• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan sandığı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ebrum_

özledim çok...
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
479
1
46
Konya
Slm kızlar,nişanda damat için internetten bir sandık beğendim,resminide sizlerle paylaşmak istedim henuz almadı ama almayı düşünüyorum ,fikirleriniz önemli benim için,sizce nasıl??yada farklı modeller varsa eklerseniz sevinirim ..şimdiden teşekkürler:21::21::21:

$NISAN-NIKAH-DUGUN-GELIN-SANDIGI-MUHTESEM__40743564_3.jpg $NISAN-BOHCASI-ICIN-amp-DUGUN-GELIN-SANDIGI-MUHTESEM__41088871_0.jpg $NISAN-NIKAH-DUGUN-GELIN-SANDIGI-MUHTESEM__40743564_1.jpg

damada boyle sandık gitmez sandık gidecekse sade olanlar gider. bunlar size gelecek sandık çeşitleri

ayyyyyyy çok hoş bence:16: abartılı değil bence,tam kıvamında:82::64: hatta ben kendime bunu alsam mı ,dursun evde:9::17:

Vuruldusan kendine bunu aldır. ben mesela sepet istedim sandık istemedim sepetlerimi kendim seçtim onlarda aldılar. Aşkıma da sade bir siyah sandık aldım. Çok beğendiysen bu olsun de alsınlar canım. Çünkü ilerde illa ki kullanıtsın evinde bu sandığı

Vuruldusan kendine bunu aldır. ben mesela sepet istedim sandık istemedim sepetlerimi kendim seçtim onlarda aldılar. Aşkıma da sade bir siyah sandık aldım. Çok beğendiysen bu olsun de alsınlar canım. Çünkü ilerde illa ki kullanıtsın evinde bu sandığı

öyle yapıyım en iyisi..çok beğendim çnkü..nişanlımısnz siz? :) :69:

çok yakında nişanım var canım ama sepet olaylarını hallettik birkaç hafta önce

benim tavsiyemde bunun size gelmesi yönünde. damada daha sade şeyler gider. ama sonuçta iki sandıkta evinizde kullanılacak. ona göre kullanışlıda olması lazım.
$Görüntü0012.jpg biz böyle sandıklar aldık. üçlü olarak. evde herşekilde kullanılır.

benim tavsiyemde bunun size gelmesi yönünde. damada daha sade şeyler gider. ama sonuçta iki sandıkta evinizde kullanılacak. ona göre kullanışlıda olması lazım.
Eki Görüntüle 246316 biz böyle sandıklar aldık. üçlü olarak. evde herşekilde kullanılır.

aa çok şıkmış buda..hasır gibi görünümü var..tşk ederim :) gerçekten hiç fikrimiz yoktu o yüzden böyle bi konu açmak zorunda kaldım:nazar:

Back