Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar beğendığım set bu fakat kararsız kaldım.ben altın takmam bunu denerken sankı kupeler çok abartı geldı bana farklı bır model mı yaptırsam acaba yoksa setı bozmasan daha mı iyi..yardımcı olurmusunuz.
canım bana bıraz abartı geldı ama sen bılrısın tabı ben daha ınce bı set aldırdım...çok zarif duruor.Ama dedğim gıbı tbı yınede sen bılırsın ben de yuklerım fotosunu
Bana da biraz kaba geldi, ama tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz
Sen fazla altın takı kullanmadığını söylüyorsun, beyaz altın ve daha kibar modeller düşünebilirsin, hem kullanım açısından da rahat olabilir :44:
çok kaba geldi bana da canım
ben set almayı hiç düşünmüyorum çünkü takı takmayı sevmiyorum altını hiç sevmiyorum
sevmediğim içinde değeri düşecek olan bi şeyi almak istemiyorum açıkçası
bende sevmıyorum canım ama taşlı modellerdede satarken taşı altın hesabına tutup alırken taşları saymıyorlar buda zarara neden oluyor.bu yuzden bu tür seylere baktım ..yoksa kesınlıkle takmam
Eğer taşsız bir model olmasını istiyorsan, bence aşağıdaki gibi daha kibar duracak modeller düşünebilirsin.
Fakat Her ne kadar alımda ve satımda taş konusu o kadar fark etse de, malesef altında "işçilik" denilen bir mevzu olduğu için.
Öyle ya da böyle satarken bir kayıp oluyor, ama bence bu tarz setler hemen elden çıkartılmamalı, ben şahsen kendi setimi ilelebet saklarım gibime geliyor :)
bence de model eski ve biraz bartılı biraz daha şık kibar bir model tercih edebilirsin bence de altın da sevmiyormuşsun zaten kibar olanalrı da belki kullanabilirsin fazla ince olduğu için belli etmiyorlar kendielrini bence
Takmayacaksan yatırım amaçlı ilerde eve ya da bir şeye bozdururum diyorsan sorun yok bence ama takıcam saklıcam mutlaka diyorsan daha zarif modeller tercih edebilirsin.
canım bu çok kadınsı geldi bana.bence bunu kullanamazsın .daha zarif modeller var.banada kuyumcu alırken böyle modellerden gösterdi direk eledim ben.çünkü bidaha takmıcam şeyi almak istemedim.ki herkezde çok begeniyo.bence sende takarken isteyerek takabileceğin bir model tercih et.
Zaten altın takılmazki dışarda kullanan hiç görmedim ben bunlar yatırımdır ve belli olduğu kadarıyla ağır pahalı bi set.Aldırın yarın bigün lazım olur ev araba aldığınızda falan.
Mutluluklar..
altın takılmazsa neden takı setleri var ve günlük ,özel takı setleri diye ayrılıyor.yatırım amaçlı yapılan takılar set olarak degilde genelde bilezik olarak yapılıyor.