Nişan Nisan sandigi ve gelin sandigi geldimi size? icinde ne vardi cok merak ediyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
Arkadaslar 4 senedir evliyim ama hep icimde kaldi. Maddi seylere asla önem vermem. evlenmeden önce hic bir sey istemedim. Altin para pul. Kayinanamlarin durumu cok iyi. Nisanimda sandik ve bohca getirdiler. Bohcada bence cok iyi seyler yokdu. Havlu örgüler patik lif normal magazdan kolye. Gümüs bile degil.
Gelin sandigim olmadi
Normal bir kutuya 2 tane magazadan bornoz. yani paketli desenli güzel bornozlardan degil.Bir kez giydim yirtildi.
Bi tane el aynasi. pazarda 2 TL
Bi tane carsaf yüzü
bir kac yastik yüzü
bi tane elektrikli dis fircasi
bi tane parfüm
bi tane krem
birde terlik ayagima bile olmadi
bitane de altin küphe
Nikahda pastami ben yaptirdim. Nisanda da pastami ben yaptirdim. bunlar normalmi? Inanin icimde cok kaldi.Kaynanamla cok anlasiyorum seviyorum
sayiyorum.Esimlede konusmak istemiyorum bu konuyu. sizce icimde kalanlari kendim
gidip alip paketleyip süsleyip kendimi
mi sevindirsem? Arkadaslarimin ceyizlerini gördükce cok agliyorum cok icimde kaldi. Hicmi hak etmedim güzel süslü püslü seyleri?

Son düzenleme:

evlenmişsiniz işte, eşinizle mutlusunuz da.. şimdi diğer gelinler buraya yazsa ki; bana 6000 tl ye ceviz oymalı gelin sandığı aldılar, pierre cardin den ipek don gecelik sütyen aldılar, en pahalı kozmetik ürünlerini aldılar deseler ne olacak, sizinki eksik kaldı diye mutlu mu olacaksınız... ?

Maddeyle mutlu olunmaz, bakın kendiniz söylüyorsunuz kayinvalidemi seviyorum eşimle mutluyum diye. O zaman sorun yok ortada? Alıp süsleyip kendimi sevindirsem mi diyorsunuz, paranızı buna harcayacağınıza eşinizle güzel vakit geçirmek için değerlendirmeniz acizane tavsiyem olabilir... Burda diğer insanlara yapılan nişan bohçası, nikâh pastası falan dertlerine girip kendi kendinizi üzmeyin.

amaaan madem huzurlusun, inan önemi yok.
ben nişanlıyım bana da yapılacak ben en başta söyledim müstakbel kocama, birlikte seçelim, az olsun öz olsun herşey kaliteli olsun az parça olsun diye. madem sizin içinizde kaldı, doğumgününüzde evlilik yıldönümüzde rica edin eşinize, gidin birlite bir gecelik takımı, bir parfüm seti, birkaç makyaj malzemesi alın, süsleyin.

bir de nişan pastamı ben yaptırdım demişsin, sen yaptıracaksın zaten, nişanı kız tarafı yapar. ben de nişanda pastamı kendim yaptıracağım

Derdin yok heralde kendine dert arıyorsun :)
Geçmiş bitmiş, çok da önemli bi mevzu değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…