• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan tepsi ve hediyelik

Edaadarem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
13
4
1
28
Nişan için önerebileceğiniz nişan tepsisi, nişan hediyelikleri satan bir instagram veya İnternet sitesi var mı?

Nişan için nişan organizasyonu tutarsan (masa fln var ya ) onlar zaten bunları getiriyor

Nişan için önerebileceğiniz nişan tepsisi, nişan hediyelikleri satan bir instagram veya İnternet sitesi var mı?

Geçen sene eylülde nişanlandım ve nişan hediyesi olarak minik kolonyalar dağıttım. Trendyoldan boş fısfıs şişesi aldım, 5 kiloluk kolonya aldım bir de. Hepsinin içine kendim doldurdum ağız kısmına da küçük bi çiçek koydum. Etiket bastı kuzenim iş yerinde ismimiz ve nişan tarihi yazıyordu. Bence çoook kullanışlı ve çok güzel bir hediye oldu. Herkesin çantasına girdi hemen fıslatıveriyorlar kolonyaları:) ben de iş yerinde masamda tutuyorum, çantamda..

Instagramdan alınca pahalı oluyor böyle daha karlı, onu söylemeyi unutmuşum
Bir de nişan tepsinizi daha sonra kullanabileceğiniz takı kutusu vs yapabileceğiniz bir şey seçerseniz çok güzel olur. Benimki vintage gibi aynalı bir tepsiydi evimde de kullanabilirim yani:) işlevselliğini önemseyin her şey ateş pahası :(

Açacak magnet herkesin ihtiyacı olan bir şey ama benim ve nişanlımın isimleri nişan tarihleri vs. yazılı açacak herkese lazım mı bilemedim.
Ben trendyoldan küçük boy kare üstü şeffaf kutulardan aldım. İçine minik mantar tıpalı cam şişe (içerisinde çakıl taşı çikolata), yanına da madlen çikolata alıp üstüne etiket yaptırdım.
Nişan ve çikolata tepsisini instagramdan tasarımmedcezir sayfasından aldım. Bence uygun fiyatlı değil pek ama tarz olarak en beğendiğim oydu.

Back