• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nişan Saç Resmim

tubilala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
6
0
0
İstanbul
Kızlar uzun arayışlarım sonrasında kadınlar kulubünü buldum ve üye oldum süper bir yermiş.Burdaki birçok arkadaşın tavsiyesiyle iyi bir kuaförle anlaştım.Öncelikle yönlendirmeleriniz ve katkılarınız için teşekkür ederim.Gittiğim salondan çok memnun kaldım. $tuba.jpg Nişandaki fotografımı aşağıda sizlerle paylaşıcam.Herkes yeni rengimi ve saç modelimi çok beğendi.Sizlerinde görüşlerine sunmak istedim.Saç rengim sarıydı ama şimdi resimdeki gibi gelinbaşımda da aynı rengi düşünüyorum.Sizce nasıl olur?

Senin saçın yapılırken benimde gelinbaşı provam yapılıyordu.Hatırladın mı beni?Yanındaki sarışın(tüm sülaleyi toplayıpta provaya gelen sarışın).Fıstık gibisin valla saç rengine bayıldım.Sen çıktıktan sonra herkes senin nasıl güzel olduğunu konuşuyordu cici kıssss.Düğün ne zaman kısmetse

Çok şekersin ablacım ya.O gün varya sana gülmekten kasıklarım ağrıdı.İnanılmaz pozitifsin.Nişanlım da sana bayılmış herkes relax sen niye bu kadar takıntılsın diyooo.Az kaldı ya düğüne sanki herşey eksik gibi geliyor.Bu hafta fatih bey'in orda olucam provada sende gel beni inanılmaz güldürüyorsun.Hatta düğün günümde de orda olsan ne iyi olurdu

ben çok beğendim çok güzel bir renk ve model olmuş bence yakışmışta rengi

Sade ama çok gösterişli bir model.Bende bu tarz topuzlara hastayım.Yüzü güzel olanlar bence bu model ya da bu tarz topuzları seçmeli.Soft ve çok doğal bir makyajlla cuk diye oturur.Ten rengin beyaz bence bu renk beyaz tenlilerde çok doğal duruyor.Bu yazda kızıl tonlar ve kızıllı kahveler modaymış.

çok güzel olmuş canım :)

bbu arada Allah mesut etsın tamamına erdirsin ınsallah :)

Arkadaşım lütfen bana yardım et.Ben Adanadan İstanbul'a gelin gelicem.Hiçbiryeri bilmiyorum.Nerede yaptırdın bunu?Çok beğendim.Çok zarif duruyor.Renk ve model tam istediğim gibi.Bide rica etsem kaç para verdin buna ben gelinbaşımda bunun gibi ama üstü daha kabarık bir model istiyorum.Yazarsan çok mutlu olurum.

Arkadaşım lütfen bana yardım et.Ben Adanadan İstanbul'a gelin gelicem.Hiçbiryeri bilmiyorum.Nerede yaptırdın bunu?Çok beğendim.Çok zarif duruyor.Renk ve model tam istediğim gibi.Bide rica etsem kaç para verdin buna ben gelinbaşımda bunun gibi ama üstü daha kabarık bir model istiyorum.Yazarsan çok mutlu olurum.

Teşekkür ederim öncelikle.Beğenileri görmek beni inanılmaz mutlu ediyor.Kuaförüm Bahçelievlerde fatih bey var fatih saç tasarım o yaptı boya için 35 verdim.Nişan saçı ve makyajıma 120 dedi.Hepsine toplam 150 vermiş oldum

Bu konudaki üye isimleri gri yazan arkadaşlar ne kadar komiksiniz siz. Ne kadar iyi bir yeri methettiğiniz ortada ki gidip neredeyse 10 tane üyelik alıp saldırmışsınız siteye.. Aferin..

Back