Nişan nişan TEPSİ mi yoksa YASTIK mı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sssccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
2.510
2
66
İstanbul
kızlar merhaba ocakta nişanım olacak benim. salon gibi bir yerde olacak. ama karar veremiyorum tepsimi olsun yoksa yastık mı. bizim çevremizde genelde tepsi kullanıldı ama yastıklarda çok güzel. elinde resim olan varsa paylaşırmı. sizce hangisi daha güzel olur tepsi mi yastık mı. yardım edin bana.

kızlar merhaba ocakta nişanım olacak benim. salon gibi bir yerde olacak. ama karar veremiyorum tepsimi olsun yoksa yastık mı. bizim çevremizde genelde tepsi kullanıldı ama yastıklarda çok güzel. elinde resim olan varsa paylaşırmı. sizce hangisi daha güzel olur tepsi mi yastık mı. yardım edin bana.

merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin ben kızım iiçin ve komsu kızı hemsire için yaptığım yuzuk yastıkları ve salonda kullanıldı kara sizin beki fikir verir

Eklentiler

• $100_1937.jpg
    $100_1937.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $Resim yeni 139.jpg
    $Resim yeni 139.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 74
benm nişanım salonda 500-600 kişilik olacak yastığı çok istedim ama salonda tepsi daha hoş olur dediler
bende bi internet sitesinden bu modlei buldum ve getirttim içime sindi
sade tepsi sevmiyorum çünkü
elbisem krem dore rengi karışık salonda dore rengi masaörtü süsleme uyumda sağlıcak

Eklentiler

• $a (4).jpg
    $a (4).jpg
    53 KB · Görüntüleme: 116
yastiklarda cok güzel duruyor gercekten ama sanirim ben olsam tepsi isterdim ilkim03 arkadasimizin tepsisi cpk hosmus cok begendim...:nazar:

tepsi gerçekten çok hoşmuş. sanırım ben de böyle süslü güzel bir tepsi yaptırabilirim. çünkü yastık için pek fazla model bulamadım ve çevremdeki herkes tepsinin daha ağır duracağını söylüyor. yine karsızım yine kararsızım:(

Aslında canım bizler tabi ki fikir veririz ama senin çok özenip içinde kalacak birşeyse yastık bence onu tercih etmelisin.Bir kere yaşanıyor ,salonda bu gider, evde şu gider diyen yakınlarımız sayesinde kendimiz ne istediğimize karar veremiyoruz :(
Kendi fikrime gelince nette çok elit ve şık yastık modelleri görmüştüm bir ara çokta beğenmiştim ama , ailem kendi tasarladı yüzük tepsimi
krem rengi kadife, otriş,kurdele ve saworoski taş kullanıldı..
Ben biraz abartıyı sevdiğim için beğendim ve zevkle kullanacağım o gün gelince :)

mistik tepsinin resmini ekleyebilirmisin. mutlulukla kullan inşallah.
herkes bir yorum yapınca ister istemez aklım karışıyor. önceden hiç ystık görmemiştim ben burada bir arkadaşın resimlerinde gördüm çok hoşuma gitti. ama çok şık süslenmiş tepsilerde var. sanırım son ana kadar hep araştırma halinde olacağım:)

kızlar bende nişan yastığını kk'den öğrendim valla.ama öyle bi yayılmışki şimdi çok moda..salonda olacağına göre şık bi yastık hazırlayabilirsin..şimdi yastıkları tepsileri şık damatlık giyinmiş küçük veletler tutuyor zaten:))) ailenizde varsa öyle küçük birisi sende öyle yapabilirsin..ama herkesin görüşü farklı oluyor tabi kimisi tepsiden vazgeçemiyor..ben yastık bakınıyorum nişanım için...

ben hem tepsi hem yastık bakıyorum gerçekten içime sinen hem şık hem güzel olan hangisiyse onu kullanacağım

yastık çok şık duruyor,benim tepsinin üstüne çok ince bir yastık dikmişti halam
çok ta hoş durmuştu...

Benden tepsi resmi istenmiş ama ben o aralar nişanımı atlatmakla meşguldüm ahh canımm söz veremiyorum çünkü hala istediğim resimler elime geçmedi ama mümkün olursa paylaşırım :( biraz süreye ihtiyacım var (

Yastıklar çok kaba geliyo bana yaa.
Ablamın nişan tepsisini ben süsledim üşenmezsem resmini çekip koyarıma.s

Back