• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan takısı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
boşver seti duğunde taksınlar nişanda söz bileziği iste sende.. kelepçeli bilezikler söz bileziği die geçıo ya onlarda sana bilezik takma istıolarmış hem... kaydirigubbakcemile3 seti duğunde taktırırsınn :jeyyar:

banada niaşnda bilezik takıldı seti düğünde alacağız
ama hiç boş olmasın diye jivalin kendinden zincirli kuğu serisinden 3lü takı seti aldık bence bölesi daha iyi günlük kullanmak için ayrıca takı setinde olmuş oluyor
a.s.

yani sormak istediğim şu,
set nişanda yada düğünde takılabilir öyle mi? nişanda takan düğünde takmaz,düğünde takan nişanda takmaz. bu mudur?

benim nişanimda alyan tektaş ve 3 bilezik takildi
düğünde ise 3 bilezik ve set aldilar canim
yani nişanda takilmasi şart değil
düğünde de takilabiliyorŞeniz

valla durumlrı iyi ise iste bence herşeyini tam yaptır. düğünden sonra kimse gelipde sana takı aldım şunu aldım demez eşinden başka. bir arkadaş yazmış önceki sayfalarda sen birşey istemezsen baş tacı mı olacaksın yoo hayır diye . ben ce de doğru valla ben nişaanda her bir şey isticem. şu an 2 senedir sözlüyüz. ihtiyacım yok tabi onların aldıkları altına vs. ama ben isticem onların adetine uyup 2 senedir sözlü durduysam ki bize çok ters ben de onlardan her birşeyimi isterim. fazlasıyla:teytey:

tam kesın olmamakla beraber sanırım 1 ay ıcınde benı ıstemeye geleceklermıs kaydirigubbakcemile3

evde konusmalar gecerms işte takı konsunda tabı bana erkek arkadsım yetıstırıyo hemen sırnaşık şey

neyse sozde bı yuzuk bırde bılezık takarız demısler
nısanda da set takılır denmıs ama gene bılezık olurmu bılmıyorum.

he erkege nısanda yuzuk harıcınde ne takılıyo bılmıyorum bızım buralarda saat dugunde takılır -tatlicadiarzu-

valla güzelim bana 2 bilezik 20 gr lık 800 kusur yapıo teki birde set aldılar seti onlar istedi ben bişey istiom falan demedim onlar karar verdi bileziğe falan ööle yani bende tam anlamam bu işlerden daha olmadı nişanımız olacak bakalım bi süpriz daha yaparlarmı bilemem :)

kısıye gore degısır bendede tek tas yuzuk bıleklık kolye kupe takıldı ne olcak kı nısanda takmazlarsa düğünde takarlar.Bazıları hıc takmıyor set.

her yürenin gelenekleri farklıdır
benim kardeşim yeni naşanlandı biz set bida 6 bilezik taktık
benimde bildiğim kadarıyla set nişanda takılır

bende set falan ıstemedım cunku takmayı sevmıorum bosa para demektı nısanda bı adana burma bı saat kupe alyans tektas takıldı dugundede 5 bılezık takılcak kafı benım ıcın nısan dugun farketmez yane

Maddi duruma bağlı bu bence durumu olan hem nişanda hemde nikah ta set takabilir. Ama nişanda sadece bilezik de takılabilir bence daha sonrası içinde set alınır zaten.

bizde her ikisinde de takılır. nisanda daha hafif bir set olur. dügünde daha kallavi bir set olur. nisanda bir tane enli bilezik olur. dugunda Allah ne verdiyse artık...

Evet nişanda şart değil bana nişanda taktılar gerçi biz keside kesmedik ne takarlarsa dedik
1 kalın bilezik birde set takıldı kaydirigubbakcemile3 nasıl takıcaksam normaldekaydirigubbakcemile3

Bende sÖzlendım bır set taktılar, daha sonra kayın valıdem benı zıyarete geldı bır lıralı bılezık almıŞtı, ben evlerıne gıttıĞımde ılk bır yÜzÜk taktılar. Şımdıde temmuzda nıŞanım var bakalım neler takıcaklar :)))

selam herkese temmuza benimde nişanım var nişanlıma benimde takı takmam gerekirmi? annesi babası sadece birer bilezik takacaklar nişanlımda kolye takacak cevaplarınızı bekliyorum kızlar kafamçokkarıştı

Canım o heryerde farklı oluyo. Temmuzda benımde nıŞanım var bız sevgılımın takısını aldık. Bır bıleklık bır boyunluk bıde alyansını ben alıcam ıŞte. Ama her yerde farklı.

Back