediler. aynısından yaptılar sonrada :) 30 kişi falandık yetti hatta kaldı bile :):) 90 tl ye yaptılar .
bluedays .!.: canım pastanı çok beğendim kaç kişilik yaptırdın ve fiyatı ne kadar dı ? Genişletmek için tıkla... bu resmi netten buldum çıktı alıp pastaneye gösterdim tamam yaparız dediler. aynısından yaptılar sonrada :) 30 kişi falandık yetti hatta kaldı bile :):) 90 tl ye yaptılar .
B bluedays Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2012 607 16 68 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #10 ecrin_ .!.: bu resmi netten buldum çıktı alıp pastaneye gösterdim tamam yaparız dediler. aynısından yaptılar sonrada :) 30 kişi falandık yetti hatta kaldı bile :):) 90 tl ye yaptılar . Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım çok sağol cvbın için bende aynı uygulamayı yapıcam :)
ecrin_ .!.: bu resmi netten buldum çıktı alıp pastaneye gösterdim tamam yaparız dediler. aynısından yaptılar sonrada :) 30 kişi falandık yetti hatta kaldı bile :):) 90 tl ye yaptılar . Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım çok sağol cvbın için bende aynı uygulamayı yapıcam :)
ecrin_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 210 0 0 Erzurum 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #11 bluedays .!.: çok teşekkür ederim canım çok sağol cvbın için bende aynı uygulamayı yapıcam :) Genişletmek için tıkla... öenmli değil, fikir verdiysem ne mutlu. bende nişandan önce çok araştırmıştım. şimdide düğün hazırlıklarındayım sana da kolay gelsin o zaman
bluedays .!.: çok teşekkür ederim canım çok sağol cvbın için bende aynı uygulamayı yapıcam :) Genişletmek için tıkla... öenmli değil, fikir verdiysem ne mutlu. bende nişandan önce çok araştırmıştım. şimdide düğün hazırlıklarındayım sana da kolay gelsin o zaman
B bluedays Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2012 607 16 68 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #12 ecrin_ .!.: öenmli değil, fikir verdiysem ne mutlu. bende nişandan önce çok araştırmıştım. şimdide düğün hazırlıklarındayım sana da kolay gelsin o zaman Genişletmek için tıkla... fazlasıyla fikir edindim aklımda bir sürü şey var hepsini birleştirmem lazım dğün içinde yaptıklarını ve fikirlerini bekliyorum
ecrin_ .!.: öenmli değil, fikir verdiysem ne mutlu. bende nişandan önce çok araştırmıştım. şimdide düğün hazırlıklarındayım sana da kolay gelsin o zaman Genişletmek için tıkla... fazlasıyla fikir edindim aklımda bir sürü şey var hepsini birleştirmem lazım dğün içinde yaptıklarını ve fikirlerini bekliyorum
_purple_ :) Kayıtlı Üye 14 Aralık 2012 358 47 53 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #13 çok ciciler, özellikle nişan pastana bayıldım
ecrin_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 210 0 0 Erzurum 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin_ #14 _purple_ .!.: çok ciciler, özellikle nişan pastana bayıldım Genişletmek için tıkla... teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun kızlar
_purple_ .!.: çok ciciler, özellikle nişan pastana bayıldım Genişletmek için tıkla... teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun kızlar