Nişan nişan takısı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım teşekkür ederim biz alyaslarımızı aldık onun alyasını ben benimkinide o aldı.Anneme sorduğumda erkege bir şey takılmaz diyor ama utanıyorum ben nişan ikimizin nişanı o bana kolye takacak ama benim takmamam olmaz diye düşünüyorum

canım benimde nişanımda bir set bir de saat takıldı ve alyans düğündede 5 bilezik takılacak..
bizde ona alyans ve ceyrek taktık ... set nişanda ya da düğünde bişey yok yani bizde

teşekkür ederim canım bende bir şey takmıyayım ozaman nede olsa nişan kıza ait bütün masraflar bende çıkıyor aileme bile yansıtmıyorum kendi imkanlarımla yapıyorum birde bu yoklukta ona hediye almaya çalışıyorum ama kimse takmıyor demekki offff ya aklım çok karaşık bir yandan da utanırım ezilirim o bana takacak ben ona takmıyacam mafoldumben

slm arkadaslar nisanda onlar ne takarsa taksın kendileri bilirler biz herhangi bir istekte bulunmadık da erkege ne takılıyor asıl merak ettiğim bu takılıyor mu , hadi diyelim takılıyor saat taktık e düğünde ne takılıyor??

Canım bana yüzükle iki tane teneke bilezik taktılar içimde hala uhde yaa kahretsin

biz eşime küçük altın takmıştık 2 adet saat istememişti eşim kullanamıyorum diye ....

Son düzenleme:
bizim hiç böyle dertlerimiz olmadı,herşeyimizi ikimiz beraber aldık,erkek tarafı,kız tarafı olmadı,senin paran,benim paramda olmadı,nişanımda hasır set takılmıştı,bende kaynanamlar aldı zannetmiştim,meğerse eşim almış,ozaman düğünde bişe istemiyorum dedim,aynısını taktık,bende ona saat almıştım doğumgününde,yeter bana bu dedi,zaten yeteri kadar borca girdik,ne gerek var dedi,allaha şükür önceleri çok mızıldadım ama herşeyin hayırlısı,ben mutluyum ya yeter bana:1rolleyes:

allahım hepimize hayırlı evlilik eş ve hayırlı aile nasip etsin diyorum karşılıklı gelin-damat aileleri de aynen anlaşsın kisme kimseyi üzmesin...

cok hos tatlım.. bende beyaz altın tercıh edıodum normalde fakat ablam beyaz altın gumus gbbı duruo sarı al deyınce bende sarı altından set aldım..banada alyans set ve 3bılezık takılçak kızlar

cok hos tatlım.. bende beyaz altın tercıh edıodum normalde fakat ablam beyaz altın gumus gbbı duruo sarı al deyınce bende sarı altından set aldım..banada alyans set ve 3bılezık takılçak kızlar

aynen bende senin gibi düşünüorm cnm, beyazlar çok gümüş gibi duruo o yüzden ben alyanslarımızı sarı yaptırdm, ama bu set hiç gümüş gibi deil ben pırlantalı sandm çok farklı görünüo yakından sadece pırlantalı olanı da vardı hiç fark yoktu nerdeyse
bunlar da alyanslarmız

evet tatlımm cok hos duruo bende yuklerım aksama setımı hakakten cok hoş

başta nasıl konuşulduysa öyle olur..
bana bilezik takıldı sadece nişanda..
set düğünde takıldı..

arkadaslar nişanda erkek tarafı bilezik takacakmış bana. benim bildiğim nişanda set de takılır. yanlış mı biliyorum yoksa düğünde mi takılır set?

Arkadaşım benimde bildiğim kadarıyla set nişanda takılır. Benim nişanım eylülde ve ekimde olucak. İki ayrı şehirde nişan yapıcaz. Sonuçta nişsnda çiftler birbirlerine hediye takarlar iki masraf olmasına gerek yok. Zarif sade ve şık görünen bi set yeter fazla abartıya gerek yok , bende nişanlıma güzel bir saat almayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun. :)))

Ben ne, ne zaman takılır bilmiyorum acıkcası?
Bu kisilerin isteklerine göre farklılıklar gösterir diye düsünüyorum..
Mesela ben set düsünmüyorum, bu adetlere ve sizin isteklerinize baglı.

arkadaşlar selam bana da sözümüzde söz bileziği takacaklarmış söz nişan bir arada olacak biz ne takıcaz peki? evde oalcak saati düğünde takıyorlar genelde siz nasıl yaptınız?

açıkçası bende takmam kızlar bılezıkı tabı bunlar takmak ıcın degıl canlarım ılerde bırıkım amaçlı 25gram ben az ve kalın ıstedım dugunde de 3tane takılçak dedgım gıbı bunlar herzaman takılmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…